PDA

View Full Version : Kladionica

sRce
19-04-2009, 10:26 PM
Da li se kladite, koliko cesto to cinite i kolike su vam uplate ?

alavuk
19-04-2009, 11:00 PM
pazi kad imam odbojnost ka tome , jer znam da bi se lako navukao :]]]

sRce
20-04-2009, 12:05 AM
pazi kad imam odbojnost ka tome , jer znam da bi se lako navukao :]]]

onda i nemoj bolje... nije bas prosto kao sto izgleda...

disco violence
20-04-2009, 11:25 AM
Ja sam navuceni kladionicar,kladim se iz ocaja i pokusavam da ih blokiram,ali vec nekoliko puta mi je falio jedan gol ili jedna utakmica za veliku sumu.Prosle nedelje sam promasio Atletiko Madrid : Osasuna rezultat je bio 2:4,tako da sam pao na kvoti 1.65 za 127.000 dinara,a uplatio sam 100.To je samo jedna od niza situacija,koje prezivljavam,samo se bojim da se jednog dana ne srusim negde.Dobro si otvorio ovu temu da imam gde da se izjadam.Juce sam ubo oko 10.000 din.Moram da podsetim da sam jednim delom zahvaljujuci kladionici kupio Adame A7.

sRce
22-04-2009, 10:41 AM
Ja sam navuceni kladionicar,kladim se iz ocaja i pokusavam da ih blokiram,ali vec nekoliko puta mi je falio jedan gol ili jedna utakmica za veliku sumu.Prosle nedelje sam promasio Atletiko Madrid : Osasuna rezultat je bio 2:4,tako da sam pao na kvoti 1.65 za 127.000 dinara,a uplatio sam 100.To je samo jedna od niza situacija,koje prezivljavam,samo se bojim da se jednog dana ne srusim negde.Dobro si otvorio ovu temu da imam gde da se izjadam.Juce sam ubo oko 10.000 din.Moram da podsetim da sam jednim delom zahvaljujuci kladionici kupio Adame A7.

To kako se ti kladis je isto kao da na rulet natovaris jedan broj i bas on dodje... nije nemoguce... ali mala verovatnoca... i uvek fali ta "jedna" utakmica koja nikako da dodje...

p.s. Kladi se na 4-5 max utakmica... to i dolazi

lemy777
22-04-2009, 10:58 AM
Ja sam se isto navukao pre jedno 5-6 godina,stavljam male kvote vise para,prosle godine sam uzeo oko 25 soma,sve po 3-4 hiljade, i naravno kad sam mislio da sam provalio sistem, vratio sam za nedelju dana 20 soma.:grin::banghead:

disco violence
24-04-2009, 09:14 AM
To kako se ti kladis je isto kao da na rulet natovaris jedan broj i bas on dodje... nije nemoguce... ali mala verovatnoca... i uvek fali ta "jedna" utakmica koja nikako da dodje...

p.s. Kladi se na 4-5 max utakmica... to i dolazi
Da li verujes da svaki put kada padnem na velikom tiketu,ista utakmica me izbaci i na tiketu za 3-4 hiljade.Uvek ono u sta si ubedjen da ce doci ne dodje,a ono za sta nemas petlju da stavis ili samo preskocis u listi obicno dolazi.Ne znam kako i gde saznati koje su to utakmice na koje je primljeno najvise uplata,od toga treba bezati kao djavo od krsta.