View Full Version : Nuendo, video ..?
Zasto nece da mi uradi replace audia u video file-u u nuendu?
nije mi nikako jasno.... kliknem na komadu replace, kliknem na video fajl, pa na audio, i nista se nedesi, samo me iskulira..... gde li gresim?
Arthur
15-03-2009, 10:00 PM
e to je i mene nešto jebalo, i dalje neće.
ranije je radilo, sad neće.
Ima li neki drugi program da to uradi?
Nesto prosto, valjda:(
U Nuendu ne mogu da exportujem video fajl.... to je bas glupo
Arthur
15-03-2009, 11:23 PM
zadnji put sam izmajmunisao sa windows movie makerom, mislim da ide uz SP2
Sad cu probati..... najgore sto kad instaliram Premier, DAW poludi, tako da se sa njim vise ne zezam... pola Dll ova pogubi
E... ipak radi u Nuendu.... samo moraju da se potrefe formati i videa i audija...
imao sam Wmv, pa nije hteo.... ali Avi sa 16bit audiom radi
Arthur
16-03-2009, 10:21 AM
pa meni nije teo da na quicktime aviju zameni bilo čime osim aiffom, i napravim aiff i on me samo iskulira.
alfom
16-03-2009, 02:51 PM
Ulead video studio 11 i vi?i. Mo?e i Pinnacle, samo je ogroman. Ovo je mali program prema Pinnacle-u.
Ako si samo popravljao zvuk, treba? paziti da zadr?i? du?inu audia kakva je bila, da bi video i audio ostali sinhronizovani, ili da sinhroning radi? ručno ako si prerađivao i video i audio. Jednostavno ima? trakove kao kad radi? mix u Nuendu.
Ja sam sa njim radio popravak audio snimka sa jednog festivala, i 'lijepio' sređen audio na video.
Čak nisam primijetio ni da su njegovi drajveri i?ta na?kodili audio zvuku.
Danny Lou
16-03-2009, 03:10 PM
bas sam danas to pokusao no medjutim takodje ne radi. najlakse mi je nakon obrade audia u auditionu da spojim audio i video u multitrack-u, ne pravi nikakve probleme. inace za video konverter koristim total video konverter, dobar je.
dexyco
23-03-2009, 08:06 PM
Najbolje je koristiti mpeg, ima solidnu kompresiju, a ne pravi nikakve probleme, niti koci sistem zbog retkih keyframe-ova... ;)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.