Log in

View Full Version : Lagani sample player

Danny Lou
02-03-2009, 12:37 PM
Potrebna mi je preporuka za lagani sample player da radi na principu kao audition kad se ide na open (znaci dovoljan je klik na sempl da se preslusa) i da nudi osnovne informacije o semplu i ako jos moze da se pravi i radi sa bankama semplova milina ziva!

alfom
02-03-2009, 12:46 PM
CDXtract 4.01 i vi?i :D

Danny Lou
02-03-2009, 12:58 PM
ha! djon! ne moze pustati mp3...

Danny Lou
04-03-2009, 07:10 PM
probao sam sa extreme sample converterom, daje zvucnu sliku cita pusta sve ok. ali ne moze pustati mp3 fajlove!!! ima li neko neki drugi prijedlog... sem cdxtract i extreme sample... neki sto moze citati mp3?...

korenjak
04-03-2009, 07:47 PM
meni wavelab otvara cim kliknem i otvara sve

sad neznam mozda nisam bas najbolje razumeo:confused:

Danny Lou
04-03-2009, 09:52 PM
ma ne problem je taj sto imam dva sistema (dual boot) na jednom kompu. i sad na jednom sam instalirao vst i eff a na drugom nista. i kad na drugom pokrenem audition on se ne moze ni podici jer registruje te vst-ove sa drugog sistema i prijavljuje error... e to je :D

kravadinka
04-03-2009, 10:12 PM
Pa ti premesti, ili preimenuj folder sa pluginovima na drugom sistemu da bi podigao Audition, a onda u njemu napravi podesavanje odakle da cita pluginove, kad to uradis onda vratis onaj folder sve na staro...
Ne shvatam zasto bi sa totalno druge particije citao pluginove...

korenjak
04-03-2009, 11:49 PM
ma ne problem je taj sto imam dva sistema (dual boot) na jednom kompu. i sad na jednom sam instalirao vst i eff a na drugom nista. i kad na drugom pokrenem audition on se ne moze ni podici jer registruje te vst-ove sa drugog sistema i prijavljuje error... e to je :D

si uspeo sa x-treme fx?

alavuk
05-03-2009, 02:03 AM
kontakt player

Danny Lou
05-03-2009, 07:10 AM
si uspeo sa x-treme fx?

nisam... :(

Danny Lou
05-03-2009, 07:11 AM
Pa ti premesti, ili preimenuj folder sa pluginovima na drugom sistemu da bi podigao Audition, a onda u njemu napravi podesavanje odakle da cita pluginove, kad to uradis onda vratis onaj folder sve na staro...
Ne shvatam zasto bi sa totalno druge particije citao pluginove...

nije u pitanju sistem u kojem radim audio nego drugi sistem u kojem mi je sve ostalo. audio sistem je na posebnom hardu. poenta je ta da na ovaj multimedijalni necu da instaliram vst-ove ali mi treba neki semple player sa slikom koji podrzava i mp3 :wink: