PDA

View Full Version : malo rocka

nenad
06-03-2009, 06:39 PM
Evo radim jedan >dnevna soba album< mojih prijatelja pa reko da cujete o cemu se radi a bogami i da bacite kritiku. Znaci snimao sam ih, miksao, pa cak i masterovao.....

U principu interesuje me Vase misljenje o produkciji. U pitanju je sirovi gitarski rock.....

http://www.nenad-negotin.in.rs/mp3

didovzub
06-03-2009, 08:49 PM
vokla me jaaako podsjeća na vokal iz kawasaki 3p-a :)

meni se sviđa,recimo ne?to subjektivno,bas mi u nekim trenutcima leti malo prvi?e prema naprijed,ako me shvaća?...
onaj efekat na gitari,flager brijem mi je interesantan al malo ga ima previ?e,za moj ukus...

inače sviđa mi se sveukupno dosta... :)

zoolander
07-03-2009, 07:27 AM
Nije lo?e, sviđa mi se pjesma, al mi je također snimka preglasna, odnos dubokih i visokih mi se ne dopada, u usporedbi s drugim pjesmama, sound mi zvuči pomalo ?upljikavo.

korenjak
07-03-2009, 11:18 AM
malo bubanj ladan nekako

i oni pocetni brejkovi nisu bas u sinku

srednjih je malo, bas i visoki su naglaseni

mozda maaalko jace glas i malo gitara

pesma je ok svidja mi se kao celina samo da popravis ove neke elemente

slusao na A7

pozz

disco violence
07-03-2009, 12:05 PM
Skroz dobra pesma kao i produkcija.

nenad
07-03-2009, 01:01 PM
Hvala na konstruktivnim komentarima , nazalost neke stvari jednostavno ne mogu da izmenim a koje bih itekako izmenio. No sta je tu je, pokusacu da to uradim da zazvuci pristojno. Jutros sam malo popravljao nesto u masteringu....malo sam "otvorio" pesmu, poslusajte.....

http://www.nenad-negotin.in.rs/mp3

Hvala Vam na slusanju !!!!

pozzzz

awacs
07-03-2009, 01:34 PM
Jutros sam malo popravljao nesto u masteringu....malo sam "otvorio" pesmu, poslusajte.....

Nisam čuo prethodnu verziju, ovo meni sasvim dobro. Lično mi je ?ao vokala, ne radi se samo o tome da je tih (?to jeste) nego je i previ?e "?iljat", pa koliko god se pevač trudio deluje dosta neubedljivo u odnosu na gitare koje j..u kevu.

Kada ka?em da je vokal tih naravno da ne mislim kako bi trebalo da bude umiksan kao nedajbo?e Bajaga, radi se o puno sitnih intervencija. Malo dikcija (dosta mi je trebalo da shvatim na kom se jeziku uop?te peva), malo EQ, malo volume, sve po malo. Ali generalno - uop?te ne lo?e.

Pozdrav

Braca
07-03-2009, 01:56 PM
Ja ne razumem nista sto ovaj peva, mnogo ti je bolje produkcija nego sto je pesma. glavna zamerka ne radi drum sa ostalima, cuje se i oseca da je programing sto je smrtna presuda za tu vrstu muzike. Brejkova previse, seku pesmu potpuno bezveze, bez obzira na stil znaci izraditi logicnije delove pesme da ima nekog smisla. Najbolji deo u pesmi je laganiji deo sa solo gitarom. Pohvale za produkciju, ti si na puno vecem nivou od samih sviracha, predpostavljam da je ITB mix

koca
07-03-2009, 03:27 PM
Pozdrav.
Super zvući za dnevnu sobu. Ja bih malo nabiflovao bass onako zapadnjaćki ,podigao vokal, i dodao reverb sveukupno da ne zvući posno kao demo.
Inaće sve u svemu jako dobro za moj ukus gitare mi se ba? dopadaju .:wink:

metal
07-03-2009, 08:16 PM
Gitare su skroz ok! Kako, tj. preko cega su snimane? :)