View Full Version : Beovision 2009
Sandzama
05-03-2009, 11:14 AM
Jel moguce da nema nista na forumu o Beoviziji `09?
ProkDu
05-03-2009, 12:33 PM
http://www.youtube.com/watch?v=QPwro6GF_IQ&feature=related
Uz izvinjenje autorima, goru pesmu u zivotu cuo nisam od pesme 'Glorija' koju izvode neka dvojica, na mix melodije Queen-a...... strashno
alavuk
06-03-2009, 11:50 AM
...
jel mogu i ja da ucestvujem sledece godine na ovoj kenjoviziji , znaci preslusao sam sve , ne znam dal su mi smesni zemlja gruva zbogom brus li ili ana nikolic sa full/fool ... a i lejla ima da se naceka princa ...
izvinjavam se svim sujetnim producentima ukoliko sam "isprozivao" njihove maestralne radove
ovo je teska sramota ali je zato pozitivan haos
pa dobro, ima par zanimljivih, potencijalnih... bla bla bla... Ivana Selakov mi lici na recept za pobedu :wink:... a najvise sam se smejao/iznenadio kada sam video naziv benda "Pozitivni haos" i ocekivao da cujem... :shock::confused:... pa sve samo ne ono... mislim... ajd' ukus na stranu ali kakav promasaj u nazivu benda :shock::banghead:...
Pozz
Sandzama
06-03-2009, 12:40 PM
...
jel mogu i ja da ucestvujem sledece godine na ovoj kenjoviziji , znaci preslusao sam sve , ne znam dal su mi smesni zemlja gruva zbogom brus li ili ana nikolic sa full/fool ... a i lejla ima da se naceka princa ...
izvinjavam se svim sujetnim producentima ukoliko sam "isprozivao" njihove maestralne radove
ovo je teska sramota ali je zato pozitivan haos
Zasto da ne ;)
Evo ovaj Sevdahbejbi je "u kontekstu savremene elektronske muzike" (tako pise na sajtu rts-a)
Samo sto bi morao prvo da "istrazis upotrebu elemenata balkanske muzičke tradicije" i Bingo :)
alavuk
06-03-2009, 01:02 PM
imam komsiju 'armonikasha , pegla ko malmstein i brzi je od njega po tehnici ... BING-o
zlobisha
06-03-2009, 01:06 PM
Uz izvinjenje autorima, goru pesmu u zivotu cuo nisam od pesme 'Glorija' koju izvode neka dvojica, na mix melodije Queen-a...... strashno
Eh Fočo, ista, identična pomsao je proletela meni kroz glavu kada sam čuo istu pesmu... A kada sam čitao komentare kako je to najbolja pesma ikada, bilo mi je muka. Pozdrav! :)
InsaneEyes
06-03-2009, 01:24 PM
jedino moja skolska ima ok fazon full fulll, vidi se da se loze na grcki dance Helena Papparazou FTW, sve ostalo je bruka sramota i muzicka uvreda
aj sad da ne pich***kularim previse, evo neki pozitivni komentari
- zemlja gruva videosex wannabe... zhasu
- ivana selakov - nije losa pesma
- etar takodje moze da prodje da ne smeta
- minja samardzic - OK
- pozitivan haos aj komicno je pa moze da prodje
- sevdah BABY - ODLICNA tema ali text zhasu najgori
- tijana bogicevic - odlicna produkcija, ali text zhasu najstrasniji
- sonja bakic - fazon 80-te nije lose, ali generalno ZHASU
- OT bend - Boze me oprosti ne znaju sta rade, bas sam se iznervirao
- dusan zrnic.... PLACHEMMMMM ali ozbiljno
bratte gde mi zivimo, stvarno sam hteo da napisem nesto pozitivno, preslusao sam trailer jedno 7 puta, pozlilo mi odjedared :piss:
alavuk
06-03-2009, 01:43 PM
od tijane sam ocekivao vise ... napisao sam joj sta mislim o pesmi ...
awacs
06-03-2009, 01:55 PM
bratte gde mi zivimo, stvarno sam hteo da napisem nesto pozitivno, preslusao sam trailer jedno 7 puta, pozlilo mi odjedared :piss:
:rotfl::rotfl::rotfl:Do jaja ti je bila namera. Kako ka?u Englezi: The mind is willing but the flesh is weak :rotfl::rotfl::rotfl:
Al' majke mi, svaka čast na poku?aju :D Ja nisam imao hrabrosti da čujem vi?e od dvaput. Sve reko' glup sam pa ne kapiram. U početku sam bio zgranut, pa mi bilo sme?no, pa sam se na kraju deprimirao.
Ja da sam neko mudo (npr. Tijanić) lepo bih poni?tio konkurs i poslao u Moskvu onu dvojicu ?to se lo?e na Karerasa i Dominga, a zvuče ko solisti hora JNA. Obukao bih im paradne uniforme, turio im sablje, na binu da uja?u na konjima, epopeja, ludilo.
Ili mo?da onu dvojicu koji "nedostaju". Ti su ipak najbolji. Čist Zen.
Ali sve u svemu - kakva je to manifestacija u globalu (mislim na Evrosong, ne samo na Beosong) sve je to kompatibilno. Evo, i ja se trudim da budem pozitivan :wink:
InsaneEyes
06-03-2009, 02:38 PM
Evo, i ja se trudim da budem pozitivan :wink:
hehe, pa naravno da zelimo biti pozitivni, ovo je nas grad i zemlja u kojoj smo se rodili i zelimo sve najbolje , nije da se ljudi ne trude, al ne ide pa ne ide, mislim na komercijalnu muziku
nije mi jasno kako Grci kakav god pop-narodnjak-turbo dark da naprave u 80% slucajeva je odlican, a mi kao komse mozemo samo da sanjamo o jednom procentu da vredi u bilo kom zabavnom ili sevdahckom smislu, opet mislim na komercijalnu muziku
evo npr bas upravo slusam Top Gun soundtrack, da li cemo ikada imati makar pola od pola od pola od jednog hita sa ove ploce :banghead:
(just sayin')
http://3.bp.blogspot.com/_wmyn90LG2JY/SA1wR2RY4AI/AAAAAAAADJw/LYQIfQ4jRos/s400/OST%2B-%2BTop%2BGun%2B%5BSoundtrack%5D%2B1986.jpg
ProkDu
06-03-2009, 02:39 PM
:rotfl:
A evo i pesme koja nedostaje gornjoj kolekciji (#11):
http://www.youtube.com/watch?v=xdKYcFxTKMg
alavuk
06-03-2009, 03:09 PM
#11 bi voleo da pobedi !
A kako se zovu oni nesrecnici sto pevaju the best of queen?
awacs
06-03-2009, 04:19 PM
A evo i pesme koja nedostaje gornjoj kolekciji (#11):
http://www.youtube.com/watch?v=xdKYcFxTKMg
Pokvari mi raspolo?enje :( Bili su SUPER dok su nedostajali :D
@OFF:
Misli? na Pozitivan haos? I ime ime je dobro: em pevaju ko solisti hora JNA, em imaju ime ko pank bend sastavljen od tri vodnika prve klase i zastavnika...
disco violence
06-03-2009, 06:36 PM
imam komsiju 'armonikasha , pegla ko malmstein i brzi je od njega po tehnici ... BING-o
Ja imam komsiju koji ima najveceg bika u Sremu tezak je nekoliko dva benetona i tri videotona ,a visok pola diskotona i pola kemisha.
Beovizija je sam djavo,grom i pakao.
Tribal_kg
06-03-2009, 06:39 PM
Mene je sramota sto zivim u zemlji gde zivi i jedan Ognjen Amidzic...
@OFF:
Misli? na Pozitivan haos? I ime ime je dobro: em pevaju ko solisti hora JNA, em imaju ime ko pank bend sastavljen od tri vodnika prve klase i zastavnika...
Znaci, za njih cu da glasam - sto gore, to bolje!
mildan
07-03-2009, 12:57 AM
Zasto da ne ;)
Evo ovaj Sevdahbejbi je "u kontekstu savremene elektronske muzike" (tako pise na sajtu rts-a)
Samo sto bi morao prvo da "istrazis upotrebu elemenata balkanske muzičke tradicije" i Bingo :)
Ljudi, Sevdah je inace car! :grin:
Evo dokaz:
http://www.youtube.com/watch?v=6wskfUdVCeM&fmt=18
pa kome se ne svidja - ljubomoran je :wink:
A ova stvar za Beoviziju.... Tekst je stvarno problem.
Ja iskreno verujem da pobedjuje Marko Kon, jer ako nema ni jedna ozbiljno dobra stvar, ljudi ce iz zajebavanja da glasaju za njega.
dr.Ru
07-03-2009, 01:16 AM
...ali Eurosong/eurovision i jeste zamisljeno kao takmicenje sra*** grupa. I svaki put kada uleti neka normalna grupa, koju mogu da cujem i van takmicenja, meni to bude veeeliko iznenadjenje i znak pitanja. Poslednji bend koji je pobedio, a kome bi ja dao glas, bila je ABBA krajem '60.
idekius
07-03-2009, 02:34 AM
Aleksandar Fon Ler je bio humaniji prema Beogradu i Srbiji po pitanju bombardovanja od mnogih koji se bave muzikom, ili petljaju nešto oko muzike, u ovoj zemlji...
