PDA

View Full Version : Denyken kao gitarist/član benda

Reinhardt
08-04-2009, 01:04 PM
Pozdrav,

pisao si da imas svoj bend, snimljeni materijal..

reci nam nesto o tome,ko su ostali clanovi, kad ce materijal vanka,kad ce svirka..itd

tnx!

Denyken
08-04-2009, 01:37 PM
Pozdrav,

pisao si da imas svoj bend, snimljeni materijal..

reci nam nesto o tome,ko su ostali clanovi, kad ce materijal vanka,kad ce svirka..itd

tnx!

hvala na interesu Reinhardt :)
Band se zove Markiz i na jesen pod mojom etiketom Denyken music objavljujemo debut album ! sve je pocelo prije par mjeseci kada mi je do tada meni nepoznat momak pod imenom Andrej dosao sa hrpom pjesama i idejom da snimi album...fast forward nekoliko mjeseci unaprijed i evo me tu gdje jesam...groznicavo trazim ljude za band (ostalo mi je samo jos dobrog bubnjara naci :banghead: ) ...naravno da je to danas fakat premija...mislim naci dobre svirace a uz to i normalne ljude:D i da su na kraju krajeva belive-ri u cijelu pricu...imamo jednu od najboljih novih pjevacica na ovim prostorima za frontgirl (oduvijek sam mastao o bandu sa zenskom pjevacicom )...i nemam vise one frustracije da napravim matricu 1 000 000 dolara a onda udje vokal i sve ode u k. ..i mogu ti reci da sam sretan zbog svega toga..sada smo u fazi snimanja vokala i sa obzirom da je pocetna ideja bila da Andrej pjeva ( u medjuvremenu sam ga uspio uvjeriti da ga je matrica "prerasla" kao pjevaca :wink: i da bi trebali naci pjevacicu iliti The Voice za taj materijal) sad moramo podesiti tekstove u zensko lice..i sto je najvaznije kompletno cijelu pricu prilagoditi Ines (tako se zove cura )...
prica je nekako na tragu Garbage,The Cardigans,Skunk Anansie,Blondie...barem si ja umisljam da bi tako nekako trebalo biti:)
nema veze ne opterecujem se ,samo da bude dobro i neka to budemo mi...
full mi je bitno da ponovo malo sviram...to mi je jedino falilo u karijeri..ipak sam i sam performer i bez toga sam nekako falican svih ovih godina....valjda cete mi doci neki od vas na koncert :rotfl: malo onih zvizduka i dobacivanja...

disco violence
08-04-2009, 01:53 PM
E kad i ti muku mucis da sastavis bend onda mi je sve jasno.Ja sam se vec umorio od potrage za ljudima,ok kontam stariji smo,kao uozbiljili smo se,nema vise onog entuzijazma ali me danas najvise neriviraju price onog tipa nemam vremena,a ustvari svi znamo da niko nista ne radi, ljudi sede po kucama i po ceo dan gledaju TV.

sira
08-04-2009, 01:59 PM
To bi moglo bit zanimljivo, nego, kako se sla?e? s producentom :D

Denyken
08-04-2009, 02:06 PM
E kad i ti muku mucis da sastavis bend onda mi je sve jasno.Ja sam se vec umorio od potrage za ljudima,ok kontam stariji smo,kao uozbiljili smo se,nema vise onog entuzijazma ali me danas najvise neriviraju price onog tipa nemam vremena,a ustvari svi znamo da niko nista ne radi, ljudi sede po kucama i po ceo dan gledaju TV.

fakat je ovo istina...ja sam bio u komi par mjeseci zbog ovoga..mislio sam eh nije to problem..naci ljude..znam ih toliko...sa tolikima radio..na kraju "hladno rame" i oportunizam i komformizam..tipa sta ce ti 3 probe tjedno:shock:
ili tekma je..sta ce nam proba :rotfl: voluntarizam...najgore vrste...tipa je li dovoljno vlage u zraku za probu :confused: karikiram ali nazalost nije daleko od istine...zato sada vise nego ikada ranije smatram da onaj tko ima band..tko je okruzen prije svega prijateljima i kompetentnim sviracima..i stvara..i ljudi plate ulaznicu da vas slusaju....pa to je fakat blagoslov !!

Denyken
08-04-2009, 02:10 PM
To bi moglo bit zanimljivo, nego, kako se sla?e? s producentom :D

:rotfl: frajer je zesci paksu....ako prodje stvar njega necemo niti spominjati...ako nas :wc: onda cemo reci da je on kriv :D

sira
08-04-2009, 02:31 PM
...zato sada vise nego ikada ranije smatram da onaj tko ima band..tko je okruzen prije svega prijateljima i kompetentnim sviracima..i stvara..i ljudi plate ulaznicu da vas slusaju....pa to je fakat blagoslov !!

Ovo je definitivno blaogslov, fali mi dva od nabrojenih, da budemo kompetentni svirači i da netko plati ulaznicu, ma ne mora ni platit sao da ne pobjegne kad počne izvedba :D

Inaće mi se čini da pravi rock bend mora bit sagrađen na prijateljskim osnovama, bendovi koji su sastavljeni po principu "dobrih svirača" obično pucaju na egu pojedinaca, a i glazbenik ne mora se bit virtuoz, samo bend mora bit izniveliran, ili da ako netko sviračkim umječem odskaće od ostalih da pokuša druge učiti, ali ne s visoka nego da im otvara nova "poglavlja" na prijateljski i strpljiv način. Jer ako nema kemije u bendu neće je bend ni moći prenjeti slušateljima.

Denyken
08-04-2009, 02:39 PM
Ovo je definitivno blaogslov, fali mi dva od nabrojenih, da budemo kompetentni svirači i da netko plati ulaznicu, ma ne mora ni platit sao da ne pobjegne kad počne izvedba :D

Inaće mi se čini da pravi rock bend mora bit sagrađen na prijateljskim osnovama, bendovi koji su sastavljeni po principu "dobrih svirača" obično pucaju na egu pojedinaca, a i glazbenik ne mora se bit virtuoz, samo bend mora bit izniveliran, ili da ako netko sviračkim umječem odskaće od ostalih da poku?a druge učiti, ali ne s visoka nego da im otvara nova "poglavlja" na prijateljski i strpljiv način. Jer ako nema kemije u bendu neće je bend ni moći prenjeti slu?ateljima.

amen !

Reinhardt
08-04-2009, 06:29 PM

Inaće mi se čini da pravi rock bend mora bit sagrađen na prijateljskim osnovama, bendovi koji su sastavljeni po principu "dobrih svirača" obično pucaju na egu pojedinaca, a i glazbenik ne mora se bit virtuoz, samo bend mora bit izniveliran, ili da ako netko sviračkim umječem odskaće od ostalih da poku?a druge učiti, ali ne s visoka nego da im otvara nova "poglavlja" na prijateljski i strpljiv način. Jer ako nema kemije u bendu neće je bend ni moći prenjeti slu?ateljima.

istina.. samo u stvarnom svijetu (čitaj:moderno-materijalističkom) je to utopija.

npr: prljavo kazali?te-puni stadione,odlično se prodaju a članovi benda se nemogu smislit.
takvih je primjera na ovim prostorima pun kufer

jebiga, to je realnost

sira
08-04-2009, 06:32 PM
Znam, zato sam napisao na početku "pravi rock band" a Kazalište to odavno nije.