View Full Version : Bistra voda Regina
alfom
16-03-2009, 04:48 PM
http://www.youtube.com/watch?v=KAwK_3-Etpw
:( :mad: Poslije par slu?anja i dalje sam najiskrenije razočaran ; taman toliko koliko me je lani Laka odu?evio :grin:
Mogli
16-03-2009, 05:17 PM
Meni je pesma extra, sta cu kad volim bosance i njihovu skolu!:grin: Mislim da je Kikijeva pesma (Dinkiceva) neznatno jaca melodijski i tekstualno od ove.
alfom
16-03-2009, 05:41 PM
Ma Mogli, meni je ovo ?iva tanje? za ovu manifestaciju. Mada, nikad se ne zna ?ta će Zapadno-Srednja-Istočna evropejska civilizacija izglasati.
Moraju dobro poraditi na aran?manu. Čuje se na da je na silu utjerana u onih 3 minute. O nekoj trend-modernoj zvučnosti melodije i aran?mana ne vrijedi mnogo govoriti. Samo moje skromno mi?ljenje da mi se ne sviđa.
Osim toga, mnogo je glasova-suglasnika koji ne sjedaju zapadnjacima, ali sjedaju istočnjacima, pa nisam ba? pametan : mo?da u ovom segmentu i bude O.K.
Međutim, jasno je da postoje Istočnjaci sa velikim glasačkim tijelom. Ali, nisam ba? ubijeđen da će nas (BiH) ba? imalo gurati njima.
Meni se ne sviđa ni interpretacija, ni malodija, ni aran?man ; tekst? nebitno, jer ga malo ko razumije, osim ?to se sada prave verzije na mnogim jezicima kako bi se glasačko tijelo zainteresovalo.
Mogli
16-03-2009, 05:45 PM
Meni pesma nije nesto preterano slicna sa Kikijevom (Dinkicevom), mada mi se ta verzija vise dopada od Bistre Vode. Kiki Lesendric ima prijatniji glas od Regininog pevaca, sto je meni najvaznija stvar.
pedjah
16-03-2009, 08:47 PM
Kad sam prvi put cuo refren Bistre vode odmah me podsjetila na Oltar, uz to, Kiki mi je puno drazi za slusanje od Regine, iako ovaj iz Regine bolje pjeva.
LACKY
17-03-2009, 01:21 AM
Meni pesma nije nesto preterano slicna sa Kikijevom (Dinkicevom), mada mi se ta verzija vise dopada od Bistre Vode. Kiki Lesendric ima prijatniji glas od Regininog pevaca, sto je meni najvaznija stvar.
Tvoje kritike oko pesama (recimo zadnje Beovizije) i ranije, sam, ajde negde respektovao. Ali ovim komentarom si me duboko razocarao!
Mogli
17-03-2009, 05:17 PM
Tvoje kritike oko pesama (recimo zadnje Beovizije) i ranije, sam, ajde negde respektovao. Ali ovim komentarom si me duboko razocarao!
Mislis li na to sto smatram da nije neka preterana slicnost u refrenu ili na to da mi je Kikijev glas prijatniji?
Mogli
19-03-2009, 12:05 PM
Mislis li na to sto smatram da nije neka preterana slicnost u refrenu ili na to da mi je Kikijev glas prijatniji?
Alo, rezija!?..Ove slusalice prekidaju!...:grin:
quake
19-03-2009, 12:39 PM
Jos ce Kiki da ispadne dobar pevac:rotfl:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.