View Full Version : E.piano Wurlitzer
Dimitrije
17-03-2009, 06:36 PM
Imam vec dugo elektricni klavir Vurlicer, ali je rastimovan i fali mu par diraka. Posto je to vec legendarni istrument i vrlo rado ga sviram, hteo bi ga osposobiti. Zna li neko gde moze da se servisira? (u Beogradu i okolini)
AleksandarK
12-10-2011, 07:44 PM
Isto pitanje, imam Wurlitzer 200A kome treba servis. Posto ovde nije bilo odgovora, da li si nasao nekoga da ti servisira klavir ?
darkstar
12-10-2011, 09:32 PM
ne znam majstora, ali znam sajt sa rezervnim delovima !
http://www.vintagevibe.com/
Pa vidi o cemu se radi :)
pozz
AleksandarK
13-10-2011, 02:28 PM
Sajt izgleda vrlo pristojno sa dobrom ponudom delova. Nisam sklon RIY projektima, ali alternative gotovo i da nema ako se ne racunaju domaci servisi za harmonike !? koje mi je neko preporucio. Pokusacu da stupim u kontakt preko sajta i ako bude iskustava, postovacu ih ovde. U svakom slucaju hvala.
nikolaivanic
13-10-2011, 07:10 PM
probajte kod Ljube
011 2158 358
AleksandarK
16-10-2011, 01:29 PM
Ne poznajem Ljubu. Moze li koja rec o njemu, kao preporuka ?
nikolaivanic
17-10-2011, 12:04 AM
sredio mi par klavijatura, pozrtvovano i povoljno, cak ih cisti))) !
AleksandarK
26-12-2012, 04:17 PM
Evo izvestaja o progresu moje popravke koga zanima.
Odlucio sam se za narucivanje delova i DIY popravku posto
druga varijanta ne postoji u Bgd.
VintageVibe je dobar i jedini sajt sa koga moze da se naruci bukvalno svaki deo za Wurli i Rhodes. Ljudi poznaju ove klavire i samo se njima bave. Vecinu stvari sami proizvode/narucuju po originalnim dimenzijama/karakteristikama. Ovoliko za reklamu, pogledajte ih na youtube, ima gomila klipova.
Paket je stigao posle 2 nedlje. Postarina nije zanemarljiva.
Radovi su u toku, i za sada nista nisam unistio. Moje prethodno iskustvo sa slicnim popravkama je priblizno nuli, pa pretpostavlajm da bi svako mogao da se upusti u ovo.
Nakon sto sada sve dirke ponovo rade i to u stimu, sledi reparacija pojacala i elektronike.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.