View Full Version : Nova akademija umetnosti
http://www.nova.edu.rs/Akademija.html
DŽEZ I ZABAVNA MUZIKA
Vasil Hadžimanov, Docent
Mr. Jasna Jovićević, Docent
Branko Trijić, Saradnik u nastavi
KOMPJUTERSKA MUZIKA
Miroslav Miša Savić, Vanredni profesor
Dr. Ivan Elezović, Gostujući profesor
Mr. Ivana Ognjanović, Saradnik u nastavi
BALKANSKA MUZIKA
Dr. Dimitrije Golemović, Redovni profesor
ISTORIJA I TEORIJA MUZIKE
Irena Popović, Docent
Mr. Jelena Novak, Docent
DRAMSKA UMETNOST
BALKANSKA IGRA
Vesna Bajić Stojiljković, Docent
Ivana Nedić, Saradnik u nastavi
Dragana Stojanović, Saradnik u nastavi
SAVREMENA IGRA
Deneš Debrei, Docent
REŽIJA, Klasa Ljubiša Ristić
Ljubiša Ristić, Redovni profesor
GLUMA
Svetozar Cvetković, Vanredni profesor
DIZAJN, TEHNIKA I MENADŽMENT SCENE
Mr. Maja Mirković, Docent
Mr. Marina Radulj, Docent
Mr. Sonja Žugić, Docent
Vladimir Lalicki, Saradnik u nastavi
ISTORIJA I TEORIJA DRAME
Dr. Ana Vujanović, Docent
VIZUELNA UMETNOST
FOTOGRAFIJA
Mr. Milan Aleksić, Redovni profesor
Vesna Mićović, Docent
Mihailo Vasiljević, Docent
Uroš Mitrović, Docent
Mr. Benjamin Beker, Docent
Vladimir Lazić, Saradnik u nastavi
Ivan Petrović, Saradnik u nastavi
Ksenija Boženko, Saradnik u nastavi
VIDEO I NOVE TENDENCIJE
Mr. Zoran Naskovski, Vanredni profesor
Mr. Milica Tomić, Vanredni profesor
ISTORIJA I TEORIJA UMETNOSTI
Dr. Zoran Erić, Docent
Mr. Dejan Sretenović, Saradnik u nastavi
Mr. Branislav Dimitrijević, Saradnik u nastavi
DRUŠTVENE NAUKE
Dr. Tatjana Dinulović Dadić, Docent
Dr. Vesna Marjanović, Vanredni profesor
Pozdrav
silicon science
31-03-2009, 02:44 PM
Konachno neka shkola di ce predavati "face" u svom poslu. Poznajem prof. Mishu Savica i mogu sve najbolje o njemu reci... Predavao je na nasoj nedavno zavrsenoj radionici MaxMSP program i chovek je sjajan..:):wink:
awacs
31-03-2009, 06:27 PM
Konachno neka shkola di ce predavati "face" u svom poslu. Poznajem prof. Mishu Savica i mogu sve najbolje o njemu reci... Predavao je na nasoj nedavno zavrsenoj radionici MaxMSP program i chovek je sjajan..:):wink:
Mipi Savić je jedan od likova koji me ispunjavaju ponosom što živim u ovoj sredini, ali...
sve ovo deluje kao žešća ložnjava :D
Obrati pažnju na detalje u Kontakt linku:
http://www.nova.edu.rs/Kontakt.html
ono: Carigradska 26/2 (ne zna se u kom gradu, mada postoji Carigradska ulica u Bgd), mobilni telefon kao glasovni kontakt, email na gmail.com :banghead:
Kako god, firma koja traži 1200€ po semestru, a neće da otkrije koje tehničke mogućnosti nudi je pomalo sumnjiva, ne?
silicon science
31-03-2009, 06:40 PM
Haha, ladno su stavili fotku Moog Modulara, u sekciji "O akademiji"... :rotfl:
Eh jos kad bi i bio jedan takav komad uzivo pa i da se uchio subtractivna sinteza na "pravoj opremi"...:wink:
silicon science
31-03-2009, 06:42 PM
Kako god, firma koja traži 1200€ po semestru, a neće da otkrije koje tehničke mogućnosti nudi je pomalo sumnjiva, ne?
Da, to mi je malo chudno... A druga stvar koja mi smeta (ako cemo o "manama") je sam izgled njihovog sajta... Jbg. izmedju ostalog predaju "vizuelnu umetnost" a sajt im je smesan :banghead::banghead:
Videcemo sta ce od toga biti...
awacs
31-03-2009, 06:46 PM
Da, to mi je malo chudno... A druga stvar koja mi smeta (ako cemo o "manama") je sam izgled njihovog sajta... Jbg. izmedju ostalog predaju "vizuelnu umetnost" a sajt im je smesan :banghead::banghead:
Videcemo sta ce od toga biti...
