Log in

View Full Version : Gde i kada su muz. festivali kod nas???

LAMPASH
08-03-2009, 11:45 PM
Evo ovako,resim da snimim devojci pesmu za 8.mart i to odradim sa ortakom fenomenalno,zamislite kada smo i sebe odusevili:grin:.Pesma je mnoooogo dobra,neki pop-rock ljubavni fazon etc.E,sad resimo da sa tom pesmom izadjemo na neki festival koji je "pogodniji" za neafirmisane izvodjace.Pa bih Vas zbog toga zamolio da mi malo objasnite kalendar festivala u Srbiji,gde i kada su festivali kod nas.Ja sam recimo predlozio ortaku Panmusic u Pancevu,ali nemam pojma kada se odrzava itd.Dajte bilo kakvu informaciju,please,jer nikada nismo bili nigde:)
P.S.Na nasu odluku da ucestvujemo na nekom fest. nije uticala Beeeeovizija:D
Unapred hvala.

OFF
09-03-2009, 12:26 AM
Imas beoviziju, juce:banghead:

LAMPASH
09-03-2009, 12:32 AM
Stari Foco,ozbiljno pitam.Zaboravite vise tu glupu Beoviziju,ko sta radi,ceo forum sada komentarise idiotsku Beoviziju!

OFF
09-03-2009, 12:37 AM
Da citiram majku Jevrosimu:

Okani se sinko chetovanja
jer se staroj dosadilo majci
sve prepiruc' krvave kosulje

Nema veze s' mozgom, ali to je za veceras:rolleyes:

LAMPASH
09-03-2009, 12:44 AM
Dobro,bicu ziv do kraja godine,nadam se,pa ce mi neko u medjuvremenu reci!

Tribal_kg
09-03-2009, 12:55 AM
U pricaonici postoji tema o festivalima.

http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15943

LAMPASH
09-03-2009, 01:09 AM
Eto,uz malo truda velike pomoci.Hvala ti brate!

zlobisha
09-03-2009, 04:05 AM
Pa evo i mene bi interesovalo, kada i gde su neki festivali, na kojima zaista i slu?aju poslati materijal i zaista postoje ?anse da ti prihvate kompoziciju, čak i ako nisi nečiji sestrić ili kum, etc...
Dakle festivali za nas smrtnike...
Hvala! :wink:

I da, pročitao sam gore postavljeni thread...

Arthur
09-03-2009, 10:03 AM
vidi čuda, ja poslo prošle godine drugara na Pančevo i ZR, i na oba ga primiše ni po babu ni po stričevima. Čak je na ZR dobio nagradu žirija za najbolju mušku interpretaciju. Pobedi se nikako ne možeš nadati, ali da te prime, eto ja bar za ova dva festivala imam visoko mišljenje o tome. Iako je na ZR prošlo dosta ludaka (samo nam učiniše uslugu time), dok je na Pančevu konkurencija zapravo bila ozbiljna, što izvođački, što pesme.

zlobisha
09-03-2009, 01:03 PM
Za Pančevo znam. Mada, na ?alost imam utisak da je to samo zato ?to je festival nov... A za Zrenjanin sam čuo drugačije, ali ko zna, pričaju ljudi sva?ta... Hvala i pozdrav. :)

Arthur
09-03-2009, 03:47 PM
ja sam se kažem, naslušao svakakvih priča o svim tim festivalim, pa smo pokušali, ništa nas ne košta. i evo do sad smo slali na ta dva festivala i prolazili kako smo prolazili... u pančevu je nastupao i u finalnoj večeri, ne sećam se kako je funkcionisalo glasanje. Jedino smo se evo spotakli o beoviziju, gde smo takođe poslali pesmu, po meni naravno veoma kvalitetniju od velike većine viđenih tamo (aranžman i beat zapravo zvuče ko da jesu iz 2009te, što očigledno nije bio cilj žirija), i nismo pozvani. No bože moj, pesmu čuvamo, i šaljemo je na neki sledeći festival, čim skontamo koji je po redu sledeći.

disco violence
09-03-2009, 04:03 PM
ja sam se ka?em, naslu?ao svakakvih priča o svim tim festivalim, pa smo poku?ali, ni?ta nas ne ko?ta. i evo do sad smo slali na ta dva festivala i prolazili kako smo prolazili... u pančevu je nastupao i u finalnoj večeri, ne sećam se kako je funkcionisalo glasanje. Jedino smo se evo spotakli o beoviziju, gde smo takođe poslali pesmu, po meni naravno veoma kvalitetniju od velike većine viđenih tamo (aran?man i beat zapravo zvuče ko da jesu iz 2009te, ?to očigledno nije bio cilj ?irija), i nismo pozvani. No bo?e moj, pesmu čuvamo, i ?aljemo je na neki sledeći festival, čim skontamo koji je po redu sledeći.
Sto ne postavis negde pesmu da cujemo.Bas me interesuje.Jer verujem da je bilo prijavljeno mnogo boljih pesama,ali da je jako tesko ubaciti se u ekipu koja tamo drzi sve konce.Jaci su od pokojnog Slobe.

Arthur
10-03-2009, 12:47 AM
jebiga, okacio bih je jos ondak, al eto potrosismo neke sate, slacemo je dalje na festivale.