DaBear
07-03-2009, 09:02 AM
preslusao.....uufffff!!!:ups::ups::cry::cry::(:ups ::confused::confused::ups:
sinisake
07-03-2009, 09:41 AM
Odvojio sam dragocenih desetak minuta svog zivota da preslusam ove ''kompozicije''. :banghead:
Ne znam zasto, imam utisak da se ovi takozvani kompozitori i aranzeri TRUDE da naprave sto gluplju pesmu, nadajuci se da ce BAS TO proci.
(O sirotim tesktopiscima ne bih ni trosio reci)
Moram priznati, ima nesto u toj logici... :grin:
U stvari, imalo bi smisla tako razmisljati da se vec ne zna ko je pobednik. ;)
Sandzama
07-03-2009, 09:48 AM
Kakve su tek pesme koje nisu prosle selekciju? :banghead::ups::shock::confused:
U stvari, imalo bi smisla tako razmisljati da se vec ne zna ko je pobednik. ;)
Ko je?
Arthur
07-03-2009, 09:50 AM
Kakve su tek pesme koje nisu prosle selekciju? :banghead::ups::shock::confused:
Ko je?
veruj mi, osetno bolje. Zato peče više :banghead:
sinisake
07-03-2009, 09:50 AM
Pa ne znam, ali ko treba da zna - zna.:wink:
redwater
07-03-2009, 10:23 AM
[quote=mildan;237477]Ljudi, Sevdah je inace car! :grin:quote]
+1...mnogo su mi bolji njegovi prethodni radovi od ovog beovizijskog....
e ovo potpisujem...
pesme ne zelim ni da cujem..:banghead:
ProkDu
07-03-2009, 11:15 AM
Ovo je definitivno moj favorit za evroviziju. :D
http://www.youtube.com/watch?v=yvZg9gUVzmk
'Komični idiot', Devojke koje lepo pevaju i biv?i Superstar na području biv?eg SSSR-a.
Samo mi nije jasno gde je ovde Đorđe Marjanović u celoj priči ?!? Neko iznenađenje ?!?
Bridge(prelaz, most) zvuči ruski, mo?da se Đorđe tu krije. :wink:
Sandzama
07-03-2009, 11:23 AM
Auuuu, pa ovde je bilo svega:
Naime, greškom organizatora, nekoliko pesama koje su ušle u finale prekršilo je pravila konkursa pošto su predate sa tri i više dana zakašnjenja.
Kako saznaje Press, Nataša Bekvalac pesmu „Bili smo najlepši" predala je sa zakašnjenjem, i to nepotpuno otpevanu. Đorđe Marjanović je svoju deonicu u pesmi koju izvodi sa Oskarom i „Bjuti kvinsima" snimio tek u utorak, 27. januara, a Danijel i Milica numeru „Hejter" otpevali su u studiju Marka Kona u noći između 27. i 28. januara. Dana 26. 1. predate su još najmanje tri pesme koje su se ušle u 20 finalista i četiri rezerve.
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=57633§ionId=41&seriesId=165
korenjak
07-03-2009, 12:51 PM
http://www.youtube.com/watch?v=Fiu97ZYUA9g&feature=related
evo sevdah bejbija
ako je on iz Nish i ako je arhitekta po zanimanju onda ga znam
a mislim da je to on
a ovi djordje marjanovic i ekipa.....hmmm......pa to mu dodje skoro ista pesma kao sto je pevo madzgalj i luis samo malo preradjena
sve u svemu tuuuznoooo.......
jos je onaj sto ''fali'' i najbolji bar se zeza covek
awacs
07-03-2009, 12:58 PM
Ma dobro, ali mo?e? da bude? ponosan ?to ?ivi? u zemlji u kojoj ?ivi i jedan... recimo Bora Dugić. I jo? ste iz istog grada :)
Jb? budale :mad: Re?io sam da prestanem da budem mazohista. Neću ni da razmi?ljam o njima, a kamoli da ih pominjem.
Pozdrav
Tribal_kg
07-03-2009, 03:35 PM
To je najbolje.. Ja recimo ne gledam televiziju uopste. Ponekad se pogubim kada ljudi oko mene pricaju o nekom Oskaru, a ja se pitam u cemu je fora. :rolleyes::banghead:
pecass
07-03-2009, 11:32 PM
Ne ukljucujem se cesto u komentare al braco moja ja bih vas u komisiju za sledecu Beoviziju ne bi li se ova svetska kriza prevazisla!!!
Sramota i to svetska od kradja i prekradja nasih aranzerokompozitora.
Imal kraja tome - a tek live sound prenos...i mi cemo s tim u Evropu:banghead:
Bosanci najpametniji - pesma namenjena trzistu na kome hoce da se prodaju-e taaaako se to radi
Tolko,uz podrsku svega ranije navedenog:wink:
LACKY
07-03-2009, 11:41 PM
Da, ali da sada Mladjan Dinkic nepravi problem bosancima!
Posto su pokrali ceo refren njegove pesme sa Kikijevog zadnjeg albuma(tako se prica u kuloarima).
I pride su imali peh jer nisu uspeli da saznaju od kog materijala su pravljene uniforme za Coldplay, ali bar lici!
Ako se totalno plagiranje necega naziva "tako se to radi", e onda reci kolegama iz predhodnih postova, da se nezale! kako nasi autori uvijeno kradu. Znaci treba da kradu potpuno normalno i otvoreno!
pecass
07-03-2009, 11:47 PM
Da, ali da sada Mladjan Dinkic nepravi problem bosancima!
Posto su pokrali ceo refren njegove pesme sa Kikijevog zadnjeg albuma(tako se prica u kuloarima).
I pride su imali peh jer nisu uspeli da saznaju od kog materijala su pravljene uniforme za Coldplay, ali bar lici!
Ako se totalno plagiranje necega naziva "tako se to radi", e onda reci kolegama iz predhodnih postova, da se nezale! kako nasi autori uvijeno kradu. Znaci treba da kradu potpuno normalno i otvoreno!
Dajmo Dinkicu sansu - ahahahahahahhaha:rotfl:
bassystem
08-03-2009, 12:43 AM
ma....imao sam ?elju da se isbljujem s vama po ovoj beoviziji, ali sam shvatio da se oni do jj zezaju i vrte pare u krug između sebe...i jo? nas zajebavaju ovakvim pjesmama, likovima, nastupima...
muzika je negdje drugdje, kako bi rek'o molder
Aleksandar Filipovic
08-03-2009, 12:54 AM
Evo, vratih se kuci sa doticne priredbe lepo raspolozen, ali sigurno ne zbog onoga sto se na njemu dogadjalo vec sto se posle 21 godine videh sa drugom iz vojske koji je dosao iz Rijeke jer je radio aranzman za jednog od ucesnika.Da nije bilo ovog susreta vratio bih se kuci sa osecajem potpunog beznadja.:confused:Svake godine posle odgledane Beovizije kazem sebi:"Gore ne moze", ali vec sledece godine budem demantovan.:shock:Od goreg uvek ima gore.Ako od 20 pesama covek ne moze da nadje ni 3 "krstene" pesme za koje moze da se nadje bilo kakav razlog njihovog postojanja, onda je to situacija koju vise ne treba ni komentarisati.Zapravo, ono sto vecerasnja priredba zasluzuje je POTPUNO IGNORISANJE.
InsaneEyes
08-03-2009, 01:09 AM
najgore je sto ja MORAM da im placam rtv pretplatu 400 dinara i SBB zbog interneta jos 600 dinara jer nemam fixni, znaci platio sam im 1000 dinara za ovo
idekius
08-03-2009, 01:29 AM
Previ?e ste kritični!
Mo?da pojedini tamo i ne znaju ba? da pevaju, ali su zato pesme očajne! :D
on Lord
08-03-2009, 08:48 AM
najgore je sto ja MORAM da im placam rtv pretplatu 400 dinara i SBB zbog interneta jos 600 dinara jer nemam fixni, znaci platio sam im 1000 dinara za ovo
Meni stoji upaljen rts, mutiran, naravno, cak i kad ne gledam tv, ako se vec placa, nek se i trosi!!!