Pa da :wink:, a ne zna se ni ko je dekan fakulteta ni ko je osnivač :shock: Lo?ana. Zvaću Mi?u sutra, pa ga pitam da li ga je iko obavestio da je predavač. ?ta sve ljudi neće da urade da maznu par soma evrića :banghead:
alavuk
31-03-2009, 06:47 PM
elem slucajno srenuh pogled na stranici o akademiji i video omot lika sa guslama "smrt u dalasu" :D
kako god pozdravljam ovu ideju i srecno !
silicon science
31-03-2009, 06:49 PM
elem slucajno srenuh pogled na stranici o akademiji i video omot lika sa guslama "smrt u dalasu" :D
kako god pozdravljam ovu ideju i srecno !
Kao ideja lepo zvuchi, samo se pribojavam da je Awacs u pravu.
@Awacs-aj bas prichaj sa Mishom pa nam prenesi informacije koje dobijesh, ko stoji iza te priche itd... :wink:
Haha, sad sam zvao na kontakt mobilni da ih malo "ispipam" i naravno da se niko ne javlja... Al ajd, mozda je kasno, mada i pilici jos uvek trchkaju po dvorishtu:rotfl::rotfl:
alavuk
31-03-2009, 07:15 PM
mozda bi nam max mogao reci nesto o ovome ako je u mogucnosti , posto je ipak bliski saradnik sa vasilom ... a i cisto sumnjam da bi ovo postovao bez razloga ukoliko nije postao bot :]
mozda bi nam max mogao reci nesto o ovome ako je u mogucnosti , posto je ipak bliski saradnik sa vasilom ... a i cisto sumnjam da bi ovo postovao bez razloga ukoliko nije postao bot :]
Izbegavam da svracam na forum zbog nesporazuma sa odredjenim ljudima iz administracije , ali cu samo da objasnim ovo ...
Pricao sam danas sa Vasilom i koliko sam saznao , prica je prilicno ozbiljna , kao i programi koji se spremaju . Slazem se da su mozda suvise brzo izleteli sa sajtom , ali se radi o prilicno ozbiljnoj ekipi ( barem sto se muzike tice ) Mislim da se ide ka modernijem shvatanju skolovanja , ali kapiram da ce za par nedelja sve biti jasniije ...
Praticemo sta se desava , a ja ako nesto saznam iz prve ruke , naravno da javljam .....
Pozdrav
alavuk
31-03-2009, 11:15 PM
super !!!!!!! hvala jos jednom za ovakav info
awacs
01-04-2009, 10:35 AM
Pricao sam danas sa Vasilom i koliko sam saznao , prica je prilicno ozbiljna , kao i programi koji se spremaju . Slazem se da su mozda suvise brzo izleteli sa sajtom , ali se radi o prilicno ozbiljnoj ekipi ( barem sto se muzike tice ) Mislim da se ide ka modernijem shvatanju skolovanja , ali kapiram da ce za par nedelja sve biti jasniije
Evo, i ja se čuh sa M. Savićem - ka?e da je sve ?iva istina :D. Ali sajt je stvarno skandalozan. Ajde, srediće ga valjda. Dogovorili smo se da se vidimo ovih dana pa i ja javim ?ta ima.
Jedino prema čemu sam skeptičan (mi "sa ovih prostora" smo inače skloni skepsi) je plate?na sposobnost populacije. Mislim - 7200? za osnovne studije... Mada je ekipa predavača (u svim oblastima) zaista ozbiljno pedigrirana :)
znam da je ovo davna tema al me interesuje a sta je sa akreditacijom ovog fakulteta????
Bockie
03-09-2009, 02:36 PM
1000? semestar... Masala...
awacs
03-09-2009, 03:23 PM
1000€ semestar... Masala...
Aha, spustili cenu. Valjda bila velika navala...
@bam:
Jedino da ih zovneš telefonom (imaš kontakte na sajtu http://www.nova.edu.rs/KONTAKT.html), pitaš čiju akreditaciju imaju i zahtevaš da ti kažu gde možeš to da proveriš. Na sajtu im stoji logo European University, ali to ništa ne znači.
Nisu članovi European University Association, pošto ih u njihovom spisku nema:
http://www.eua.be/eua-membership-and-services/join-eua/members-directory/
Nemam pojma na kakav se European University pozivaju, sve mi to izgleda kao žešća prodaja magle, otimanje para od naivnih i dobra tezga za predavače.
