View Full Version : Yeah!
ssskansi
16-04-2009, 10:29 PM
Moram priznati da mi je otvaranjem Danykenove rubrike Rumski postao poprilično zanimljiv forum...Stvarno sa gu?tom čitam threadove...Btw. thanx za odličan tip za stillwell plugove- vibe eq mi je sjeo kao budali ?amar...Uz Summit audio tla100 ide kao najbolji eq saturator za vokale- spasio mi je masu vremena zadnjih dana(mixam neku redaljku- tona pjevača i zborova).
Anyway, samo naprijed, svaka čast ?to ?iri? pozitivne vibre i znanje!:wink:
Skansi.
Denyken
17-04-2009, 08:14 AM
Moram priznati da mi je otvaranjem Danykenove rubrike Rumski postao poprilično zanimljiv forum...Stvarno sa gu?tom čitam threadove...Btw. thanx za odličan tip za stillwell plugove- vibe eq mi je sjeo kao budali ?amar...Uz Summit audio tla100 ide kao najbolji eq saturator za vokale- spasio mi je masu vremena zadnjih dana(mixam neku redaljku- tona pjevača i zborova).
Anyway, samo naprijed, svaka čast ?to ?iri? pozitivne vibre i znanje!:wink:
Skansi.
hvala kolega:)
btw stovatelj sam tvog rada i mislim da imas najbolju pjesmu prosle godine u Hrvata:da:
diviner
18-04-2009, 06:00 AM
Srđan Sekulović - Skansi ?
Evo nama jos gostiju :) ...
Da kao domacin samo pozelim dobrodoslicu na rumski ;) ...
ssskansi
18-04-2009, 07:47 AM
hvala kolega:)
btw stovatelj sam tvog rada i mislim da imas najbolju pjesmu prosle godine u Hrvata:da:
:ups: hvala.
ssskansi
18-04-2009, 07:49 AM
Istina istina!
Bogami, Shot, i tebi ova godina dobra...od tri moguće ima? dvije nominacije za Porina ove godine u klupskoj konkurenciji.:)
ssskansi
18-04-2009, 07:51 AM
Hvala Diviner na crvenom tepihu!:D
Malo sam choban jer ne znam sve quotove stavit u jedan post, pa ovako pje?ke odgovaram...
Nije ?vaka za seljaka...
Bitch
18-04-2009, 09:04 AM
c c c, pa Skansi je vec dugo na Rumskom, dje su ti oci :D
diviner
18-04-2009, 11:35 AM
Hvala Diviner na crvenom tepihu!:D
Malo sam choban jer ne znam sve quotove stavit u jedan post, pa ovako pje?ke odgovaram...
Nije ?vaka za seljaka...
Ma samo klikces na ovo dugmence desno od quote (na kojem je malo + ) na poruke koje zelis qvotovati, a na zadnju otkines samo quote, i evo, to ovako izgleda (poslije kucas gdje zelis)...
c c c, pa Skansi je vec dugo na Rumskom, dje su ti oci :D
Cuti, ocoravio sam od silnih putanja, skripti, neispravnih double quote oznaka, baza, ovih dana...
A i ko ce vas sve povatati ;) ...
Bogami, Shot, i tebi ova godina dobra...od tri moguće ima? dvije nominacije za Porina ove godine u klupskoj konkurenciji.:)
E bas!
Al nije samo to... i jos sviram na porinima... more... zaj**ancija... fino fino
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.