Arthur
08-03-2009, 10:16 AM
meni samo žao Ane Nikolić, riba je podelila sa nama i celom Srbijom detaljnu geografiju svojeg dupeta (ne baš toliko atraktivnog!), a nije čak ni u finale prošla :banghead:
@Korenjak
Jeste, Sevdah je taj "arhitekta" iz Niš, i stvarno radi odličnu muziku, znamo se jako dobro. Mislim da je čak i povremeni član foruma. http://www.youtube.com/watch?v=6wskfUdVCeM
korenjak
08-03-2009, 10:30 AM
aff i ona ukrainka sa evrovizije prosle godine je kao bila neka sex bomb pa nista....:wink:....tako da ana nikolic....
eto ni sevdah ne ode u finale....predpostavio sam da se muva po forumu...uzgred retko da ima ko u ovoj zemlji da nesto petlja oko muzike a da se ne prikaze ovde....makar pasivno..
jedino neki muzicari koju nikad nisu imali kontakt sa Informacionim tehnologijama....jedino oni mozda mogu da zaobidju rumski...
al za razliku od vecine nas oni se realno druze ...muljaju kupuju preprodaju instrumente ...pojacala...mixete....oprema im je uvek u blagom zaostatku za MAIN trendom....a finansijski prolaze bolje jer nisu zabodeni u kucu za komp...
i za razliku od nas vidjaju realna lica a ne samo lica sa monitora...elem ....evo i oni polako otkrivaju internet....pa polako promichu ovde kod nas po oglasima....tako da i taj drugi svet polako iscezava...
sorry za OT
pozz
p.s meni se svidela ona curica sto peva sa onim bendom gde ima bubnjar ili bubnjarka (sta god) sa onom drecavom kosom
Arthur
08-03-2009, 11:21 AM
Etar - Pevačica se zove Kaća ;) I mnogo je simpatična :) Jes da mi se ni pesma ni stajlnig a bogami ni performans nisu dopali, al dugo se znamo pa im opraštam :da:
Eeva_r&b
08-03-2009, 11:44 AM
E, da kako je ona crnogorka(?) pevala na engleskom sinoc? Ja mislila da to ne moze?
korenjak
08-03-2009, 11:54 AM
da pevacica Etra je bas slatka....jedini predstavnik R'N'R-a bar po drzanju
silicon science
08-03-2009, 12:05 PM
Povracao sam blato i mulj od muke gledajuci "ono" sinoc. Selim se u Gvadalaharu, tamo kante za smece barem ne govore...
dejankuki
08-03-2009, 12:17 PM
Selim se u Gvadalaharu, tamo kante za smece barem ne govore...
Hmm, samo pazi, moras da skrenes DESNO od Albekurkija.. znaci ne levo, nego ono drugo levo, tj desno..
Ahh. izvinite pricate o Beoviziji, ucimilo mi se da je ovo tema o GPS snalazenju u prostoru.. hmmm, beovizija/evrovizija... ?
Ma ne'am pojma.. zadnje se secam da je Riva pobedila i da "iduce godine" treba to da bude u Zagrebu....
Mahh. ja slusam nesto drugo.. za sta festivali ne postoje .. nego Live svirke pa... se vidi znas ili ne znas.. umes ili ne umes!
kravadinka
08-03-2009, 02:02 PM
Povracao sam blato i mulj od muke gledajuci "ono" sinoc. Selim se u Gvadalaharu, tamo kante za smece barem ne govore...
Potpisujem... Kretenizam u renesansi...
Nekoliko dana me smaraju sa SMS porukama da glasam za ovog, ili onog, a sada stize jedna sa obavestenjem da je RTS priznao gresku, pa ce Ivana Selakov i ana Nikolic ipak biti u finalu, zabrojali se...
awacs
08-03-2009, 05:47 PM
To je najbolje.. Ja recimo ne gledam televiziju uopste. Ponekad se pogubim kada ljudi oko mene pricaju o nekom Oskaru, a ja se pitam u cemu je fora. :rolleyes::banghead:
Evo, upravo sam sebi serem u usta ?to nisam razumeo tvoju izjavu da te je sramota ?to ?ivi? u istoj zemlji kao Oskar Amid?ić :banghead:
Nisam gledao direktan prenos sinoćne manifestacije, ali me je jutros sačekalo nekoliko emajla sa ovim linkom:
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vBoY8zN2fCo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vBoY8zN2fCo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>
Sramota. Ne stidim se zemlje čije dr?avljanstvo sticajem okolnosti delim sa OA, stidim se svoje pripadnosti ljudskom rodu...
Odavno se nisam osećao ovako posrano. Komisija (?iri, kako god se to zvalo) koja je ovakvo sprdanje sa nekim poput Đorđa Marjanovića uvrstila u selekciju "najboljih 20 pesama pristiglih na konkurs" je zrela za... jebiga, Goli otok vi?e nije u na?oj zemlji... ?teta.
A Ognjenu Amid?iću beeep mater oba?ka. Neobuzdana i neodgovorna kretenčina.
Pozdrav svima koji se ne zovu Ognjen Amid?ić
Danny Lou
08-03-2009, 06:47 PM
ja ne znam jel ognjen dobro pusi ili sta? svaka cast kao glumcu ali on je dobro usao u estradne vode... a oskar ce uskoro da vas gleda cak i iz wc solje... toliko o retardiranosti nase vecine...
Danny Lou
08-03-2009, 06:49 PM
ali sam shvatio da se oni do jj zezaju i vrte pare u krug između sebe...i jo? nas zajebavaju ovakvim pjesmama, likovima, nastupima...
muzika je negdje drugdje, kako bi rek'o molder
e iza ovoga stojim isto!
pecass
08-03-2009, 07:41 PM
Veceras nastavak bezobrazluka - 2 konja(zenskog roda) se vracaju u trku za Moskvu - verovatno je neki Veeeliki Brat nazvao Tijanica i reko mu par popravnih na temu Nikoliceve - toliko o pravilnostima...
Ako je neko ucestvovao u realizaciji OT benda - ideja nije losa al realizacija je daleko od profesionalizma - dobar pocetak a onda nazalost 2 neizivljena - jedna polu gothik pokusavaju da pomire Nightwish i sve i svasta:(
kravadinka
08-03-2009, 08:52 PM
Evo opet ovaj kriminal... Kompleksasica Nikoliceva se nije pojavila iako su priznali neku tamo gresku...
Moram da priznam dve pozitivne stvari ove godine, prva da nema skoro uopste dva najveca, Etno i Georgina klana, osim onog nesrecnog Marka Kona sa :harmonikas: i Alagiceve vec sto puta otpevane i odsvirane pesme u fazonu Georgiev-Vasic-Kovacevic-Glisic... :banghead:
Ma dokle bre vise... :confused:
InsaneEyes
08-03-2009, 09:14 PM
Nisam gledao direktan prenos sinoćne manifestacije, ali me je jutros sačekalo nekoliko emajla sa ovim linkom:
<object width="480" height="295">
<embed src="http://www.youtube.com/v/vBoY8zN2fCo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></object>
haha koji su carevi majkemi, sta ce tebi Azija za tebe je evrovizija :cry:
ja sam uvek za zajebanciju ali ovaj tip je potpuno neartikulisan
Cekajte bre... jel ovde forsiraju Seljka Joksimovica i u paketu njegovu devojku, njegove pesme, njegove pevace ili biraju pesmu evrovizije...
Nije mi bas najjasnije...
Mitjovan
08-03-2009, 09:35 PM
http://www.facebook.com/group.php?gid=40237709545
Ko ima Facebook, pozvan je da se pridruzi! :grin::grin::grin:
lesha
08-03-2009, 09:53 PM
http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2059/112/89/1525999758/n1525999758_30185446_1882.jpg
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
kravadinka
08-03-2009, 10:02 PM
Hahahaha... Otisao patriotizam u Moskvu, sa sve 'armonikom... :harmonikas:
Evo ovako zvanicno, nek se nosi u tri lepe zdepi materine cela ta srpska muzicka 'elita' i to njihovo sprdanje jer im je vise dosadno i ne znaju sta ce od svoje ludosti!!!
Onaj Nikolic se proseta iz Pariza ovamo da se za'ebava i 'ladno pobedi!!!
Over&Out!
Bitch
08-03-2009, 10:03 PM
http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2059/112/89/1525999758/n1525999758_30185446_1882.jpg
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:rotfl::rotfl::rotfl:
korenjak
08-03-2009, 10:11 PM
ehhh
bar se pojavio Boaz decko peva ubija
totalno je otkino....iako je plejbek
Mogli
08-03-2009, 10:18 PM
Pobednicka pesma je u svakom slucaju truba. Ziri se valjda odusevio sa onim evrima sto je Koen stavljao na harmoniku...
Sandzama
08-03-2009, 10:23 PM
Ja sam frapiran :shock:
:harmonikas:Jel ono iritirajuce u refrenu neki harmonajzer?
idekius
08-03-2009, 10:32 PM
Ja sam frapiran :shock:
Popio previ?e frapea, ili je neko od tebe napravio frape? :D :rotfl:
Mislim da na posletku Beovizije mo?emo biti apsolutno zadovoljni rezultatom. Ja sam srećan. I vi morate da budete, to, valjda, znate!
Jer, zaista... Ova na?a zemlja je idealno opisana u refrenu... Cipelica!
filip
08-03-2009, 10:44 PM
OOOOOOHHHHH!!!! :banghead::banghead::banghead:
WHERE DO WE LIVE?!
jeste da svi znaju da je sve namesteno blablabla, ali nisam mogao da verujem koliko je to crno na belo i poruka na licima njih i ostale bande je: ...."moze nam se".
U.Z.A.S.
korenjak
08-03-2009, 11:02 PM
Zeljko ziri, zena mu voditelj, pevacica mu godine, album joj godine...
svi u dzinglovima izjavljuju da gledaju emisije sa rts-a
u revijalnom delu se pevaju pesme iz serija sa rts-a
komplet rts prica
Zeljko ziri, zena mu voditelj, pevacica mu godine, album joj godine...
svi u dzinglovima izjavljuju da gledaju emisije sa rts-a
u revijalnom delu se pevaju pesme iz serija sa rts-a
komplet rts prica
to ti kazem...
