View Full Version : Nova FMR spravica
deluje ultra zanimljivo, imate i demo
http://www.mercenary.com/fmrpbc.html
A demoi, kao da se neko pijan zajebavao, pa uz to jos i gluv...
Onaj vokal zvuci kao vec usnimljen kroz najgori Behringer kompresor i suv, a kamoli kad krenu da ga pumpaju. Cak se tu malkice i popravi.
U kanalu dobosa se hi hat tako preslusava da je glasniji od izvora koji bi trebalo da je glavni, gitara jos zvuci najbolje, onako ickava, ali na osnovu takvog sviranja, ne mozes nista da zakljucis. Bass ima drive, kao kad produva zvucnik na Cajavec pojacalu...
Mada se moze cuti da sprava ne pogorsava vec tako grozne usnimke, nego ih cak malo i dovodi u redu onim prvim silk i thick primerima, bez drive-a.
Ali odavno nisam cuo ovako los demo, zaista.
Rhino
03-03-2009, 01:07 AM
Hmm... Djeluje 'skupo'... (skupo je pod navodnicima jer njihov RNC je 166e kod thomanna, pa mi nije nesto bas...)
Ali nisam slusao primjere, (smor mi bio prispavalo mi se) tako da mozda pravim gresku:)
dawid
03-03-2009, 07:24 PM
Al Guzinta i guzouta su vrh :rotfl:
nemam uslove da cujem demoe... steta ako su losi
za te pare sasvim ok radi,a obzirom da je cela srbija potkovana vrhunskim ( pod znakom pitanja) hi-fi sistemom to jest slu?aju muziku na kompjuterskim plastikanerima. pitam se koliko se zaista oseti da li je behringer ili neki SSL sitem.Ja sam na primer radio demo nekom liku koji se uvek ?alio da mu fali basa.Na kraju sam video da on slu?a muziku na playstationu 2 preko TV-a.
Toliko o tome,meni je ovaj kompresor interesantan.:)
kravadinka
05-03-2009, 10:23 AM
Pored ovoga sto cujem ne bih ni provlacio snare kroz ovaj kompresor, najbolji mi je onaj flat usnimak... Za moj pojam FNR su losi uredjaji, za taj novac i najjeftiniji dbx kompresor je neuporedivo bolji...
sta znam...meni rnc super radi, za te pare, i za tu neku namenu.. da mi spreci klip a/d konvertora
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.