Log in

View Full Version : poco nije otvorio sve plugove....

quake
09-03-2009, 04:57 PM
TC Powercore 6000 mi trazi da kupim dinamic EQ i cini mi se character a trebao bih u startu da ih imam registrovane:confused:,sa ostalim plug-inovima koji su trabali da budu otkljucani u startu je sve ok.Registrovao sam se na tc siteu i pokazuju mi da imam poco6000 ali ne vidim nigde neku autorizaciju i slicno,sta da radim?

dandi
09-03-2009, 07:15 PM
TC Powercore 6000 mi trazi da kupim dinamic EQ i cini mi se character a trebao bih u startu da ih imam registrovane:confused:,sa ostalim plug-inovima koji su trabali da budu otkljucani u startu je sve ok.Registrovao sam se na tc siteu i pokazuju mi da imam poco6000 ali ne vidim nigde neku autorizaciju i slicno,sta da radim?

U startu imas vss3, md3, brickwall limiter, non lin2, dvr2, unwrap i tap factory

quake
09-03-2009, 07:51 PM
...imam i sve ostalo sto ima i poco fw http://www.tcelectronic.com/PowerCoreComparison.asp ali dinamic eq i character koji su korisnicima pocoa naknadno poklonjeni koliko znam mi nisu registrovani.Moje preciznije pitanje bi bilo "kako ste registrovali dinamic eq?"

quake
14-03-2009, 01:50 AM
Jel moguce da sam jedini baksuz koji ne moze da koristi dinamic eq na poco-u?NJihov suport cuti a lepo sam ih pitao u cemu je problem:banghead:

quake
19-03-2009, 12:37 AM
...pomogao TC support,poslali autorizaciju i za ono sto je falilo.