LAMPASH
08-03-2009, 11:21 PM
Ma sta se uzbudjujete i kidate nerve badava,neka im,nek se teraju i u tom teranju uzivaju.Znao sam da cu zateci ovakve komentare kada dodjem na forum,a za Beoviziju se zna sve OOOOdavno.Najobicniji cirkus,malo me podseca na ono americko rvanje(kecere),kao neki sport,xaxaxa,tako je i ovo "muzicki festival",zar ne?
Pozdrav!
LAMPASH
08-03-2009, 11:27 PM
to ti kazem...
Milane,pa to se podrazumeva,ne moras nikom da kazes,samo bez nerviranja:wink:
LACKY
08-03-2009, 11:33 PM
Pobeda Kona samo govori da nista nije namesteno! Da je namesteno, pobedio bi Oskar ili oni iz operacije Strumf, a i nebi Mirkova pulenka bila poslednja.
Verovatno je Tijanicu pala roletna zbog one bruke od sinoc, a i inace prica kako je sve namesteno.
LACKY
08-03-2009, 11:40 PM
Pobednicka pesma je u svakom slucaju truba. Ziri se valjda odusevio sa onim evrima sto je Koen stavljao na harmoniku...
Mogu da se slozim sa tobom da je pesma truba, ali navedi mi neku bolju! Bojim se da su ostale tube!
LAMPASH
08-03-2009, 11:48 PM
Mogu da se slozim sa tobom da je pesma truba, ali navedi mi neku bolju! Bojim se da su ostale tube!
Pa ja vise volim zvuk tube od trube,stvar ukusa:D,neki lep pad sa tubom,uh,milina.Odoh da aranziram:)
Arthur
09-03-2009, 12:26 AM
evo nevezano od lakija, juče mi je konova pesma bila prva na kojoj nisam hteo da promenim kanal (što sam radio odmah od sevdaha pa nadalje), i baš sam se nešto nadao da će da pobedi, tojest molio se da ne pobede OT ni Oskar. Što je najstrašnije, meni je ova njegova Oskar faza još i najmanje gadna. Taj lik mi od uvek bio besprizoran, al par puta sam naleteo na njegove te nove impersonacije, i bar je bio uverljiv, dobro glumi retarda. Ostatak festivala jako gadno promašene decenije žanrovski, promašene intonacije za pevače i definitivno promašeni stajlinzi (a frizere bi poslo na kolektivno streljanje). Etar, iako su mi dragi, nisu mi se dopali u ovoj verziji, bili su mi simpatičniji dok su uspešno glumili srpski Guano Apes, Zemlja Gruva mi je vazda bila besmislena, a sad su napravili još i potpuno promašenu pesmu, bez obzira što su mi vizualno bili prijatniji nego inače. Ponavljam, Konova pesma, bez obzira na harmoniku, je definitivno najbolja na festivalu, u smislu Beovizijskog cilja, njegovo izvođenje iste i pojava sasvim normalniji od većine ostalih, sve to mi nije bilo onoliko uvredljivo za razum koliko ostatak festivala. I iskreno sam se obradovao kad je pobediio, a žiri rekao svoje šta misli o OT i Oskaru.
alavuk
09-03-2009, 12:43 AM
#11 bi voleo da pobedi !
eto nesto rekox pre neki dan
LAMPASH
09-03-2009, 12:48 AM
eto nesto rekox pre neki danDa li se zajebavas po kladionicama,ako ne,preporucujem ti da sto pre odes tamo i batalis muziku:)
alavuk
09-03-2009, 01:17 AM
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
ma kakvi , ne trazim djavola ....
66musicman
09-03-2009, 03:26 AM
A, izvin'te, ko je pobedio ? ? ?
zlobisha
09-03-2009, 03:57 AM
Au, kakva ?arada.
?eljko Joksimović bi mogao da organizuje neku tv emisiju, tipa ''show kod gazda ?eljka''. Tu bi mogao da deli titule svim svojim saradnicima i bli?njima.
Jeste, da rts ima pravo da po?alje svog učesnika bez bilo kakvog glasanja publike(koliko sam upoznat), ali sve je bolje od ove ?arade.
Ona mučenica Toma?evićka će na ?alost progutati gorku pilulu, jer je primorana da radi ?to zapovedi ?eljan, iako sama ni za?ta nije kriva, a i divna je devojka(koliko sam upoznat).
Andrej Ilić mi se vi?e penje na k*r@c, jer je potpuno neartikulisan i ćale treba da ga po?alje kod logopeda, mada mu to i ne bi mnogo pomoglo oko poimanja muzike, a o ukusu da ne govorim.
Iskreno mi je ?ao Georgijeva jer mučenik vi?e ne zna ni ?ta da svira ni da peva, budući da na sve strane ima klonovu u vidu gore pomenutih od strane Kravadinke.
S3r3 mi se od svih njih!
Svi ti buđavi festivali bi konačno mogli da funkcioni?u onako kako su prvobitno i zami?ljeni, a čobani organizatori da se proteraju iz posla.
Kada već spominjem čobane, moram da spomenem onog matorog koko?ara gospodin-ja-sam-veliki-spasioc-rock-and-rolla Vladimira Jankovića D?eta i onu Olgu i njihv smrdljivi hit 2o2.(izvinite za offtopic)
idekius
09-03-2009, 04:51 AM
Pobeda Kona samo govori da nista nije namesteno! Da je namesteno, pobedio bi Oskar ili oni iz operacije Strumf, a i nebi Mirkova pulenka bila poslednja.
Verovatno je Tijanicu pala roletna zbog one bruke od sinoc, a i inace prica kako je sve namesteno.
Meni deluje kao da Kon nije planirao bilo kakve pobede itd. Deluje mi kao da je otišao da se zajebava, pa se stvar otrgla kontroli :rotfl:
Kao da se zbog skandala sa SMS glasovima odustalo od varanja u 5 do 12, pa eto, neplanirano izgurali Kona :)
Kao što reče jedan naš član foruma... Ne treba kriviti izvodjače, već organizatore. Ova katastrofa od Beovizije nije više u domenu muzike, već u domenu politike. Ovakvu (ne)organizaciju mogu samo političari da reše i kazne odgovorne. Tijanić se sprda parama poreskih obaveznika i to parama uzetih na nelegalan način, putem TV pretplate. Ljudi nemaju za hleb, a on ne zna da li je 12 finalista, 11, ili ipak 10. Katastrofa...
Ne pričam o Konovoj pobedi. Pobedio je, O.K., čestitam na pobedi i želim mu što bolji plasman u Rusiji od sveg srca!!! Pričam o celoj onoj bljuzgariji koja je prethodila.
Provukao se Tijanić kroz sve moguće vlasti, a i dalje je tu gde je i pritom se ponaša kao da mu je RTS dedovina...
Usput... kako je Ana znala koliko je SMS glasova imala???
Nije da verujem u teorije zavere, ali, logično je samo da je platila glasove npr. nekoj marketinškoj agenciji, pa da se tu nešto nije poklopilo (pretpostavka)...
Ko bi ga znao...
Ne zna se šta je gore. Da li je gore da RTS ima toliko nemarne radnike, ili da je neko muvao i petljao sa glasovima...
Napokon sam saznao ko je ovaj veliki kosmati lik :)
Kog god sam pitao nije znao da mi odgovori:)
I opet smo na milionitoj strani praznih prica, a po obicaju su naj aktivniji upravo oni koji apsolutno nista ne znaju o temi razgovora.
Do ovoga sto je Laki rekao, a Deki se nadovezao, malo sta ima veze sa zivotom.
Tema ovogodisnje BVZ JESU BILE "DOMACE SERIJE U RTS PRODUKCIJI" na primer...
Najave koje su pevaci izgovarali "JESU BILE SMISLJENE DA BI ISPRATILE PRICU"
I to je sve korektno...
Do momenta gde pocinje da se prica o pesmama, muzici, rokovima konkursa, uslovima promovisanja i predstavljanja pesama, o tome da u finale prolazi mix dve najpoznatije pesme grupe Queen, potpisan od strane Marine i Fute, koje pevaju decaci u takvom jezivom falsu da otkazuje centar za ravnotezu.
Sto prolazi pevac koji vec 7 godina pokusava to da postane, a da cak ni njegov komsiluk verovatno ne zna da se bavi muzikom.
Sto je prosao bilo ko iz operacije "Strumf", jer nisu zasluzili ni u kafani da nastupaju, po onome sto se tamo moglo cuti, a kamoli na nekom takmicenju.
Kvalitet pesama i textova da ne spominjem...
Sramota je sto su do poslednjeg, ali bukvalno, minuta bili ozbiljni favoriti za pobedu i u poslednjem momentu je preovladao "zdrav razum", pa je pobedila jedina pesma koja je realno mogla da nas predstavlja ove godine na eurosongu.
Da ne pominjem potpuno lazne rezultate finalista, te naknadnu lakrdiju, kada je osoba koja je pouzdano znala da je prosla i imala dovoljno uticaja da to pokrene, zatrazila da se malo pogleda kako to da neko ko je imao najvise sms glasova nije prosao u finale...
