Log in

View Full Version : Novi gost foruma??

DaBear
28-02-2009, 09:08 PM
narode, hocemo da zovemo novog gosta?

malo smo se ulenjili, so se tice toga...a?

neki predlog??

sRce
28-02-2009, 09:19 PM
narode, hocemo da zovemo novog gosta?

malo smo se ulenjili, so se tice toga...a?

neki predlog??

Kornelije Kovac

alfom
28-02-2009, 09:24 PM
+ 1.000.000.000.000.000.000.000....,...,...,..., i na to sve jo? +1
za gosp. Kornelija Kovača :)

DaBear
28-02-2009, 09:37 PM
slowstar moze "da nas preporuci" gosn Bati?

ja se nisam odavno cuo sa njim.....

Everbeatz
28-02-2009, 09:45 PM
Andy Wallace:D

Arthur
28-02-2009, 11:30 PM
terry date ;)

Everbeatz
01-03-2009, 12:12 AM
terry date ;)

Njega ne cenim toliko nakon sto je unistio Badmotorfinger:D

dvuckovic
01-03-2009, 12:14 AM
Sinan Sakic, da objasni kako se radi posao.

DaBear
01-03-2009, 12:46 AM
Opet krenula zajebancija!!!

slowstar
01-03-2009, 12:51 AM
Sto se Bate Kovaca tice, rado cu da porazgovaram sa njim, ali napominjem da je njegova "strucnost" kod elektronike, racunara, i ostale studijske opreme ZNATNO manja nego strucnost u komponovanju, produciranju pevaca, sviranju, i aranzmanima (za male sastave)
Naravno da ne sporim da je Kornelije VRHUNSKI muzicar, mozda i najveci kompozitor pop muzike u poslednjih 40-tak godina kod nas, a i sire!

darkstar
01-03-2009, 01:20 AM
Liam Howlett

LACKY
01-03-2009, 01:40 AM
Pa sta bi (sto ste onomad spominjai), sa Bojanom Dugicem?

alfom
01-03-2009, 05:43 AM
Sto se Bate Kovaca tice, rado cu da porazgovaram sa njim, ali napominjem da je njegova "strucnost" kod elektronike, racunara, i ostale studijske opreme ZNATNO manja nego strucnost u komponovanju, produciranju pevaca, sviranju, i aranzmanima (za male sastave)
Naravno da ne sporim da je Kornelije VRHUNSKI muzicar, mozda i najveci kompozitor pop muzike u poslednjih 40-tak godina kod nas, a i sire!
Jeste slowstar, po?to se poznajete to je tako kako si napisao. Ali, mi imamo i "Kutak za kompozitore, tekstopisce, pisce aran?mana, ...", a taj dio, mada po vokaciji foruma 'kao' ne pripada prvobitnoj zamisli foruma, je izmoljen i nema bitnijeg napretka.
Međutim, kada se pogledaju pitanja prethodnim gostima, sijaset, ako ne i pola, ih je bilo upravo iz ove oblasti ; ako ni?ta, onda makar kod dana?njeg načina "pisanja aran?mana" kod izrade mixa.
Kada bi samo 100 foruma?a sa pa?njom ispratili njegovo eventualno gostovanje po ovim tehnolo?kim vezanim dijelovima, i samo jedan se poučio - super.
Ali, Bata ima toliko bogat muzički dio ?ivota, da bi se, mislim, knjige i knjige mogle napisati o tome. Pa ako ni?ta drugo, vrijedi u analima foruma imati zapisano da smo imali takvu osobu za gosta. A ne sumnjam da ćemo ga itekako imati ?ta pitati i mnogo ?ta naučiti.
Pitanje je jedino da li on ima vremena i da li je voljan ćakulati sa nama o svemu i svačemu na nekada :):grin::D način.

