View Full Version : Ableton+mixer, jel probao neko?
Ljudi, jel probao neko da radi u Abletonu sa DJ mixerom tipa kao kad se poveze sa Virtual DJ, zanima me kao se ponasa softver itd... aj, pa Pozdrav
lesha
20-04-2009, 09:19 PM
Ljudi, jel probao neko da radi u Abletonu sa DJ mixerom tipa kao kad se poveze sa Virtual DJ, zanima me kao se ponasa softver itd... aj, pa Pozdrav
softver ko softver, ponasa se :D
probao davno, imas u podesavanjima izlaz na dj mikser i to je to, pretpostavljam da imas vise izlaza na kartici..
funksoulbrother
25-04-2009, 11:08 AM
ne znam na sto točno ciljaš. mixanje u abletonu je vrlo vrlo jdnostavno.
bitno je prvo napraviti warping pjesama koje misliš mixati jer onaj automatski warp ipak ne uspije dovoljno precizno odraditi posao s da se ne bi čula ispadanja. dakle govorim o mixanju beat2beat. imaš manual/tutorial u kojem je to okej objasnjeno, ali predlazem da odeš na youtube i upišeš warping ableton live i naći ćeš par tutoriala s kojima ćeš u par minuta sve fino skontati.
lesha
25-04-2009, 11:15 AM
ne znam na sto točno cilja?. mixanje u abletonu je vrlo vrlo jdnostavno.
bitno je prvo napraviti warping pjesama koje misli? mixati jer onaj automatski warp ipak ne uspije dovoljno precizno odraditi posao s da se ne bi čula ispadanja. dakle govorim o mixanju beat2beat. ima? manual/tutorial u kojem je to okej objasnjeno, ali predlazem da ode? na youtube i upi?e? warping ableton live i naći će? par tutoriala s kojima će? u par minuta sve fino skontati.
u osmici je dosta bolje odradjeno, samo treba oznaciti prvi tranzijent.
funksoulbrother
25-04-2009, 01:10 PM
u osmici je dosta bolje odradjeno, samo treba oznaciti prvi tranzijent.
jest, isprobao.
Isprobao sam , nakacio sam 4 ch. mixer i sve ok. , kad sam postavio pitanje nisam jos imao mixer pa sam se pitao kako ce da izgleda sa Abletonom, posto sam ranije probao Virtual i to je bilo Ok. Sa Abletonom 8 je mnogo bolje super je softver.. hvala.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.