Pa su onda brojanjem ustanovili "izvesne propuste TEHNICKOG LICA" i resili ne da ponove festival, ne da izbace dvoje sa najmanje glasova (jer je ocigledno tih 10 bilo jaaako pazljivo odabrano i nikog nisu smeli da se "odreknu"...), vec da na vec postojecih 10, dodaju jos dvoje, grubo krseci sva pravila festivala. Zatim jedna od ostecenih ucesnica odbija da nastupi (a ugovorom predvidjena kazna za to je pola miliona dinara i zanima me da li ce joj to naplatiti sada, posle krsenja ugovora...) jer je svesna da ako mogu da se tako lako promene pravila festivala, da isto tako moze da se promeni i svaki rezultat na njemu...
Kako god...
Ima jos ogroman broj detalja, ali je to vise za krivicnu prijavu, nego za forumsku pricu...
Sustina je ta, da je nekome ipak doslo iz dupeta u glavu i u poslednjem trenutku je glasanje postalo regularno, pa je pobedio Marko Kon, ali to i dalje ne znaci da ne treba da se preispita ceo tok organizacije i realizacije festivala, jer postoje osnovane sumnje da u najblazem slucaju nije bio regularan.
lesha
09-03-2009, 07:54 AM
ma ja bih to ukinuo.
awacs
09-03-2009, 08:02 AM
ma ja bih to ukinuo.
Ma ja bih to pohapsio.
Zasluzena pobeda Kona!
...kakva god bila pozadina festivala.
awacs
09-03-2009, 08:08 AM
Zasluzena pobeda Kona!
...kakva god bila pozadina festivala.
To jeste. Najmanja je bruka. ?to reče Arthur, samo da nije Oskar.
korenjak
09-03-2009, 08:29 AM
Na kraju ce zbog ocitih muljacina opet da usledi kazna medjunarodne komisije kao onda kada se desio slucaj crnogorskog zirija.....
mada nama rec kazna medjunarodne ....medjunarodnog i ostalog vec zvuci ko dobrojutro
a izgleda da se oko tog eurosonga u zapadnim zemljama ne dize tolko prasina kao kod nas balkanaca......te stoga i njihov los plasman...
ponekad eurosong deluje kao malo potonuli i zaboravljen brod....
i da, definitivno se kod nas pravi kruzok mladih i perspektivnih...jer od starih renomiranih poznatih ama bash niko nije ushao u uzi izbor
da se pitam poslo bi miru skoric sa pesmom ''strah od ljubavi''
http://www.youtube.com/watch?v=ZD4WDxmqi_k
ne salim se, iako ne slusam tu muziku al recimo ta pesma ima ono prvo i osnovno sto treba a to je melodija.
ili recimo ovo :
http://www.youtube.com/watch?v=isxM67HD8QI
matorci bi pokidali
to je kad razmislim onako na prvu sta bi proslo
mada je moj ukus mnogo alternativniji, al to znam da ne moze na komercijalni teren
a Boazu svaka cast zao mi sto nije pobedio na tom eurosongu al evo culi su ljudi da je slatkopojac pa ga zovu svuda
Danny Lou
09-03-2009, 09:28 AM
a mozda je i trebao oskar da pobijedi pa da konacno svi utvrdimo da je jedini pravi nas predstavnik retardiran! :mad:
mada nemamo mi vise sta evropi da dokazujemo, koliko neki ljudi uspiju da nam osvijetle obraz na evropskoj i svjetskoj sceni toliko drugi to sve useru. pa dokle vise jebote!
disco violence
09-03-2009, 09:56 AM
Realno pesme su bile bez veze.Konova je kao nesto drugacija,ali nije nista drugo nego bleda kopija onoga sto Magnifico radi godinama,a i on je mogao da nadje nekog pevaca da mu to otpeva jer mu je pojava kao i scenski nastup ocajan.Koliko sam primetio ova ekipa iz operacije trijumf svi zajedno nisu dobili poena Koon(Kon).Verovatno su gospoda iz zirija rekli e mamu vam j... vi iz rijaliti showa necete pobediti sigurno,juce ste se ispilili,a danas bi vec u Moskvu.Nece moci ove noci.Ne kazem da je OT band imao neku pesmu,ali 5 poena od zirija je malo ako se uzme u obzir da su Etru dali kolko ono bese 8 ili 10 a tek je njihova pesma sranje.Mislim da su trebali uzeti u obzir da bi OT bend dobio bar glasove iz okruzenja.U svakom slucaju bruka,ja glasam za Anu Nikolic,svaka joj cast sto se nije pojavila,postovanje.
Arthur
09-03-2009, 10:00 AM
majku mu, ne sviđa mi se etar, al ipak mislim da je OT pesma bila potpuni nonsens, bez texta i smisla,dok se kaćica ipak potrudila da se ne obruka. Sad, o ukusima, od latina još, ne vredi raspravljati.
disco violence
09-03-2009, 10:55 AM
majku mu, ne sviđa mi se etar, al ipak mislim da je OT pesma bila potpuni nonsens, bez texta i smisla,dok se kaćica ipak potrudila da se ne obruka. Sad, o ukusima, od latina jo?, ne vredi raspravljati.
Znas sta je najgore.Kad od dva zla moras odabrati gore.Tako da ja ovde nikome nebi mogao da zamerim na ukusu.Mozda bi nam posle 760 slusanja neka od ovih pesama usla u uvo.
LACKY
09-03-2009, 12:41 PM
Evrovizija (u prevodu) Festival Bitan Samo Potlacenim Narodima.
Meni je drago sto je ovo takmicenje sve gore i gore. To mi daje nadu, da se osecamo sve manje i manje potlacenim!
zlobisha
09-03-2009, 12:59 PM
Realno pesme su bile bez veze.Konova je kao nesto drugacija,ali nije nista drugo nego bleda kopija onoga sto Magnifico radi godinama,a i on je mogao da nadje nekog pevaca da mu to otpeva jer mu je pojava kao i scenski nastup ocajan.Koliko sam primetio ova ekipa iz operacije trijumf svi zajedno nisu dobili poena Koon(Kon).Verovatno su gospoda iz zirija rekli e mamu vam j... vi iz rijaliti showa necete pobediti sigurno,juce ste se ispilili,a danas bi vec u Moskvu.Nece moci ove noci.Ne kazem da je OT band imao neku pesmu,ali 5 poena od zirija je malo ako se uzme u obzir da su Etru dali kolko ono bese 8 ili 10 a tek je njihova pesma sranje.Mislim da su trebali uzeti u obzir da bi OT bend dobio bar glasove iz okruzenja.U svakom slucaju bruka,ja glasam za Anu Nikolic,svaka joj cast sto se nije pojavila,postovanje.
E, pa disco, ako je tebi pesma OT benda bila bolja od Etra, onda ima? veliki problem. Meni je Etar lično bio najsimpatičniji...
Cipela kada je počela, obećavala je, ali sveukupno... Bljak. Očajan nastup čupavog, tekst neću komentarisati. I tako...
Evrovizija (u prevodu) Festival Bitan Samo Potlacenim Narodima.
Meni je drago sto je ovo takmicenje sve gore i gore. To mi daje nadu, da se osecamo sve manje i manje potlacenim!
Ako te PUPS, uprkos tvojoj mladosti i neiskustvu, bude kandidovao za predsednika, ja glasam samo za tebe! :)
Sa malo reci, kazes jako puno... ;)
Jel te zvao Dule? Pricali mi, pa sam mu rekao da te navata i da dodjete da vas vodim u kafanu, posto svakako imam nekih nerasciscenih racuna sa njim u tom smislu, a rado bih se video sa obojicom... :)
korenjak
09-03-2009, 02:07 PM
:wink:
http://img10.imageshack.us/img10/430/34731844.th.jpg (http://img10.imageshack.us/my.php?image=34731844.jpg)
serbianzoro
09-03-2009, 03:19 PM
Bitch
09-03-2009, 04:31 PM
:wink:
http://img10.imageshack.us/img10/430/34731844.jpg (http://img10.imageshack.us/my.php?image=34731844.jpg)
korene nije to kon, nego je to cale od malog Strahinje trubaca :)
.... http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26177&highlight=conn
korenjak
09-03-2009, 04:33 PM
ma znaaaaam bre bitch
shaaaalim se malo
:D
VladaNS
09-03-2009, 04:53 PM
I najgori zabavnjak koji se trenutno vrti na nasim radio stanicama je bolji od svega sinoc vidjenog na beoviziji! :wc:
idekius
09-03-2009, 07:39 PM
...a vala i OT band za kojim vidim da mnogi kukaju :) Da su pobedili oni, ili "o?tećena" Ana Nikolić, tačno bih pojeo svoj ?e?ir.
Dakle sad je bar pro?lo bez Raje, Gaje i Vlaje :rotfl:
zlobisha
10-03-2009, 02:27 AM
Dakle sad je bar pro?lo bez Raje, Gaje i Vlaje :rotfl:
Al' dobismo Paju... ;)
Mogli
10-03-2009, 07:32 AM
Ovi ukrali Oskarovu pesmu!:wink:
http://www.youtube.com/watch?v=ixDnRspzScc
disco violence
10-03-2009, 07:35 AM
Evo kako je glasao ziri u polufinalu i finalu.Zeljko je zakuvao.
http://www.svevesti.com/?l=sr&a=127380
Pa ako si toliko naivan da verujes svom linku....
