View Full Version : Koliko lazete zene/devojke kad kupujete opremu?
darkstar
19-03-2009, 01:22 AM
Ja sam kupio jv 2080 za 50 eura.
nord lead me kostao 150.
a vi?
:rotfl: KAKVA TEMA! :rotfl:
Mene je CME UF60 kostao 80e, Uad sam dobio u trampi za neke stare zvucnike a Firestudio sam kupio kad sam prodao Mbox2 i jos mi je ostalo para, a slusalice Akg k271 imam odavno (ne znam kako ih nije videla ranije:wink:) :D:rolleyes:8-)
... a u dogledno vreme se spremam da uzmem Bozo SuperMee za nekih 150-200e... :grin::da::rolleyes: ... mada, i to nam je mnoogo da damo za zvucnike... mis'im stvarno...
Pozz 8-)
silicon science
19-03-2009, 11:43 AM
Moja zna sve, nema potrebe za laganjem, zato sto je moja zelja i njena zelja :)(mada nit svira nit peva-moja zena), a nit sam neke pare zaradio od svirke (dodushe putovalo se malo zemlji i Evropi)... Bude malo kukanja kad se kupuje nesto "skuplje", ali jedan strogi pogled direktno u njene ochi daj joj do znanja da polako ulazi u "teritoriju vechitog bola i patnje" ako nastavi u tom pravcu...:wink:
Mogli
19-03-2009, 12:15 PM
Moja zna sve, nema potrebe za laganjem, zato sto je moja zelja i njena zelja :)(mada nit svira nit peva-moja zena), a nit sam neke pare zaradio od svirke (dodushe putovalo se malo zemlji i Evropi)... Bude malo kukanja kad se kupuje nesto "skuplje", ali jedan strogi pogled direktno u njene ochi daj joj do znanja da polako ulazi u "teritoriju vechitog bola i patnje" ako nastavi u tom pravcu...:wink:
U velikoj si zabludi...RAM memorija kod zena je iznenadjujuce dugog veka i proradi kad se najmanje nadas...:grin:
Moja zna sve, nema potrebe za laganjem, zato sto je moja zelja i njena zelja :)(mada nit svira nit peva-moja zena)
eeeee... bas nju briga cemu to sto kupujes sluzi, ali sutradan ispred radnje kad pocne da prede i umiljato da prica kako je bas te cizme htela, a tebi glupo kad si dao za spravu 500e da ne das za cizme tricavih 200... :banghead::wink::rolleyes::rotfl:
... lol... ja isto moju zenu ne lazem:angel:... osim kad moram :rolleyes: zbog dusevnog mira :smile2:...
... a nekad me i ne pita :grin:... oceni sama pa naruci nesto :da::banghead::rotfl:
Pozz
korenjak
19-03-2009, 01:19 PM
uvek ima male pobune, al na kraju se pomiri, a ima i ona svoje muzicke snove pa me posrzava!!!
jedino joj smeta TC konnekt 8 koji stoji kao mrtav kapital od kad sam kupio firestudio
silicon science
19-03-2009, 02:44 PM
U velikoj si zabludi...RAM memorija kod zena je iznenadjujuce dugog veka i proradi kad se najmanje nadas...:grin:
Ne brini, prosla je ona svashta sa mnom, ali da se razumemo, kada se kupuju basnoslovno skupe chizmice i majichice i sve to shto zene vole ja se samo smeshkam i govorim joj da kupi i skuplje ako zeli... Kad bih drugachije postupio prosula bi mi mravlju kiselinu u ochi:wink: A i ne preterujem ja sa kupovinom sprava, pre toga mesecima gledamo fotke na internetu i pricham joj non stop o tome i na kraju i ona "pozeli" tu spravu, samo da prestanem da joj dosadjujem oko toga :rotfl::rotfl::wink:
Uh.... prava tema....
ja sam u pocetku prijavljivao kupovine, ali sam digao ruke, kad sam shvatio da jadna zena ne moze vise da pohvata transakcije..... a i ja se ne ponasam shodno situaciji (malo dete, useljenje u kucu), i kupujem i stvari koje mi definitivno nisu neophodne... ali VOLIMMMMM TOOOOOOOOOOO
Tako da, Violet amethyst -150e, roland xv5050 nisam ni kupio:rolleyes: .......
