PDA

View Full Version : Frankfurth - nove sprave!

DaBear
06-04-2009, 11:00 PM
Audient Zen Mixer - DAW transport control, bus compressor (routable), 4 aux, 4 groups, 16 dual ili 32 dual inputs

http://www.youtube.com/watch?v=IEYpJQAwKRk&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eprotoolerblog%2Ecom%2F2009 %2F04%2F04%2Faudient%2Dzen%2Dat%2Dmusikmesse%2F&feature=player_embedded

DaBear
06-04-2009, 11:05 PM
OP1 synth I controller

http://www.teenageengineering.com/products/op-1/

slowstar
06-04-2009, 11:07 PM
A ima li to "cudo"(Audient) i neki EQ? da nije to prevara kao onaj jadni SSL "Matrix" koji ne vredi ni 10% od trazene cene...
Kada sam video fotku NEVE GENESYS, naprasno sam se zaljubio pod stare dane, ali avaaaaaj, mnogo "keka", tako da sada intenzivno mislim na Allen & Heath ZED 436, mada mi je malo "Tesan" ali sta se moze. Zna li se kako se pokazao onaj Malcolm Toft ATB 16 sa 32 kanala?

DaBear
06-04-2009, 11:20 PM
A ima li to "cudo"(Audient) i neki EQ? da nije to prevara kao onaj jadni SSL "Matrix" koji ne vredi ni 10% od trazene cene...
Kada sam video fotku NEVE GENESYS, naprasno sam se zaljubio pod stare dane, ali avaaaaaj, mnogo "keka", tako da sada intenzivno mislim na Allen & Heath ZED 436, mada mi je malo "Tesan" ali sta se moze. Zna li se kako se pokazao onaj Malcolm Toft ATB 16 sa 32 kanala?

nema EQ ! kao i onaj novi Neve...u neku ruku, analogna sabirnica, sa puno ulaza, puno inserta za outboard, compressor, ..
Racunaju da svi imaju puno outboard preampa i EQ za usnimavanje, a miksaju kroz DAW, pa samo da provuku kroz analogiju i analog outboard...

Toft se dosta dobro kotira, koliko vidim / citam...malo mi je mnogo retro / ruzan look...sarenko!

A genesys - otkida od cene!!!

Matrix ima stvarno dobrih fora.....! nemoj tako! Mozda je malo precenjen, ali ima vrlo pametnih i korisnih caka! Izgleda plastikasto, sto jes jes!

Moritz
07-04-2009, 12:27 AM
Taj novi NEVE je po meni isto tako prevara ( ali malo manja) kao i taj Matrix SSL. Izrada je trash kao i sve novo sto prave u rack formatu. Jedino je API ostao dosledan kvalitetu cak i u najmanjim stvarima.

LACKY
07-04-2009, 01:49 AM
Ja vam se u tu elektroniku mnogo ne razumem!
Tog Audient-a je ima Zeljko Joksimovic (onaj momak sto bese 2-gi u Turskoj).
E posle je kupio Euphonix-a, a Audient-a prodao Graji.a taj pobedi u Finskoj!
Po svim aspektima zdravog razuma taj Audient je bolji mixer!
Mislim, ako nista a ono za Eurosong!

Dexxy
07-04-2009, 02:15 AM
Da nece Graja da ga proda :)

fosnex
07-04-2009, 02:16 AM
:DJa vam se u tu elektroniku mnogo ne razumem!

hahahahahha:rotfl:

Evo sad pobijedi MMK sabirnica:) ili Vuksini kablovi

sRce
07-04-2009, 02:19 AM

Mudro zbori ovaj predsednik...

Aleksandar Filipovic
07-04-2009, 02:41 AM

Ijaooo kuku meni!!!:banghead::banghead::banghead: A ja se premisljao da li da pazarim tog Audienta kad ga je Zeljko prodavao.Shmrc,shmrc :cry:...,znaci zapechatio sam sto se tice Eurosonga.

DaBear
07-04-2009, 09:24 AM
Mudro zbori ovaj predsednik...

:rotfl: Nego sta! Audient je toliko dobar, da su poceli da vrse nastavu i obrazovanje na njemu u klasi "analogija".
Na slici Full Sail univerzitet u Americi http://www.fullsail.edu , koji je opremio jednu ucionicu sa 13 Audient mikseta !!!!!

alavuk
07-04-2009, 09:29 AM
bas je svetska ekonomska kriza ;)

Hollywood
07-04-2009, 02:09 PM
:rotfl: Nego sta! Audient je toliko dobar, da su poceli da vrse nastavu i obrazovanje na njemu u klasi "analogija".
Na slici Full Sail univerzitet u Americi http://www.fullsail.edu , koji je opremio jednu ucionicu sa 13 Audient mikseta !!!!!

pa zar ti nemas audienta?

mildan
07-04-2009, 05:13 PM

Jel ovo neki CGI? Sta ce im ovolke miksete bez zvucnika?

