View Full Version : jos jedan.....
http://alesis.com/mastercontrol....
sta sve moze na papiru, cudo jedno....
Danny Lou
12-04-2009, 09:02 AM
evo ga! cijena i nije nesto velika... izgleda primamljivo. jebem li ga all-in-one solucija pa kome se ne bi svidjelo? :grin:
http://www.thomann.de/gb/alesis_mastercontrol.htm
ja ga vidio na sajmu i svidja mi se.
Vec je neki test izasao i ima prema njihivom jako dobre peampove.
sve u sve jako puno dobivas za u biti malo para.
Pozz
Denis
slowstar
13-04-2009, 08:45 PM
ja ga vidio na sajmu i svidja mi se.
Vec je neki test izasao i ima prema njihivom jako dobre peampove.
sve u sve jako puno dobivas za u biti malo para.
Pozz
Denis
Da se i ja malo umesam, dakle Alesis je bar za mene, firma od poverenja.
Sta god sam njihovo imao, ili jos uvek imam, radi dobro, pouzdano i vredi svaki EU ili $ ulozen u to.
Secam se jos starih Midiverba i Microverba, koji su iznenadjivali zvukom, naravno za te pare, a jos i danas u svome "arsenalu" imam dva njihova drum Box-a, kojima sam prezadovoljan, i dan-danas ih koristim, to su DM PRO, i nov novcat SR 18, koji mi stigao pre neki dan. Master control bih voleo da probam, mada nemam neku narocitu potrebu za njim, jer izgleda da zaista daje mnogo, mnogo, za ulozen novac, a nekako imam i poverenja u AD i DA...(this is mine 5 cents)
lesha
13-04-2009, 09:27 PM
Da se i ja malo umesam, dakle Alesis je bar za mene, firma od poverenja.
Sta god sam njihovo imao, ili jos uvek imam, radi dobro, pouzdano i vredi svaki EU ili $ ulozen u to.
Secam se jos starih Midiverba i Microverba, koji su iznenadjivali zvukom, naravno za te pare, a jos i danas u svome "arsenalu" imam dva njihova drum Box-a, kojima sam prezadovoljan, i dan-danas ih koristim, to su DM PRO, i nov novcat SR 18, koji mi stigao pre neki dan. Master control bih voleo da probam, mada nemam neku narocitu potrebu za njim, jer izgleda da zaista daje mnogo, mnogo, za ulozen novac, a nekako imam i poverenja u AD i DA...(this is mine 5 cents)
kakav je sr 18? videh ga kod kolega u bg-u, nisam stigao da ih pitam kako radi..
slowstar
13-04-2009, 10:59 PM
kakav je sr 18? videh ga kod kolega u bg-u, nisam stigao da ih pitam kako radi..
Malo su promenili OS, ima 4 izlaza, veliki display, cini mi se velika vecina samplova je nova, dosta ima iz trance, dance i hip-hop oblasti, mada ima i bas "real" drum setova, od kojih mozes da komponujes svoj, i da ga sejviras u user lokacije kojih ima mislim 64, ima i filter, sto je u toj kategoriji cene (250 evrica) verovatno nevidjeno, zvuci za mene novi, mada imam jos 2 drum boxa, ne racunajuci samplere i virtualce, jer jako volim "specijalizovan" hardware, iz mnogo razloga. Ako si u BG, javi se, pa svrati da ga cujes...
alavuk
13-04-2009, 11:05 PM
jel smem i ja da cujem to ? :D
slowstar
14-04-2009, 02:59 PM
jel smem i ja da cujem to ? :D
Naravno!
imas moj fon, pa se javni da se "uskladimo" poz.
alavuk
14-04-2009, 03:03 PM
super :D
lesha
14-04-2009, 05:38 PM
Ako si u BG, javi se, pa svrati da ga cujes...
vazi, mada u poslednje vreme sam tamo jedino kada idemo u nabavku..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.