Danny Lou
01-03-2009, 08:10 AM
a sta fali ako Bata ne poznaje kompjutere toliko?? chovijek je in da field kod nas i mogao bi dosta IZVAN studijskih dilema da rijesi. :)

Danny Lou
01-03-2009, 08:11 AM
Liam Howlett

a za ovo imas pice! :wink:

diviner
01-03-2009, 08:35 AM
Cekamo i dalje Dugica da nam se javi...Cak smo ga kontaktirali preko jednog od vlasnika hrvatskog audiona (http://www.audion.hr/) i oni su nam ljubazno odgovorili da ce ga zovnuti posto su u stalnom kontaktu. Samo ostaje da sacekamo jos par dana, a sto se tice cika Kovaca, on je naravno uvijek i vise nego dobrodosao (sve ostalo su rekli alfom i lou) :) .

idekius
01-03-2009, 09:30 AM
A, što se mene tiče, mogu i ćerkice :)
Mislim, ne Bojanove, već Kornelijeve...

diviner
01-03-2009, 10:00 AM
Naravno...Podrzavam Idekiusovu misao (prakticno me je pretekao, posto sam mislio editovati svoju poruku jos jednom)...

DaBear
01-03-2009, 10:14 AM
A, ?to se mene tiče, mogu i ćerkice :)
Mislim, ne Bojanove, već Kornelijeve...

mozda nas jos mrze od kad smo im izkritikovali ploce? :ups:

idekius
01-03-2009, 11:29 AM
mozda nas jos mrze od kad smo im izkritikovali ploce? :ups:

Nismo valjda? :shock: :ups:
Meni su se dopale. Te dve ploče i novi Van Gogh su verovatno jedina domaća izdanja (poznatijih autora) novijeg datuma koja mogu da slušam... Nezavisno od produkcije... Barem nisu (preterano) kitchaste :)
Subjektivno... stvar ukusa... pošto znam da mnogi pljuckaju po novom Van Gogh za koji i sam mislim da je slabiji nego starija izdanja pomenute grupe, ali... naspram konkurencije u Srbiji... hmmm.. pored g. i s. miriše :)

Ali da ne menjamo temu.
Lepo bi bilo da neko kontaktira Kornelija, ili ćerke mu :)

awacs
01-03-2009, 11:57 AM
Voja Aralica?

darkstar
01-03-2009, 01:17 PM
Lou,i ti od mene ako tako mislis :)))))

a sad,bez zajebancije,da li je forum u mogucnosti da pozove neke strane goste?Mislim,rumski je dovoljno velik i ozbiljan forum koji postoji godinama da se moze okarakterisati kao srpski gearslutz,i ne vidim zasto ne bi mogli da se upute pozivi stranim gostima.Svi bogu hvala znamo engleski,i ne vidim da ce nam to biti barijera.

Voleo bih da na forumu vidim goste koji pricaju upravo o efektima,sintezi,kreativnom ludilu u pravljenju farbi,i tome slicno.

Nemojte pogresno da me shvatite,ali moderno doba zahteva,po mom misljenju,modernu pricu,a kod nas toga nema.

idekius
01-03-2009, 02:10 PM
rumski je dovoljno velik i ozbiljan forum koji postoji godinama da se moze okarakterisati kao srpski gearslutz,i ne vidim zasto ne bi mogli da se upute pozivi stranim gostima.

Heh...ne mislim da smo sustigli GearSlutz, ali mi se čini da hoćemo, ali ne tako ?to mi napredujemo, nego oni nazaduju. I tamo su se navukle svakakve budale :(

I jo? jedna mala ispravkica. Nije Srpski, već ex-SFRJ, od svog osnivanja, do danas. Zaista se oko Rumskog potrudilo dosta ljudi iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore itd... Čisto da se zna :)