Mogli
10-03-2009, 08:02 AM
Neverovatno bi bilo da niko nije od zirija dao ni jedan poen Ivani Selakov...
lesha
10-03-2009, 08:35 AM
nisam gledao prenos, ali mislim da ovakav entuzijazam publike do sada nismo videli na izboru za pesmu evrovizije
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8ExUCfIoQqU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8ExUCfIoQqU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Rista
10-03-2009, 06:07 PM
Ova "nasa" muzika mi sve vise lici na neko pechenje.....
zlobisha
10-03-2009, 10:47 PM
Ova "nasa" muzika mi sve vise lici na neko pechenje.....
E, vala, lepo zbori?...
:shock:
Onaj OT band mi je toliko promasen...odvratni su mi...ti momci su mi tako antipaticni...licno mislim da su velike nule u svakom pogledu...muzicki su nule i nemaju nikakav fazon...
A sto se pesama tice, drzim se one stare da nesto da bi uspelo mora da bude ili strasno dobro ili strasno glupo...obzirom da nista nije bilo dobro, drago mi je da je pobedilo ono sto je strasno glupo...
idekius
12-03-2009, 02:36 AM
Onaj OT band mi je toliko promasen...odvratni su mi...ti momci su mi tako antipaticni...licno mislim da su velike nule u svakom pogledu...muzicki su nule i nemaju nikakav fazon...
A sto se pesama tice, drzim se one stare da nesto da bi uspelo mora da bude ili strasno dobro ili strasno glupo...obzirom da nista nije bilo dobro, drago mi je da je pobedilo ono sto je strasno glupo...
Bravo!!! Potpuno isto mislimo o O.T. !!! Ni?ta grdje od onakve grupe nije moglo da se desi. Isti su kao i svi kojima se ime grupe zavr?ava sa "Band"!!! :banghead:
Jo? se i deru kao nezdravi...
Jedino ne mislim da je ona Konova pesmica glupa. Ne znam kako će to proći na Evroviziji... videćemo... Po meni je pesmica inteligentan humor, ne?to na relaciji Mel Bruks - Monty Python. Ja volim takvo zezanje i meni je o.k. Neki ne vole i ne kapiraju takve ?toseve... i to je o.k.
Pa to ti je ta "pametna" glupost:D slazem se sa tobom... Meni je to vrh kad neko ume, a on i pojavom izaziva smeh... za raliku od npr. onih "umri brus li" , koji izazivaju kontra efekat, tacnije, gadjenje:rotfl:
btw. Ko je ono dete sto ima 18 godina, buni se sto se neki zale na reprizirane serije, i marina tucakovic joj pise pesme, a ona peva ko trogodisnja devojcica kad joj uzmu lizalicu??? Peva tako da sam mislio da ce da zaspe jos na prvom refrenu...medjutim, ostala je budna do kraja:D
LACKY
12-03-2009, 04:44 AM
Cerka Zeljka Samardzica.
Sticem utisak da je vecina ljudi na ovom forumu kao ona dva nezadovoljna starca iz Muppet Show-a.
Previse se*u a nista ne rade.
Cestitke Konu i za pesmu i za plasman!
disco violence
12-03-2009, 09:46 AM
Bura se ne stisava,klupko se odmotava!Ko te poslo da popisujes struju?
Evo procitajte sta pametni ljudi kazu:
http://www.svevesti.com/?l=sr&a=127803
Danny Lou
12-03-2009, 10:21 AM
no comment... svake godine isto sranje, ima li kraja?
DaBear
12-03-2009, 11:27 AM
nisam gledao prenos, ali mislim da ovakav entuzijazam publike do sada nismo videli na izboru za pesmu evrovizije
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8ExUCfIoQqU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8ExUCfIoQqU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
sad sam tek video / odslusao "pobednike" !!
IIIIIJJJJAAAAOOOOOOOOOOOOO!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(: (:(:(:(:(:(:(
pa nemislite valjda da cemo dobiti vise od 10 poena na Evroviziji !
Ovo je samo za lokalno trziste, i gledace na nas kao neke freak-ove
(kao na pr da smo iz Nemacke ili Austrije, neki comedy act, ili sta vec!!)
PS ovaj sto peva, vec se spremio na put...ima kofer sve vreme sa sobom!! Kao da je znao....
alavuk
12-03-2009, 12:51 PM
bolje comedy act
STUDIOTON
12-03-2009, 01:59 PM
Cestitke Konu i ekipi ! Hitcina ko vrata ..
pecass
12-03-2009, 02:17 PM
Ajd-mo kladionicu - ohne pare8-)
Kon u prvih 10 na evroviziji:wink:
idekius
12-03-2009, 02:44 PM
Bura se ne stisava,klupko se odmotava!Ko te poslo da popisujes struju?
Evo procitajte sta pametni ljudi kazu:
http://www.svevesti.com/?l=sr&a=127803
Sve bi to bilo o.k. kada bi taj o.t. band valjao za nekakav k..tz. :wink:
disco violence
12-03-2009, 03:24 PM
Sve bi to bilo o.k. kada bi taj o.t. band valjao za nekakav k..tz. :wink:
Ne branim ih ali oni su pevaci koliko i Kon.Nastup mu je da se najezis,ne znam kome je neprijatnije njemu ili meni sto ga gledam.Bas uziva dok peva kao da svaki momenat jedva ceka da se zavrsi pesma,zna da je iznese na pravi nacin.Dobar je donjoj i gornjoj lagi,trileri su mu nisu jaca strana,ali zato su mu horori da se useres.
preleteo sam preko treda, ali slazem se sa covekom koji je rekao da mi je jedino bas Konova pesma zadrzala paznju jer je interesantna... ostalo djubre, queen - gloria (kakva glupost), wikler koji beznadezno pokusava da iskopira jay-z i timbalanda... al mu nesto slabo ide, ot band dosadan, klasican, totalno bezlicna pesma... da ima bar nesto da kazes da skupo zvuci (mislim da znate na sta mislim), ne mora da bude originalno.. ali nista ni blizu toga...
pozdrav :)
Kon je, na licu mesta, zvucao ubedljivije od svih i to je bila prava lekcija svim PEVACIMA od coveka koji pevac nije.
Sada svi mogu da pricaju svasta, ali je cinjenica da se neko (od koga sve zavisi) u poslednjem trenutku doveo pameti i sprecio lakrdiju koja se spremala nedeljama unazad.
Poci od teze da klince, kojima je trebao reality show da bi "postali pevaci" treba poslati da predstavljaju zemlju, je ravno tezi da bi covek koji je zavrsio internet kurs hirurgije mogao da operise.
Barem da su pohadjali Nadreality show, pa ajde de... :)
http://www.youtube.com/watch?v=bR0Bl_vakW4&feature=PlayList&p=837ECA34B18FF393&index=0&playnext=1
balthazaar
12-03-2009, 04:58 PM
Ja nisam propratio čitavo takmičenje, te stoga, ne mogu ni da dajem neki dublji komentar. Čuo sam pobjedničku pjesmu i simpatična mi je...Šaljiva pjesmica i tako to, koketrianje sa narodnjačkim foršpilima u nekom drugačijem aranžmanu....aj dobro...jedini mi je problem jedna "sitnica"....Šta će tu da vide i čuju strendžeri? Vidjeće nekog tipa sa otkačenom frizurom što im pjeva nešto na nekom njima nerazumljivom jeziku i na kraju otvori kofer pun para!? Kako će oni da skapriaju tu "šaljivost" koja je "zarobila srca" domaće publike? Ili možda misle da će publika da ide na neke dodatne časove Našili jezika da bi shvatila Konovu duhovitost?
awacs
12-03-2009, 05:26 PM
?ta će tu da vide i čuju strend?eri? Vidjeće nekog tipa sa otkačenom frizurom ?to im pjeva ne?to na nekom njima nerazumljivom jeziku i na kraju otvori kofer pun para!? Kako će oni da skapriaju tu "?aljivost" koja je "zarobila srca" domaće publike? Ili mo?da misle da će publika da ide na neke dodatne časove Na?ili jezika da bi shvatila Konovu duhovitost?
Ja sam isto tako razmi?ljao dok nisam pročitao ono ?to je Ivan napisao ("hit ko vrata"). I u pravu je čovek. Beovizija ionako nije ni?ta drugo do poligon za promovisanje u lokalnoj sredini (i mo?da neznatno ?ire).
To da li će neko u inostranstvu i?ta da skapira je potpuno nebitno, bitno je to da će ova pesma biti kafanski tambura?ki hit samim tim ?to će se po sili zakona vrteti po svim lokalnim stanicama pred takmičenje u Moskvi. Dakle, radi se o lokalnom, a ne globalnom marketingu. Drage volje bih rekao: "seljačka posla", ali ne bih da vređam seljake, po?to sam i ja to poreklom... Opet, ko nije?
Pozdrav
DaBear
12-03-2009, 05:42 PM
evo sad sam jos jednom preslusao, na HQuality...i sta mislim..???
