Log in

View Full Version : Problem sa instalacijom Emu-a

Deftone
25-04-2009, 02:54 PM
Pozdrav svima kao prvo.. (upravo se registriro) :)

Danas kupio eksternu karticu E-mu tracker pre koja je gotovo identicna kao i 0202 i fino istalirao sve ali nemogu nista snimat. U sound panelu windowsa kad odaberem e-mu kao device za recording nemogu otvorit onaj panel za kontrolu glasnoce mikrofona i line-in kako to inace biva. kao da kartica ni nema mic i line inpute, tj. kao da ne podrzava snimanje zvuka.
Ugl, dosta toga sam probavao, reinstalirao drivere i neznam vise sta da napravim..
Pa ako ima ko ideju sto bi mogao biti problem.. Pomagajte.. :(

Deftone
26-04-2009, 05:05 PM
Evo sad istrazujem u cemu bi mogo biti problem i skuzio sam da su valjda asio drajveri koje sam dobio sa karticom sjebani. Ugl, instaliram ja asio skinut s interneta i sad mogu recimo u guitar rigu svirat ali nikako nemogu osposobit snimanje u cubaseu, auditionu ili sonaru. No najbolja stvar, dok sam pokusavao namjestit snimanje u jednom od ovih programa u jednom momentu mi se ovo pojavilo u asio control panelu:

http://img516.imageshack.us/img516/4083/13735280.jpg

Status: Beyond logic. Koj k je ovo?? I ova natuknica dolje: Computers hate you! wtf ?!?
Se to kome dogodilo do sada?

lesha
26-04-2009, 07:22 PM
ajd ti lepo deinstaliraj asio4all

awacs
26-04-2009, 07:30 PM
ajd ti lepo deinstaliraj asio4all

+ ukini integrisanu SoundMAX karticu (u BIOS-u)

Perfect-Harmony
02-05-2009, 11:27 PM
Pozdrav svima kao prvo.. (upravo se registriro) :)

Danas kupio eksternu karticu E-mu tracker pre koja je gotovo identicna kao i 0202 i fino istalirao sve ali nemogu nista snimat. U sound panelu windowsa kad odaberem e-mu kao device za recording nemogu otvorit onaj panel za kontrolu glasnoce mikrofona i line-in kako to inace biva. kao da kartica ni nema mic i line inpute, tj. kao da ne podrzava snimanje zvuka.
Ugl, dosta toga sam probavao, reinstalirao drivere i neznam vise sta da napravim..
Pa ako ima ko ideju sto bi mogao biti problem.. Pomagajte.. :(

Svaka Creative Profesional karta ( EMU ) se ponasa tako da ne mozes editovati nista za nju u windows sound panel-u vec u EMU Pach mix-u ... e sada pojasni sta hoces da snimis i u cemu pa cu ti reci kako .... :)