PDA

View Full Version : Trilogy & FL

Solozabal
03-03-2009, 07:52 PM
Neznam jel jos netko imao problema sa ovom kombinacijom, Trilogy VSTi u FL studiu?

Inace sve radi uredno do exporta u (wav, mp3 ili ogg) kada exportani trilogy bas kasni u odnosu na odsvirani dio u sequenceru, radi se o vrlo malom kasnjenju ali dovoljnom da se primjeti..

U trilogyu nema nikakvih opcija koje bi mogle utjecat na ovako nesto, inace sve sta se moglo promjeniti u njemu pokusano je vec.. nemam vise ideja :banghead:

help

Everbeatz
03-03-2009, 08:00 PM
radi realtime export

Solozabal
03-03-2009, 08:20 PM
radi realtime export

sve nacine exporta u sequenceru sam isprobao i opet isto..
cak sam instalirao i najnoviju verziju fl 8, ali bez promjene.

Tribal_kg
03-03-2009, 08:24 PM
Ja sam isti problem imao sa Korgovim Wavestation-om. Ne mogu da se setim koje je resenje ali uvek mozes da u mixeru obelezis kanal za snimanje na disk (disketa je nacrtana). Izaberes mesto gde zelis da ti sacuva i napravice ti .wav fajl selektovanog kanala. Probaj tako..

Mrgud
03-03-2009, 08:42 PM
koristim Trilogy par godina u Fl-u i nemam takvih problema..

Solozabal
03-03-2009, 09:06 PM
Ja sam isti problem imao sa Korgovim Wavestation-om. Ne mogu da se setim koje je resenje ali uvek mozes da u mixeru obelezis kanal za snimanje na disk (disketa je nacrtana). Izaberes mesto gde zelis da ti sacuva i napravice ti .wav fajl selektovanog kanala. Probaj tako..

Odlicno pravi savjet,

izbacio sam bass kroz mixer i dobio bassline koji i nije bas idealno tocan u vremenu, ali to sam lako rjesio u fl-u. Hvala za savjet, imas free pivo :beer:

Solozabal
03-03-2009, 09:08 PM
koristim Trilogy par godina u Fl-u i nemam takvih problema..

U cemu je onda kvaka, na koliko ti je podesen latency zvucne? 12 je kod mene

balthazaar
03-03-2009, 11:23 PM
imas da skines timingfix patch kojim zamjenis originalne dll plagova koji kasne u frutiju i posle toga sve radi ko po loju!

Mrgud
04-03-2009, 10:35 AM
Koristio sam od 8-18ms to je bilo na staru zvucnu karticu sa asio drajverima i nisam imao problema sa kasnjenjima.Sad je nova zvucna i deinstalirao sam Trilogy..
Mislim da je Baltazar imao slicnih problema sa Atmospher-om

Solozabal
04-03-2009, 08:51 PM
imas da skines timingfix patch kojim zamjenis originalne dll plagova koji kasne u frutiju i posle toga sve radi ko po loju!

timingfix patch je rjesio problem! :D zahvaljujem balthazaru!