DaBear
07-04-2009, 06:51 PM
pa zar ti nemas audienta?

imam...vec skoro 8 godina..i radi ko sat....a sto? jel sam nesto lose rekao?

@ midlan..pa valjda svi slusaju na jedan (glavni) par u ucionici....??!:confused:

slowstar
07-04-2009, 07:57 PM
Zamislite kako bi lepo bilo kada bi svako miksao svoj "zadatak" na svojim zvucnicima u isto vreme...Naravno da slusaju na slusalicama...
Jos nesto: izbegavajte promenu stranih imena po padezima, ruzno zvuci kada se kaze
"kupio sam Audienta" "Prodao sam Solid Stejta" "zamenio Euphonixa" i tako dalje, dakle ne menjajte brendove koji su strani po padezima! (zaista zvuci ruznjikavo)

Jan
07-04-2009, 08:44 PM
Audient Zen Mixer - DAW transport control, bus compressor (routable), 4 aux, 4 groups, 16 dual ili 32 dual inputs

http://www.youtube.com/watch?v=IEYpJQAwKRk&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eprotoolerblog%2Ecom%2F2009 %2F04%2F04%2Faudient%2Dzen%2Dat%2Dmusikmesse%2F&feature=player_embedded

Chika vrach, koja je cena ovog miksera?

DaBear
07-04-2009, 09:32 PM
Chika vrach, koja je cena ovog miksera?

nisu jos objavili cenu...bice u "srednjoj klasi" kazu....

ja mislim izmedju ?3000 i ?4000-?4500 za 16 kanala...mozda vise, manje..??

Hollywood
07-04-2009, 09:44 PM
ma ja onako pitao

i ja se lozim da uzmem jednoga nesto preko veze

lesha
07-04-2009, 09:53 PM
Jos nesto: izbegavajte promenu stranih imena po padezima, ruzno zvuci kada se kaze "kupio sam Audienta" "Prodao sam Solid Stejta" "zamenio Euphonixa" i tako dalje, dakle ne menjajte brendove koji su strani po padezima! (zaista zvuci ruznjikavo)

a sta je sa koka kolom?

Arthur
08-04-2009, 01:09 AM
ma ja onako pitao

i ja se lozim da uzmem jednoga nesto preko veze
a de ćeš da ga držiš :D

sRce
08-04-2009, 01:23 AM
Vest za one koji sviraju aranzere... danas mi rekose drugari koji su se vratili iz Franfurta...

Roland uskoro prestaje sa proizvodnjom aranzera...kazu nema svrhe vise... sve je vec napravljeno... nije losa vest... mozda vise obrate paznju na sinteve pa padne recimo neka nova sinteza... :please:

alavuk
08-04-2009, 01:47 AM
wooow ! konacno su se dozvali pameti !

OFF
08-04-2009, 02:33 AM
Vest za one koji sviraju aranzere... danas mi rekose drugari koji su se vratili iz Franfurta...

Roland uskoro prestaje sa proizvodnjom aranzera...kazu nema svrhe vise... sve je vec napravljeno... nije losa vest... mozda vise obrate paznju na sinteve pa padne recimo neka nova sinteza... :please:

Ziveo g1000!:banghead::D

Jan
08-04-2009, 07:27 AM
nisu jos objavili cenu...bice u "srednjoj klasi" kazu....

ja mislim izmedju ?3000 i ?4000-?4500 za 16 kanala...mozda vise, manje..??

To je onda prihvatljiva cena za dobru sabirnicu..

slowstar
09-04-2009, 01:17 AM
Bas me Srce obradovao! i ja se nadam da ce uskoro "izbaciti" neki novi experimentalni sint, posto sam se pomalo i razocarao u SH-201, a malo i u Blofeld, tako da se iskreno nadam nekom novom OZBILJNOM sintu, ili ozbiljnoj kombinaciji ROMplera i sinta, a zaista aranzera mi je pun q....(a i "splavarskih" bendova sa po 2 clana) Po meni, mozda malo retro posmatrano, u kaficima ili treba da se svira neka Clavinova ili jos bolje dobar "drveni" klavir, ili da gazda malo odresi, i angazuje "pravi" bend, sa bubnjarom, basistom, ako mora (clean) gitaristom, i tako po redu.Ponavljam, moje misljenje, kol'ko ljudi - tol'ko cudi

DeMa
11-04-2009, 10:36 AM
Mogo bi se kladiti da sam stajo porajd tebe kada si sliko audientana.

Pozz
Denis