A ?to se tiče stranih gostiju, jeste super ideja, samo imamo jedan omanji problem. Ne mali broj na?ih članova jedva razume i ovaj na? jezik, pa mogu da zamislim kako bi to izgledalo sa Engleskim... Do du?e, tu postoji jedna prednost. ?to ni stranci ne razumeju na?, pa mnoga nebulozna, a vala i otrovna, pitanja ne bi ukapirali, ?to znači da bi se manje obrukali :D

Ipak, bolje da se dr?imo ovih na?ih. Znaju oni kakvi smo mi, a i mi kakvi su oni, pa se to nekako kompenzuje :D

Ne bih ba? bio odu?evljen da se admistraciji/moderatorima javi npr. gost Rick Rubin sa molbom da mu se prevede "pitanje" člana tipa:

-Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!! :rotfl::rotfl::rotfl:

Neka hvala! Radije ne bih :D

darkstar
01-03-2009, 02:47 PM
Pa vidi ovako...

Mislim da ko ne zna engleski u poslu snimatelja/producenta/tonca/cega-god-u-studiju danas vise nema sta da trazi...ogranicenost na srpski jezik je fatalna u ovom poslu,nazalost je tako.

A drugo,ako cemo tako,onda je nasa politika "smrdimo tu gde smo i dalje necemo",i ako je to vama ok,onda zaboravi da sam spomenuo.

A i ne mislim da bi neko imao hrabrosti da proziva nekoga ko ima iskustva i toliko uradjenih projekata...a i nisam do sada video pljuvanja u podforumu gostiju.

Ako cemo da zovemo goste domaceg sveta,radije bih zvao recimo clanove grupe vroom,da malo pricaju o svom zvuku,koji nije bas uobicajen i sto puta cut/vidjen.

Neka to ujedno bude moj predlog.

bukajenauka
01-03-2009, 03:38 PM
...duboko izvinjenje za bezobrazluk...o komentiranju ovde kao junior, i duboko poshtovanje...staroj gardi...:beer::mase:
...zhelim da kazhem, da sam bio svedok pre par godina jednog exyu/Balkan foruma koji je imao neko vreme English sub Forum...i radilo je prilichno ok!!...Dodushe rech je bilo vishe o muzichkom alternativnom forumu...Verujem da bi se gomila ljudi ukljuchila, nezavisno samo od Gxsluts-a ovde, exp.Madjarska/cheska/Italija...ect..A i stvari bi postale
automatski realnije...gde pocheti?!.... eventualno poziv na prezentacije studija/ recenzije albuma i tehnike snimanja...ectectect...lako bi se nashlo toga...puno...eto ...u svakom sluchaju podrzhavam...i mislim da bi imalo smisla i trebalo bi to gurati...pozz...:)

-D-Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!!
...ha ha ha ...ovo je brutalno!!!:rotfl::rotfl:

zlobisha
01-03-2009, 04:05 PM
-Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!! :rotfl::rotfl::rotfl:

Sad ga i ti malo pretera... :)

Danny Lou
01-03-2009, 04:19 PM

:rotfl::rotfl::rotfl:znaaaaaaci ne da si ga u`bo nego samo tako!!!!!

awacs
01-03-2009, 04:25 PM
Aj' da probam jo? jednom:

Ahem... Voja Aralica?

idekius
01-03-2009, 04:34 PM
Ahem... Voja Aralica?

Mi bi, ali on neće :wink:
(koliko ja znam)

awacs
01-03-2009, 04:46 PM
Ma dobro, nije nu?da.

A Sa?a Janković?

didovzub
01-03-2009, 09:22 PM
Nik?a Brato? !?

alavuk
01-03-2009, 10:28 PM
hani mitrovic ? :P

bukajenauka
01-03-2009, 11:05 PM
...Steve Albini :wink:

idekius
01-03-2009, 11:11 PM
Odlučili smo da će novi gost biti Jim Morrison!!! :banghead:

A mo?emo li u nastavku biti malo konstruktivniji? :)

bukajenauka
01-03-2009, 11:20 PM
ok...sorry...he he...al nije iskljucheno.:rolleyes:.....Mozhda Mare ex Pekinshka Patka i stari veoma nam poznati analogni studio matrix....mozhda bi bio u fazonu...chisto predlog, vi ste verovatno bolje upucheni...ajd nechu vishe idem da spavam...pozdrav...