Pozdrav,
Vasa
e pa toga se ja plasim... ja se za tu akademiju raspitujem jer ja zelim fotografiju da upisem i znam da ima dobre profesore i da je to ekipa sa akademije umetnosti (bk)
al me opet smara pomisao da od nje nece biti nista sto se papira tice!!?? :shock::(
Bockie
03-09-2009, 04:30 PM
Nemam pojma na kakav se European University pozivaju, sve mi to izgleda kao žešća prodaja magle, otimanje para od naivnih i dobra tezga za predavače.
E,al kad vidim ta "european" gej politicka sranja,kiselo mi na k*#@c udari...:mad:
Ne mora da znaci da je lose,eto da ne ispadne da ih pljujem,Vasil je ok covek,koliko sam imao prilike,lik je skroz pro i to je ok,ali briju ljude brate za sta... Kad ce ko to da unovci i od kog posla ovde... A napolju nas cekaju i placu za nama... ...ne znaju ni sa svojima sta ce... Bolje da se kupi za te pare oprema pa radis,ko ih jebe...
awacs
03-09-2009, 05:56 PM
E,al kad vidim ta "european" gej politicka sranja,kiselo mi na k*#@c udari...:mad:
Ne mora da znaci da je lose,eto da ne ispadne da ih pljujem,Vasil je ok covek,koliko sam imao prilike,lik je skroz pro i to je ok,ali briju ljude brate za sta... Kad ce ko to da unovci i od kog posla ovde... A napolju nas cekaju i placu za nama... ...ne znaju ni sa svojima sta ce... Bolje da se kupi za te pare oprema pa radis,ko ih jebe...
Ma da, i Mi?a Savić je MEGA lik, ali brate slatki ovo ba? dismr :mad:
Kalerina
20-10-2009, 10:26 AM
uhhh..ja uopste nisam ljubitelj kuckanja po forumima, ali kad vidim ovakve razgovore, koji vode ljudi koji su ili neobavesteni ili delimicno obavesteni. Ja sam student ovog fakulteta, i mogu sve najbolje da kazem na temu Nove akademije. Stvar je jako ozbiljna, profesori su i vise nego dobri, a studenti talentovani i srecni sto sa takvim ljudima mogu da rade na sebi. Molim vas, ko god da se interesuje za Novu akademiju umetnosti, moze na ovom forumu da postavi bilo kakvo pitanje, a ja cu koliko je u mojoj moci odgovoriti, a nece mi biti tesko ni da pitam, ono sto ne znam, ljude na akademiji. Sve ovo pisem samo iz razloga jer smo nova (ali jako ozbiljna) akademska ustanova, i zelim da razbijem svaku predrasudu i omogucim ljudima da iz prve ruke dobiju informaciju.
darkstar
20-10-2009, 12:02 PM
uhhh..ja uopste nisam ljubitelj kuckanja po forumima, ali kad vidim ovakve razgovore, koji vode ljudi koji su ili neobavesteni ili delimicno obavesteni. Ja sam student ovog fakulteta, i mogu sve najbolje da kazem na temu Nove akademije. Stvar je jako ozbiljna, profesori su i vise nego dobri, a studenti talentovani i srecni sto sa takvim ljudima mogu da rade na sebi. Molim vas, ko god da se interesuje za Novu akademiju umetnosti, moze na ovom forumu da postavi bilo kakvo pitanje, a ja cu koliko je u mojoj moci odgovoriti, a nece mi biti tesko ni da pitam, ono sto ne znam, ljude na akademiji. Sve ovo pisem samo iz razloga jer smo nova (ali jako ozbiljna) akademska ustanova, i zelim da razbijem svaku predrasudu i omogucim ljudima da iz prve ruke dobiju informaciju.
definisi jako ozbiljna.
awacs
20-10-2009, 12:37 PM
Kao prvo, dobrodo?ao na forum :)
E sad, ?to se tiče skepse po pitanju NAU... Niko nijednom rečju nije doveo stručnost predavača u pitanje (ili sam ja ne?to prevideo) niti je rekao ne?to protiv njih lično. Neke od njih znam po čuvenju, sa nekima sam sarađivao, sa nekima i danas sarađujem, a jedan predavač mi je pride i rođak :wink: Toliko o tome.
ALI, ono ?to je nejasno u celoj priči je status licence same ?kole. Njen naziv se ne nalazi na spisku akreditovanih visoko?kolskih ustanova, nema ga ni na spisku ustanova čije je akreditovanje u toku... (http://www.kapk.org) Za?to mi se čini da sam ovo već jednom napisao :rolleyes:
Dobro je ?to si voljan da lično obave?tava? zainteresovane članove foruma o detaljima vezanim za ?kolu, mada mislim da bi website ?kole trebalo da slu?i upravo u tu svrhu. Recimo, da ka?e ne?to o statusu akreditacije, da objasni ?ta znači "European University" i tako to :wink:
Pozdrav,
Vasa
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.