Kafana 100% ! Svugde (van kafane) ce da bude:confused::confused:
A tek u Evropi ima da bude :confused::confused::confused::confused::ups::conf used::confused::confused::ups::confused::confused: :confused:
kakvih prvih 10...nema sanse. Bas ko sto rekoh - "novelty comedy song" za nase krajeve....lepo rece Baltaazar!
Sandzama
12-03-2009, 06:32 PM
Na zalost, potpuno se slazem s DaBearom.
Niko tu nista nece razumeti (osim onog dela kad Koen odresi kesu).
Verujem da bi se vecina sa yumidi foruma slozila da je pesma hit :harmonikas:
idekius
12-03-2009, 06:37 PM
Sve je to u redu, samo neka mi neko ka?e koja je to pesma u finalu bila bolja?
awacs
12-03-2009, 07:20 PM
Sve je to u redu, samo neka mi neko kaže koja je to pesma u finalu bila bolja?
Pitanje "koja je pesma bila bolja?" je možda umesno, ali ja ipak smatram da Evrovizija nije Tribunal u Hagu pa da svako mora da pošalje svog predstavnika... Što bi rekla Braća Left (malo poznat bend iz 90-ih):
"Naučiću da ćutim kad nemam šta da kažem,
to će biti jedna vrhunska veština.
Naučiću da ćutim kad nemam šta da kažem,
kad muzike nema - neka svira tišina."
Eto, mogli smo i da ćutimo ove godine :wink:
Pozdrav
LACKY
12-03-2009, 11:30 PM
Ja nisam propratio čitavo takmičenje, te stoga, ne mogu ni da dajem neki dublji komentar. Čuo sam pobjedničku pjesmu i simpatična mi je...Šaljiva pjesmica i tako to, koketrianje sa narodnjačkim foršpilima u nekom drugačijem aranžmanu....aj dobro...jedini mi je problem jedna "sitnica"....Šta će tu da vide i čuju strendžeri? Vidjeće nekog tipa sa otkačenom frizurom što im pjeva nešto na nekom njima nerazumljivom jeziku i na kraju otvori kofer pun para!? Kako će oni da skapriaju tu "šaljivost" koja je "zarobila srca" domaće publike? Ili možda misle da će publika da ide na neke dodatne časove Našili jezika da bi shvatila Konovu duhovitost?
Kafana 100% ! Svugde (van kafane) ce da bude
A tek u Evropi ima da bude
kakvih prvih 10...nema sanse. Bas ko sto rekoh - "novelty comedy song" za nase krajeve....lepo rece Baltaazar!
A vi mislite da bi shvatili kvalitet (duhovitost), trecerazredne (kvazi rock pesme) benda iz operacije Strumf u interpretaciji 4 mladica(koji imaju vecu minutazu na TV-u od Al Pacina) a sa pevanjem nebi usli ni u siri izbor za zvezde Granda (oni ipak imaju bolje interpretatore amatere,a da nekazem da ih je odrao Ulfeta iz Zivinica) ili mozda reinkarnacije Cvete Majtanovic, ili reinkarnacije "Mirzinog Jata", bez Mirze sa aluzijom na retardiranog Minju Subotu?
Ovo je bar nase govno i za razliku od svih ostalih govana (koja su tamo plasiran), je sazdano od sarmi, muckalica i prebranca. A ne od Beogradskog Mac Donaldsa, cije se zemicke prave u Zrenjaninu(cenim Zrenjanince, jer je tamo Mac zatvoren posle 6 meseci), pomfri je iz Turske a pljeskavice iz Bukuresta(fals Mac)!
Bar ima neku autenticnost i originalnost.
O cemu pricate i de zivite, u tracenju zivota, pokusavajuci da napravite bolji R&B od Timberlenda ili Brit Pop-Rock od Coldplay-a (i ja to volim, da slusam). Ali nikada vam to nece uspeti!
Kao sto ni jedan crnac nece bolje svirati frulu od Bore Dugica, ili harmoniku od Bata Kande!
Urbano, jasta brate!
I sto moj drug Pop rece: Da nam je ona Italijansku produkciju ka kod Erosa! Koja Italijansak produkcija? Vini, Natan a producirao Gatica, nikada u Evropi nije bio a za Italiju cuo jer voli Pizza Hat!
Jasta brate!
alavuk
13-03-2009, 12:04 AM
steta laki sto te likovi koji misle da su pevaci i pevacice , kompozitori aranzeri dj-evi i slicni "maheri" nece cuti/shvatiti sta si upravo napisao , kratko receno oprao si ga sa ovim zadnjim pasusom !!!
fosnex
13-03-2009, 12:12 AM
Kafana 100% ! Svugde (van kafane) ce da bude:confused::confused:
A tek u Evropi ima da bude :confused::confused::confused::confused::ups::conf used::confused::confused::ups::confused::confused: :confused:
Iskreno mislim da je suvise komentarisat ovakve festivale posto je to jedna smijurija i totalna glupost koja ovdje ima samo tezinu da o tome prde novinari nedelju dana i to je to.... Sto se tice pjesme od Kona to je jedina glupost koja je mogla otic na taj festival koji je bitan samo potlacenim narodima sto bi rekao lacky:D mislim festival na kojem pobijedi jedna ruslana,guslana,ili kako li se vec zove taj kreten nema se sto komentarisat:) tako da ne daj boze da si cuo proslo godisnju pobjednicku pjesmu na tim boljim zvucnicima,isto bi se tako osjecao:) tako da.....
A i ti DaBear znas kako je to,neko mi rece da si ti radio ili ucestvovao u izradi pjesme od bebi dol koja je prestavljala jugoslaviju sa pjesmom brazil:D
LACKY
13-03-2009, 12:23 AM
Iskreno mislim da je suvise komentarisat ovakve festivale posto je to jedna smijurija i totalna glupost koja ovdje ima samo tezinu da o tome prde novinari nedelju dana i to je to.... Sto se tice pjesme od Kona to je jedina glupost koja je mogla otic na taj festival koji je bitan samo potlacenim narodima sto bi rekao lacky:D mislim festival na kojem pobijedi jedna ruslana,guslana,ili kako li se vec zove taj kreten nema se sto komentarisat:) tako da ne daj boze da si cuo proslo godisnju pobjednicku pjesmu na tim boljim zvucnicima,isto bi se tako osjecao:) tako da.....
A i ti DaBear znas kako je to,neko mi rece da si ti radio ili ucestvovao u izradi pjesme od bebi dol koja je prestavljala jugoslaviju sa pjesmom brazil:D
A zaboravio si pratece vokale sa brkovima!
fosnex
13-03-2009, 12:27 AM
A zaboravio si pratece vokale sa brkovima!
bio sam mali!:rotfl:
alavuk
13-03-2009, 01:07 AM
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pPvKr4s2TAY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pPvKr4s2TAY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
lesha
13-03-2009, 01:29 AM
lol, provalite pretece vokale :D
idekius
13-03-2009, 01:58 AM
Samo je jedan pravi mag Euro Song-a :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hRPQ2MAcrk4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hRPQ2MAcrk4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Mada... ima još kapitalnih primeraka vrednih pomena:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iKKcuNBaDDg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iKKcuNBaDDg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
fosnex
13-03-2009, 02:10 AM
Samo je jedan pravi mag Euro Song-a :D
<EMBED src=http://www.youtube.com/v/hRPQ2MAcrk4&hl=en&fs=1 width=425 height=344 type=application/x-shockwave-flash allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></EMBED>
Mada... ima jo? kapitalnih primeraka vrednih pomena:
<EMBED src=http://www.youtube.com/v/iKKcuNBaDDg&hl=en&fs=1 width=425 height=344 type=application/x-shockwave-flash allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></EMBED>
a mislim da je ovu cao amore pisao slobodan bucevac jedan od glavnih za suncane skale u H.Novom......Strasno!!!!:rotfl:
balthazaar
13-03-2009, 02:16 AM
A vi mislite da bi shvatili kvalitet (duhovitost), trecerazredne (kvazi rock pesme) benda iz operacije Strumf u interpretaciji 4 mladica(koji imaju vecu minutazu na TV-u od Al Pacina) a sa pevanjem nebi usli ni u siri izbor za zvezde Granda (oni ipak imaju bolje interpretatore amatere,a da nekazem da ih je odrao Ulfeta iz Zivinica) ili mozda reinkarnacije Cvete Majtanovic, ili reinkarnacije "Mirzinog Jata", bez Mirze sa aluzijom na retardiranog Minju Subotu?
Ovo je bar nase govno i za razliku od svih ostalih govana (koja su tamo plasiran), je sazdano od sarmi, muckalica i prebranca. A ne od Beogradskog Mac Donaldsa, cije se zemicke prave u Zrenjaninu(cenim Zrenjanince, jer je tamo Mac zatvoren posle 6 meseci), pomfri je iz Turske a pljeskavice iz Bukuresta(fals Mac)!
Bar ima neku autenticnost i originalnost.
O cemu pricate i de zivite, u tracenju zivota, pokusavajuci da napravite bolji R&B od Timberlenda ili Brit Pop-Rock od Coldplay-a (i ja to volim, da slusam). Ali nikada vam to nece uspeti!
