View Full Version : Pomagajte
Imam SezamPro ruter i kupio sam Wirelles ruter ASUS WL-530gV2. Nemogu nikako da napravim konekciju izmedju ova dva rutera dok wirelles na racunaru vidi.
Da li se neko razume u te magije ??
Na ovoj vezi imam ISDN (ako to nesto znaci)...
diviner
11-03-2009, 07:53 AM
ISDN sta? Imas ADSL preko ISDN centrale i konekciju ostvarujes sa sezam ruterom? Za pocetak provjeri da li ti ruter salje podatke na LAN portove (spoji ga direktno na mrezni port na racunaru), a zatim bi po defaultu trebalo sve da radi i putem wirelessa (wireless ruter samo premoscava izmedju kabla i bezzicnog etera, ukoliko su u pitanju default postavke). Ukoliko na sezamruteru nije aktiviran DHCP, probaj sa rucnim unosenjem odgovarajucih IP adresa.
Eto, nadam se da ce pomoci.
alavuk
11-03-2009, 10:57 AM
malo glupo pitanje , al' dal ti je isti wireless provajder i adsl provajder ??? posto meni na laptopu istovremeno radi kablovski i wireless doduse razliciti provajderi ...
Drugari proradelo je... samo sam enable-ovao DHCP na SezamPro ruter i ono prodade... nesmem vise nista da pipam da nesto neukenjam... hvala Diviner
Alavuk... da isti je provajder... ja sam uzo Wirelles ruter samo da bi ga prikacio na postojeci da bi bacio wirelles signal po kuci...
to je ta veza... samo sto ja umesto modema imam ruter...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.