Arthur
02-03-2009, 12:15 AM
Svetlana Ražnatović.
da vidimo mi kako je to u vremenima krize praviti nov studio sa mega opremom

podržavam predloge za Aralicu, Jankovića, Vroomovce (njihov član i koproducent je već član foruma), Sreta iz Patke bi bio veoma koristan u PA delu i sl.

slowstar
02-03-2009, 12:55 AM
Bolje da se ne mesam...Ja mislio vi pricate o muzici, produkciji....

Danny Lou
02-03-2009, 01:33 AM
:D:D:D:D:D:D:D:D

elem da ostavimo jim morrisona po strani i pozovemo sve navedene i kad se jave mi cemo napraviti pool i u roku od dva dana glasati ko ce biti novi gost foruma... ili je mozda bolje odmah napraviti pool? hmmm... :D

sRce
02-03-2009, 03:42 AM

U pravu je covek... Ja lepo predlozio gosta... jer znam da je Sloba u kontaktu sa Kornelijem i moze da pita coveka da gostuje koji mnogo znaci na polju komponovanja, aranzerstva, produciranja... a Vi odma neku zajebanciju... nije momenat za to...

p.s. aj da se malo uozbiljimo i vidimo da li je covek zainteresovan... :please:

Arthur
02-03-2009, 09:44 AM
U pravu je covek... Ja lepo predlozio gosta... jer znam da je Sloba u kontaktu sa Kornelijem i moze da pita coveka da gostuje koji mnogo znaci na polju komponovanja, aranzerstva, produciranja... a Vi odma neku zajebanciju... nije momenat za to...

p.s. aj da se malo uozbiljimo i vidimo da li je covek zainteresovan... :please:
momenat je veeoma ozbiljan, Amerika je sve slabija, biće rata, a posle će vama što služite civilno biti žao što niste naučili sa puškom...!

silicon science
02-03-2009, 10:00 AM
momenat je veeoma ozbiljan, Amerika je sve slabija, biće rata, a posle će vama što služite civilno biti žao što niste naučili sa puškom...!

I zene bi trebalo da prodju peshadijsku obuku, da umeju da pune oruzje a da zapucaju ako treba, nego sta...Moja devojka uveliko gleda "Future weapons" na Discovery kanalu. Na vreme da se informise pa polako:)

InsaneEyes
02-03-2009, 10:11 AM
... a posle će vama ?to slu?ite civilno biti ?ao ?to niste naučili sa pu?kom...!

pa ima nas koji smo eskivirali pu?ke ali znamo sa katanom :shock::dj::D

salu na stranu, ja bih od domacih gostiju voleo da vidim ovde lika koji je producirao Halida Beslica, rani halid je cist industrial!

alfom
02-03-2009, 10:20 AM
Ja mislio vi pricate o muzici, ....
E, slowstar ; ova ti je kategorija već podugo u fazi odumiranja. :(:banghead::mad:

Inovative_kg
02-03-2009, 10:58 AM
Ja navijam za Batu Kovaca, covek je legenda :)

dvuckovic
02-03-2009, 01:29 PM
Ja navijam za Zabjelo.

idekius
02-03-2009, 01:32 PM
Ja sam hteo da predlo?im da pozovemo Depeche Mode, ali.. NE!
Kad snimaju bez velikog analognog mixera i gluve sobe http://www.youtube.com/watch?v=iwruMvh4ZcU ne zaslu?uju da ih zovemo!
Amaterizam... ovako nikada neće postati zvezde...

dvuckovic
02-03-2009, 01:46 PM
Da, imaju SB live i KX ASIO4ALL.

idekius
02-03-2009, 02:19 PM
Da, imaju SB live i KX ASIO4ALL.