Kao sto ni jedan crnac nece bolje svirati frulu od Bore Dugica, ili harmoniku od Bata Kande!
Urbano, jasta brate!
I sto moj drug Pop rece: Da nam je ona Italijansku produkciju ka kod Erosa! Koja Italijansak produkcija? Vini, Natan a producirao Gatica, nikada u Evropi nije bio a za Italiju cuo jer voli Pizza Hat!
Jasta brate!
Hmmm...ne znam zasto meni pricas o tome kad sam ja stavove slicne ovim tvojim vise puta iznosio ovuda!? Ja samo kažem da ako je već vickasta pjesma - onda valjda trebaju da je razumiju i ostali, jer, pobogu, namjenjena je za internacionalno takmičenje!? Ne bolujem ja od ubranog sindroma, taman posla! volim ja Hanku i Šabana, nervira me ono "A" po zidovima..:)
Aleksandar Filipovic
13-03-2009, 02:20 AM
Ovogodisnja Beovizija je ustvari imala samo jedan mali problem,a to je sto je iz njene "ponude" uopste trebalo nekoga izabrati.:rolleyes: Pitanje "Ko je bio najbolji"? moze jedino da se razmatra kao "Ko je bio najmanje los"?:banghead: Iako su joj i po meni dometi lokalnog karaktera, pesma Marka Kona mi dodje kao najmanje lose resenje(i to je valjda neki "izbor").Ove godine je samo metastaziralo ono sto se vec desavalo prethodnih.Prvo ti gangrena uhvati mali prst na nozi,pa ti malo po malo uhvati pola noge,a onda dodje do toga da seces nogu da bi spasao glavu.:(
DaBear
13-03-2009, 06:55 AM
<EMBED src=http://www.youtube.com/v/pPvKr4s2TAY&hl=en&fs=1 width=425 height=344 type=application/x-shockwave-flash allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always">
</EMBED>
kakva je to havarija bila !!!!:rotfl:
pocev od samog pocetka, kad je bebi predala pesmu bez da me pita (!?)
A kad je vec trebalo da se ide u Rim..sto da ne? 7 dana u Rimu, super hotel, sve placeno plus dobre dnevnice i meega klopa!
(Slowstar - jer se secas kako smo se razvalili u onom restoranu??)
tonska proba - katastrofa! pevacica mislila da zna da peva bolje...malo se razocarala posle probe..!
Prateci vokali - sestre Kovac!!! (Jel ste ih prepoznali??)
Orkestar probao pesmu samo jednom, itd...
ali super je zazanje bilo! Iza bine, okolo, posle manifestacije...koga briga muzika.
PS - na generalnoj probi smo bili u prvih 5 ako ne i vise, ali su to popodne javili da su pocela sranja kod nas (pucnjave itd..) i dobili smo zabranu za poene!! (Tj - rekli su svima da nas bojkotuju!??:(:()
taj 1 poen smo dobili greskom !!!:ups:
alavuk
13-03-2009, 10:19 AM
to je jedina pesma koja mi je slusljiva a da nije rudi (dance mix)... steta sto je posle te evrovizije brzo potonula
btw zar prateci na ovoj tadasnjoj evroviziji nisu bile maki kovac i leontina kao prateci ako sam is3povao izvinjavam se ???
Mogli
13-03-2009, 10:52 AM
Ajd-mo kladionicu - ohne pare8-)
Kon u prvih 10 na evroviziji:wink:
Ajde tebra, da vidimo ko je kolko mudo! Cipela moze da bude interesantna tamo, samo zbog naziva jer je to rekvizit kojim je nedavno gadjan predsednik Bush.....Ja moje stavove ne iznosim prema tome koliko nekog poznajem ili prema stepenu korisnosti, vec iskljucivo iskreno, kako to osecam. Kona ne poznajem, slusao sam ga par puta na tv-u i mogu reci da je sarmantan i inteligentan lik, svakako muzicki nadaren, od koga bi ja mnogo toga naucio, ali pesma Cipela je truba. Ognjen Amidzic, ovde ispljuvan, je imao mnogo interesantniju pesmu od Konove! Necu da ulazim u to da li je trebala da pobedi, ali cela ta Oskarova prica nije nista losija od onih zombija, iskidanih metalaca sto su pretprosle godine, valjda, pobedili na eurosongu! Moj favorit je bila pesma Blagoslov za kraj, za koju i dalje mislim da je najjaca pesma i koja bi da je pobedila, svakako bila prearanzirana i dobro ispeglana za Rusiju.
awacs
13-03-2009, 11:16 AM
Jeste more, sve je tačno ?to ka?e?, ja bih zato i poslao tamo recimo Luisa i Bata Kandu (ali bez onog retarda Amid?ića) i to bez ikakvog takmičenja. Poslao bih i Bregovića, koliko god mi privatno i?ao na ?ivce.
Jedini problem sa Beovizijom le?i u činjenici da ona uop?te postoji. Kad ka?em "seljačka posla" mislim na "demokratsku proceduru" pri izboru nekog predstavnika koja nije ni?ta drugo do ?ibicarenje.
Nemam ni?ta protiv toga da kafanska pesma predstavlja Srbiju na međunarodnoj sceni (naprotiv), ama sam siguran da postoje i bolji autori kafanskih pesama.
Pozdrav
Nemam ni?ta protiv toga da kafanska pesma predstavlja Srbiju na međunarodnoj sceni (naprotiv), ama sam siguran da postoje i bolji autori kafanskih pesama.
Pozdrav
... i onda se zamislis... da li ima neka lepsa devojka od miss, da li ima boljeg filma od onog sto je dobio oskara... i onda je sve jasno i cool jer to tako ide... Konova pesma je imho najbolji izbor od ponudjenih i skroz je hiticna... scenski nastup je malo... hmm... problematican, ali verujem da ce do Evrovizije i to da rese kako treba... cenim da necemo da se obrukamo... mada koga i boli uvo... ionako od toga nikakve vajde vec samo sluzi da se nakratko masa zabavi i da ima sta da se prica i pise par dana...
Pozz
idekius
13-03-2009, 12:00 PM
Ljudi... sve mi je jasno, samo mi nije jasno da neki očigledno ne kapiraju da se čovek zajebava i to zajebano dobro zajebava :rotfl: :harmonikas: , "Cipela" je dečija igra za ovo:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4pt6LXgzrxg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4pt6LXgzrxg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
RetroMan
13-03-2009, 03:25 PM
ja bih zato i poslao tamo recimo Luisa i Bata Kandu (ali bez onog retarda Amid?ića)
A ja bih poslao ba? Amid?ića - ako obecaju da ga neće vraćati.
RM
korenjak
13-03-2009, 04:12 PM
Bebi dol je kraljica
a ko je uradio remix pesme brazil za nastup na beoviziji 2003?
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ctZH-8RuA6M&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ctZH-8RuA6M&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
los snimak
bas bi voleo da cujem, bolji
:(
DaBear
13-03-2009, 04:44 PM
Bebi dol je kraljica
a ko je uradio remix pesme brazil za nastup na beoviziji 2003?
:(
koji remix?? Ja sam uradio jedan jos pre, kad smo isli na Evroviziju (koji su pustali na sfter-show-party)..
taj od 2003 ne znam?
korenjak
13-03-2009, 05:03 PM
pa evo stavio sam snimak u postu da bear
awacs
13-03-2009, 05:40 PM
Ljudi... sve mi je jasno, samo mi nije jasno da neki očigledno ne kapiraju da se čovek zajebava i to zajebano dobro zajebava<object width="425" height="344">
Ja kapiram da se zajebava, kapiram i da se Amidžić zajebava, jedini je problem u tome što meni tu ništa nije duhovito. Ali, to je zaista samo moj problem. Meni je recimo grupa "Neozbiljni pesimisti" duhovita, a ovi prethodni koje sam naveo su samo blesavi. Otprilike kao razlika između Monti Pajtona i Benija Hila.
Pozdrav
silicon science
13-03-2009, 06:28 PM
Ajd bre Idekius ne zajebaj... Ovo je sve samo sto nije smesno, vec je ozbiljno u minusu sto se tiche ikakvog kvaliteta humora. I nemo' da spominjes Monty Python da se jadan Graham Chapman ne prevrne u grobu..:wink:8-)
I Zbogom Brus Li se shale samo sto to nije nimaaallo smesno, i sto je najgore poznajem ljude i ne bih ovom prilikom da ih uvredim ali trebaju ozbiljno da razmisle sta rade i kako...
Everbeatz
13-03-2009, 06:58 PM
Pa zajebancija i muzicka podloga na to je meni jedini poznati, dobro usvojeni zanr s ovih prostora...u tolikoj meri da se ne secam kad sam cuo nesto "ozbiljno" i normalno gde bi muzika per se zainteresovala ljude
awacs
13-03-2009, 07:45 PM
I nemo' da spominjes Monty Python da se jadan Graham Chapman ne prevrne u grobu...
Srećom, Graham je kremiran pa ne mo?e da se prevrće.
silicon science
13-03-2009, 10:06 PM
Srećom, Graham je kremiran pa ne može da se prevrće.
Na svu srecu :cry::cry::ups:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.