zeleni
19-03-2009, 09:41 PM
Svaka cast za temu:D:D:D:D sve jeftino posve:D malte ne dzaba, danas toga ima puno pa i nije to skupa oprema:D
InsaneEyes
19-03-2009, 09:48 PM
stvarno najbolja tema :D danas su kompovi sve pruzeli i sve se radi na kompu, tranzicija je ka kompletnom radu na kompu, pa je stoga sav hardver pojeftinio brukka :D:rotfl:
darkstar
19-03-2009, 10:14 PM
Eh,ako se rumski sveo na to da je ovo najbolja tema....
........ONDA ZNACI DA SMO SOLIDNO NAPREDOVALI SA OPREMOM :) :) :) :)
InsaneEyes
19-03-2009, 10:21 PM
:rotfl::cry2:
:sw: :ike:
:mase:
korenjak
19-03-2009, 11:05 PM
Koristim tehniku kao Silicone ....pokazujem joj slike , mastam naglas.......pricam zasto je sve dobro to pribaviti....
upali
nekad prosto banem sa izjavom ej kupujem to i to
:D
silicon science
20-03-2009, 09:58 AM
Koristim tehniku kao Silicone ....pokazujem joj slike , mastam naglas.......pricam zasto je sve dobro to pribaviti....
upali
nekad prosto banem sa izjavom ej kupujem to i to
:D
To je taktika, "trujesh" je nedeljama i upali na kraju :grin::):wink:
kejkz
20-03-2009, 01:05 PM
Nemam sta da lazem, kupujem ono sto moram, kada mi zatreba. Iskreno, ja sam stekara sto se tice opreme, ne volim da je kupujem, to me strasno davi, ja sam od onih koji jedva cekaju da se rese love, da se ne pokvari. Ili jos bolje, da je potrose na neke lepse stvari, oprema mi je tercijarna oblast.
silicon science
20-03-2009, 05:42 PM
Nemam sta da lazem, kupujem ono sto moram, kada mi zatreba. Iskreno, ja sam stekara sto se tice opreme, ne volim da je kupujem, to me strasno davi, ja sam od onih koji jedva cekaju da se rese love, da se ne pokvari. Ili jos bolje, da je potrose na neke lepse stvari, oprema mi je tercijarna oblast.
E sad prichas priche ovde, a na chatu si mi prichao da ti je riba "zavrnula jajca" i bez njene dozvole nishta:wink::rotfl::rotfl:
Kejkz: Ljubavi, vidi sto je jepa klavijatura, vidish, ima ovde slajdere pa mozes da pomeras gore dole, vidi sto je super.
Verna ljubav: ne dolazi u obzir to da kupis, pa prosle godine si kupio ona dva kabla za zvuchnike, sta ce ti sad ovo?:confused:
Kejkz: Ali ljubavi, te kablove sam dobio na poklon za rodjendan, secas se...:)
Verna ljubav: Ti mene ne slushas sta ti pricham, samo mislis na tu tvoju muziku i na nishta drugo. Misli malo i na mene:mad:
Kejkz: Ali, mislim na tebe ljubavi, ja te vol......
Verna ljubav: ne zelim da se raspravljam sa tobom, radi sta hoces, ja idem...
Kejkz: Dobro, necu nista da kupujem kad si takva...
Verna ljubav: JA TAKVA??? A kakva sam ja to?
Kejkz: Nisam mislio nista lose ljubavi, izvini...
Verna ljubav: Nemoj mi se izvinjati, vozi me kuci!!!
...Tajac
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Arthur
20-03-2009, 08:53 PM
kejkz: ....ali draga, slupala si mi kolaaa!
DaBear
20-03-2009, 09:25 PM
Moj drug Zika (bubnjar) je to ovako resio:
Kad je zeni rodjendan - kupi joj cinelu!
Kad je detetu rodjendan - kupi mu dobos, itd....
i polako..polako...dupli komplet!!
