View Full Version : Molim pomoć FW
Techy Boy
09-03-2009, 10:47 AM
Dakle, instalirao sam novu matičnu (Gigabyte 73PVM-S2H) sa Firewire portom i formatirao Windowse. Na FW sam priključio zvučnu kartu, svi driveri su propisno instalirani, ali nema nikakvog zvuka. Inputi i Otputi na Control Panelu i u sekvenceru su pravilno odabrani, reprodukcija se odvija normalno, ali nikakav zvuk ne izlazi. Bios na matičnoj je isto ispravno pode?en. Device Manager normalno prikazuje sve uređaje. Ja stvarno nemam pojma ?ta bi moglo bit jer mi se ovo nikada nije događalo. Molim bilo kakvu pomoć.
kejkz
09-03-2009, 01:59 PM
a koja je zvucna karta?
funksoulbrother
09-03-2009, 04:30 PM
koja je zvucna i daje li ona znakove zivota (neka lampica da je fw spojen i da je ona upaljena)?
ja sam imao problema s mojom gigabyte maticnom jer ima nforce4 chipset - maticne s doticnim chipsetom imaju problema s pci-e grafickim karticama. naime, graficka se nasadi na IRQ port koji dijeli sa firewire portom maticne ploce i ne mozes to promijeniti nikako. u tom slucaju rjesenje je dodatni pci firewire controller kojim sam si i ja rijesio problem.
no pretpostavljam da ti maticna ipak nema taj nforce4 chipset koji je vec dosta star ako se ne varam.
lesha
09-03-2009, 07:14 PM
zvuci kao glupo pitanje, da li si povezao izlaz iz kartice kako treba?
Techy Boy
09-03-2009, 09:40 PM
Rje?eno. Tnx na savjetima! Trebalo je prebacit u Mackie control.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.