Naravno! Zato ih i nećemo za goste :)
Kao i zbog ovih NS10M i Adam S3A... što je svakako neozbiljno slušanje. Ništa ispod 15" ne primamo :)

awacs
02-03-2009, 02:24 PM
Naravno! Zato ih i nećemo za goste :)

E ba? zato ih treba zvati. Da mo?emo lepo da ih pitamo da li je mikrofonski ulaz od SB Livea dovoljno dobar ili treba ne?to ozbiljnije.

idekius
02-03-2009, 02:29 PM
E baš zato ih treba zvati. Da možemo lepo da ih pitamo da li je mikrofonski ulaz od SB Livea dovoljno dobar ili treba nešto ozbiljnije.

Neke sitnije nedostatke delimično otklone pevanjem kroz flašu http://www.youtube.com/watch?v=o_K7u2GZ0WM , ali.. ipak to ne može da zvuči kako kada se kod nas to odradi na astalu, pa analogno sabere, pa oduzme, pa podeli i pomnoži i snimi na traku :wink:

sRce
02-03-2009, 02:34 PM
Neke sitnije nedostatke delimično otklone pevanjem kroz fla?u http://www.youtube.com/watch?v=o_K7u2GZ0WM , ali.. ipak to ne mo?e da zvuči kako kada se kod nas to odradi na astalu, pa analogno sabere, pa oduzme, pa podeli i pomno?i i snimi na traku :wink:

Dejane pozdravio te Braca Kustos...

awacs
02-03-2009, 02:34 PM
Neke sitnije nedostatke delimično otklone pevanjem kroz fla?u http://www.youtube.com/watch?v=o_K7u2GZ0WM , ali.. ipak to ne mo?e da zvuči kako kada se kod nas to odradi na astalu, pa analogno sabere, pa oduzme, pa podeli i pomno?i i snimi na traku :wink:

Ma to im bila fla?a za vanjedu, pa joj posle odsekli dno. Vidi? da se smeju ko nezdravi. Narkomančine su bre to, ali takvi nam trebaju, a ne onaj Bata Kovač ?to jede onu hranu za ptice.

idekius
02-03-2009, 02:50 PM
Narkomančine su bre to..

Ja b? sve to odma? po?apsio :D

awacs
02-03-2009, 03:16 PM
Ja b? sve to odma? po?apsio :D

Ma turiće ih Ivica u Maricu čim dođu na Edžit. A ne znam da li će da im daju da korizteinternet u ćuzi. Dakle, ništa od njihovog gostovanja na forumu... Šta sad?

Braca
02-03-2009, 05:18 PM
Fala bogu sto mi Depeche Mode nije merilo ni muzike a ni produkcije, ono jesu ''in'' ali to je njihov problem, u konkurenciji s nekom drugom muzikom uvek cu izabrati recimo Toto, rizikujuci naravno da sam staromodan, ukoliko uopste u muzici postoji takav kriterijum (kod nekih i postoji-kod mene ne jer za mene je muzika van kategorije vremena).
Glas za Batu Kovacha, i zamolio bih ljude koji ga poznaju-Slowstar da ga lepo zamoli da to uradi za nas. Ako Bata ne pristane onda Voja Aralica-opet da mu neko uputi poziv.
Ocemo gostaaaaaaa!!!

darkstar
02-03-2009, 05:30 PM
zasto mislis da je toto (bio) staromodan?

InsaneEyes
02-03-2009, 05:42 PM

Sta fali, DM je muzika za mase pa nije toliko bitno da sve bude ispeglano, evo kako producent Denis Vanovac isto sa minimalnim setapom postize chuda!