DADDY Z
20-03-2009, 09:40 PM
čoveče,ala je u svetu žena sve jeftino !!! voleo bih da se tamo snabdevam !!!
hehehehe
sram vas bilo...lažete ženama
spidermusic
20-03-2009, 09:46 PM
Ne pricam nista, kupujem sta mi treba, jer svi zivimo od tih sprava i posla kojim se bavim. Naravno, ne treba zaboraviti da svako ima svoje pasije i ljubavi koje uzajamno treba postovati.
darkstar
27-03-2009, 09:54 AM
Ne pricam nista, kupujem sta mi treba, jer svi zivimo od tih sprava i posla kojim se bavim. Naravno, ne treba zaboraviti da svako ima svoje pasije i ljubavi koje uzajamno treba postovati.
ne kvari ovako prljav i zao post ovako finim komentarima :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
alavuk
27-03-2009, 11:01 AM
upravo tako ...
uvek kazem "dao drug da probam" pa kad prodje neko vreme provali se da sam kupio ali uopste nema pobune ...
silicon science
27-03-2009, 11:30 AM
upravo tako ...
uvek kazem "dao drug da probam" pa kad prodje neko vreme provali se da sam kupio ali uopste nema pobune ...
E vidis, dobra taktika.... Uvrsticu je u arsenal....:wink::grin:
Color
27-03-2009, 11:43 AM
hehehe...dobra tema! :)
Ja kupujem srazmerno zaradi koju napravim na opremi... Da mi ovaj posao nije i izvor zarade verovatno nikad ne bih toliko para ulagao... poceo sam sa jednim sinthom, Sony sluskama, Behringer mixeticom, ocajnom gitarom i PC-jem. Kako se zaradjivalo, tako se kupovalo...tako da nema potrebe da zenu/devojku lazem o cenama.... i njene cizmice su zaradjene na toj opremi! :D
Naravno, trudim se da racionalno kupujem, koliko je to moguce :wink:
alavuk
27-03-2009, 11:45 AM
svi mi u pocetku kao ti kupujemo racionalno i onda od te prve kupovine sve vise i vise postaje fetish :D
Color
27-03-2009, 12:11 PM
svi mi u pocetku kao ti kupujemo racionalno i onda od te prve kupovine sve vise i vise postaje fetish :D
hahaha...pa dobro, nekad se coveku omakne :D
kejkz
27-03-2009, 12:28 PM
E sad prichas priche ovde, a na chatu si mi prichao da ti je riba "zavrnula jajca" i bez njene dozvole nishta:wink::rotfl::rotfl:
Kejkz: Ljubavi, vidi sto je jepa klavijatura, vidish, ima ovde slajdere pa mozes da pomeras gore dole, vidi sto je super.
Verna ljubav: ne dolazi u obzir to da kupis, pa prosle godine si kupio ona dva kabla za zvuchnike, sta ce ti sad ovo?:confused:
Kejkz: Ali ljubavi, te kablove sam dobio na poklon za rodjendan, secas se...:)
Verna ljubav: Ti mene ne slushas sta ti pricham, samo mislis na tu tvoju muziku i na nishta drugo. Misli malo i na mene:mad:
Kejkz: Ali, mislim na tebe ljubavi, ja te vol......
Verna ljubav: ne zelim da se raspravljam sa tobom, radi sta hoces, ja idem...
Kejkz: Dobro, necu nista da kupujem kad si takva...
Verna ljubav: JA TAKVA??? A kakva sam ja to?
Kejkz: Nisam mislio nista lose ljubavi, izvini...
Verna ljubav: Nemoj mi se izvinjati, vozi me kuci!!!
...Tajac
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
HAHAHAHAH... jebi ga... sve bi bilo tako, ali nemam kola, pa ide prevozom kuci :p
Hm..... mogao bi da se napravi dobar posao...... napraviti sajt sa katalogom i cenama opreme - za zene:D...
darkstar
28-03-2009, 12:40 AM
Hm..... mogao bi da se napravi dobar posao...... napraviti sajt sa katalogom i cenama opreme - za zene:D...
...i naplacivati clanarinu muskima ... da bi mogli da udju i kazu EVO VIDIS DA NAJNOVIJI 394219323129301290319 KANALNI MIX KOSTA SAMO 100 EURA ! ! !
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.