Log in

View Full Version : ne bi bilo zgoreg

Arthur
10-04-2009, 11:30 AM
da napi?e? negde svoju radnu biografiju, zvoni mi dosta nekih imena u u?ima vezanim za tvoje ime, pa čisto da budemo načisto ;) To mo?e olak?ati i konkretizovati dalju diskusiju ;)

jednako me zanima i raniji, freelance/assistant period, sa kim si radio, od koga i kako učio i sl :da:

Denyken
10-04-2009, 02:01 PM
da napi?e? negde svoju radnu biografiju, zvoni mi dosta nekih imena u u?ima vezanim za tvoje ime, pa čisto da budemo načisto ;) To mo?e olak?ati i konkretizovati dalju diskusiju ;)

jednako me zanima i raniji, freelance/assistant period, sa kim si radio, od koga i kako učio i sl :da:

nisi mogao nesto teze pitati ?:D

daj mi malo vremena...moram duboko u sjecanje zagrabiti...no nije ti ni losa ideja,ipak mi je ove godine 20-godisnjica...zatrebat ce i za neke druge stvari:da:

Denyken
10-04-2009, 02:08 PM
btw Arthur na internetu sam od 1994 god. ( tad je jos bio terminalski..kao DOS..kakav WWW:wink: ) i clan sam masu foruma od tada..i sve skupa do danas mislim da nemam sve skupa 40 postova a ovdje sam u dva tjedna dosao do 70:D al sam se raspricao...

Arthur
10-04-2009, 06:14 PM
heh, samo nisi našao pravi forum ;)
a ja sam online još iz doba BBS-ova, iako imam 27god :da:

Arthur
12-04-2009, 06:52 PM
oćel to skoro ? :da:

Denyken
12-04-2009, 07:58 PM
oćel to skoro ? :da:

Uskrs je pa danas malo odmaram ali sutra cu prijatelju !!promise:D

Denyken
14-04-2009, 01:53 PM
sorry malo se oduzilo a i miksam nesto ovih dana sto je (po obicaju trebalo biti gotovo vec odavno:ups:) pa sam u cajtnotu.. lagana me demencija spopala...uf uvijek na ove okrugle brojke (10,20) kada radis neki rezime...sjeti se covjek svega..i dobrog i losega..no ipak mislim da covjek vise zali na kraju za onim sto nije napravio nego za onim sto jeste....

Denyken
15-04-2009, 03:15 PM
evo nekih koje sam se uspio sjetiti ;..

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS ;
SHIMPOO PIMPOO
DERNJAVA
FRED ASTAIRE
BOG

HLADNO PIVO ;
DZINOVSKI
SAMAR
KNJIGA ZALBE

MAJKE :
RAZDOR
VRIJEME JE DA SE KRENE
PUT DO SRCA SUNCA

HALI GALI HALID : VOZDRA ( EP)

JINX : SECOND HAND

KOJOTI :
HALUCINACIJA
SEX,DISCO,KUNG FU

OVERFLOW : DOROTHY

ZABRANJENO PUSENJE ( BiH) :
FILDZAN VISKA
HODI DA TI CIKO NESTO DA

VATRA : IZMEDJU NAS
ANDJEO S GRESKOM
PREKID PROGRAMA
ARITMIJA

RAMIREZ :
RAMIREZ
COPY PASTE

STAMPEDO : STAMPEDO

QUASARR : QUASARR

LAKA ( BiH ) POKUSAJ -EUROVIZIJA

SUPERHIKS ( MAKEDONIJA ) : I SEGA STO ?

PETER LOVSIN (EX PANKRTI- SLOVENIJA ) : DAN ODPRTIH VRAT

DIVLJE JAGODE :
LABUDE KAD RATA NEBUDE
STO VIJEKOVA

ZADRUGA : OD BLATA DO NEBA

SEVERINA : 18 TI JE GODINA TEK ( je,je zgodna je i u zivo :D )
http://www.youtube.com/watch?v=_Do02IGwnYI

dodavat cu kako se cega sjetim...

e sad kad se vec preser....am evo i dio iz moje oficijelne biografije sto se tice raznoraznih vazni i kipica :-)

U svojoj bogatoj karijeri dobitnik je 6 nagrada PORIN za sest razlicitih albuma : 1996. g. DERNJAVA – PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS
1998. g. FRED ASTAIRE - PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS
2000. g. BOG - PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS
2004. g. SAMAR- HLADNO PIVO
2005 .g. DENYKEN 15 – KOMPILACIJA
2008. g. KNJIGA ZALBE – HLADNO PIVO

TAKODJER JE 3 PUTA NAGRADJIVAN NOVINARSKOM ROCK NAGRADOM CRNI MACAK KAO NAJBOLJI ROCK PRODUCENT ZA
ALBUME :

FRED ASTAIRE - PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS
BOG- PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS
ANDJEO S GRESKOM – VATRA

U suradnji sa diskografskom kucom DALLAS 2008. godine pokrece rock podetiketu DENYKEN MUSIC ciji prvi puleni ZBUNJENI iz Makarske i TRANZISTOR iz Zagreba krajem godine objavljuju svoje debitantske albume !

sira
15-04-2009, 05:53 PM
Nisam znao da si radio Second Hand od Jinxa, to je meni osobno najljep?e isproduciran pop album u Hrvatskoj. :dance:

Arthur
15-04-2009, 08:39 PM
now we are talkin 8)

Maiv
16-04-2009, 08:30 AM
Nisam znao da si radio Second Hand od Jinxa, to je meni osobno najljepše isproduciran pop album u Hrvatskoj. :dance:
:thumbsup: u potpunosti se slazem!