PDA

View Full Version : Mackie S 215

zlobisha
27-04-2009, 11:09 PM
Ok, ljudi, planirao sam da kupim RCF art 325, pasivce. I dalje o tome razmi?ljam , s tim ?to me sada interesuje i ova kutija.
http://www.mackie.com/products/s215/
Ko god da je imao prilike, neka napi?e ne?to.
Ajmo ljudi, kako radi Mackie? :)

slowstar
28-04-2009, 12:40 AM
Mislim da ti je za takvu vrstu pitanja i tematike neuporedivo bolji sajt YUMIDI, koji se vise bavi zivom svirkom, klubskom i kafanskom...
Poz.
P.S. ovde se koliko ja vidim, ljudi uglavnom bave snimanjem.

OFF
28-04-2009, 12:44 AM
Zavisi da li se gleda kvalitet ili kvantitet odgovora

zlobisha
28-04-2009, 12:50 AM
Mislim da ti je za takvu vrstu pitanja i tematike neuporedivo bolji sajt YUMIDI, koji se vise bavi zivom svirkom, klubskom i kafanskom...
Poz.
P.S. ovde se koliko ja vidim, ljudi uglavnom bave snimanjem.

Pa, da, ali primetio sam da je bilo već nekoliko threadova sa diskusijama o live ozvučenju. A i ne ?kodi ako pitam... :)

Zavisi da li se gleda kvalitet ili kvantitet odgovora

Kvalitet? Kvantitet? Ima razlike? :p
Voleo bih da neko ne?to napi?e o njima, a da je imao prilike da ih čuje...
Pozdrav! :)

OFF
28-04-2009, 09:48 AM
Izvini, ja sam mislio na slowstar-ovu primedbu.... o ovom i drugim forumima

Koliko se ja secam s215 su starija serija (ili to bese s250:confused:), i mislim da su slabije po snazi i jos nekim 'sitnicama' od 325. O tom Rcfu sam cuo samo pohvale, od svih, cuo sam ih par puta, ali nisam radio na njima..... mada su meni one prvi izbor za razmatranje pri narednoj kupovini

zlobisha
29-04-2009, 12:48 PM
Izvini, ja sam mislio na slowstar-ovu primedbu.... o ovom i drugim forumima

Koliko se ja secam s215 su starija serija (ili to bese s250:confused:), i mislim da su slabije po snazi i jos nekim 'sitnicama' od 325. O tom Rcfu sam cuo samo pohvale, od svih, cuo sam ih par puta, ali nisam radio na njima..... mada su meni one prvi izbor za razmatranje pri narednoj kupovini

Hvala na odgovoru...
Ne znam da li su starija serija, mada jesu malo slabije imaju 350w, dok 325 imaju 400. Mada, ako bi uzimao s215 uz njih bih uzeo i s218 binove...
A i vi?e mi se isplate Mackie... (iako to nema mnogo smisla jer su skuplje od art 325...:wink:)

zlobisha
25-05-2009, 04:46 AM
Radio preksinoć na art 325, i moram priznati, nisam odu?evljen... Nekako mi deluje, hmm... prezasićeno. Jeste da nisam ja radio na zvuku, ali... Ne rade ni blizu kao art500. Mackie je sve bli?i... :)