Log in

View Full Version : Electro dynamic mic

silicon science
07-03-2009, 02:26 PM
http://users.belgacom.net/gc572666/philipscommercial3full.htm

Jer imao neko priliku da ga koristi i kakvi su utisci. Navodno je pravljen za terensko snimanje, ultra izdrzljiv. Drugar je dobio na poklon i ima neko zujanje, i da li se isplati da ga popravlja

silicon science
08-03-2009, 04:17 PM
Bas niko nije imao ovaj majk? :cry::cry:

awacs
08-03-2009, 04:41 PM
Bas niko nije imao ovaj majk? :cry::cry:

Izgleda da nije. A za?to ga ortak jednostavno ne bi dao na popravku pa onda eksperimentisao sa njim?

silicon science
08-03-2009, 05:11 PM
Izgleda da nije. A zašto ga ortak jednostavno ne bi dao na popravku pa onda eksperimentisao sa njim?

2 razloga:
-ne znamo niti jednog dobrog servisera za majkove u N.S.
-da li se uopste isplati popravka

awacs
08-03-2009, 06:17 PM
2 razloga:
-ne znamo niti jednog dobrog servisera za majkove u N.S.
-da li se uopste isplati popravka

Pa (ako je samo zujanje problem) to možda može da reši i neko ko nije serviser za majkove. Verovatno je neki kontakt u pitanju... Nađite nekog pedantnog elektroničara opšte prakse.

Da li se isplati popravka? Ko to može da zna? Da li si ikada radio sa starinskim dinamičkim mikrofonima? Mislim na one modele koji nisu preživeli do dana današnjeg. Binson, Shure, Telefunken (oni mikrofoni koje vole scenografi)? To je prosto sasvim drugačije od trenutne ponude na tržištu. I tvom drugaru bi moglo da se isplati ako želi da dobije nešto sasvim drugačije. Ili da ga pokloni meni :wink:

Pozdrav

silicon science
08-03-2009, 06:46 PM
Pa (ako je samo zujanje problem) to možda može da reši i neko ko nije serviser za majkove. Verovatno je neki kontakt u pitanju... Nađite nekog pedantnog elektroničara opšte prakse.

Da li se isplati popravka? Ko to može da zna? Da li si ikada radio sa starinskim dinamičkim mikrofonima? Mislim na one modele koji nisu preživeli do dana današnjeg. Binson, Shure, Telefunken (oni mikrofoni koje vole scenografi)? To je prosto sasvim drugačije od trenutne ponude na tržištu. I tvom drugaru bi moglo da se isplati ako želi da dobije nešto sasvim drugačije. Ili da ga pokloni meni :wink:

Pozdrav

Da. Nisam imao prilike da radim sa starim mikrofonima, nisam chak ni sa novim:ups::ups: nesto mnogo radio... A nije moj vec od drugara. Btw. hvala na savetu...