Bosanski DM: :da:

http://www.youtube.com/watch?v=Td7N0Ea9mBs

Everbeatz
02-03-2009, 06:49 PM
Ja bi zvao Vracha ponovo - to mi bio najzanimljiviji Q&A:)

DaBear
02-03-2009, 07:28 PM
Ja bi zvao Vracha ponovo - to mi bio najzanimljiviji Q&A:)

:):grin::):grin::):grin:

E jos da sam radio neku muziku odonda pa i nekako !!!

Everbeatz
02-03-2009, 07:39 PM
:):grin::):grin::):grin:

E jos da sam radio neku muziku odonda pa i nekako !!!

Nebitno, imas ti jos sta da kazes, bar se druzis se ekipom koja nesto radi:)

Everbeatz
02-03-2009, 07:42 PM
Evo na GS Toni Maserati - mozemo njega da pozovemo da bane malo:D

Rhino
02-03-2009, 08:39 PM
Evo na GS Toni Maserati - mozemo njega da pozovemo da bane malo:D

Ja bi ipak nekoga ko zna nesto:D

vasko
02-03-2009, 09:12 PM
memphis monroe

ako smo vec u situaciji da biramo :da:

alfom
02-03-2009, 09:40 PM
E, tako. Po?to se većina zamajava, a nas 4-5 je zamolilo da se anga?uje VELIKI Kornelije Bata Kovač, predla?em da bude pozvan u goste i tema zakračuna (osim ako nije atraktivna za neko buduće vrijeme - za naredne goste).

OFF
03-03-2009, 12:50 AM
A da pozovemo zenu ili devojku nekog poznatog producenta, da nam pojasni stvari iz tog ugla? Npr. onu Jovanu sto je vodila Evroviziju

Dexxy
03-03-2009, 02:07 AM
+1

SHIVA
03-03-2009, 11:06 AM

Ne?to mu je zadimljena ta boca... kao da ima neku umjetnu atmosferu u boci :D

idekius
03-03-2009, 11:25 AM
Ne?to mu je zadimljena ta boca... kao da ima neku umjetnu atmosferu u boci :D

Prirodnu, Shiva... Prirodnu... :D

SHIVA
03-03-2009, 12:32 PM
?to jest - jest :D

Inovative_kg
03-03-2009, 12:46 PM
A da pozovemo zenu ili devojku nekog poznatog producenta, da nam pojasni stvari iz tog ugla? Npr. onu Jovanu sto je vodila Evroviziju

Je l' ovo ozbiljan predlog ,ili ?:D

OFF
03-03-2009, 06:21 PM
Kao i svi ostali:D..... Mada, mozemo da pozovovemo i muzeve sestara Kovach, to je jos zanimljivije

alfom
03-03-2009, 06:24 PM
Mada, mozemo da pozovovemo i muzeve sestara Kovach, to je jos zanimljivije
Stari, ja mislio ti o?enjen :D:D

OFF
03-03-2009, 06:31 PM
E, da..... dobro me podseti.... moze i moja zena da pojasni neke stvari.... npr..... kako kupiti Violet Amethyst za 150e:D

Danny Lou
03-03-2009, 06:33 PM
eto mozemo da pozovemo eevu kao gosta foruma :grin: ona je i zensko a i bavi se pjevanjem i songwriting-om...

alfom
03-03-2009, 06:40 PM
E, da..... dobro me podseti.... moze i moja zena da pojasni neke stvari.... npr..... kako kupiti Violet Amethyst za 150e:D
Nek' i meni kupi jedan (ispravan) za te pare. Samo joj reci da pazi da je ne uvate :D

OFF
03-03-2009, 11:43 PM
Nek' i meni kupi jedan (ispravan) za te pare. Samo joj reci da pazi da je ne uvate :D

A ne to..... moj je ispravan i posteno placen, samo sto nisam prijavio onih ostalih 800e:D.

Sad jurim monitore za 300e, po mogucstvu bm158-)8-)

idekius
03-03-2009, 11:54 PM
Kao i svi ostali:D..... Mada, mozemo da pozovovemo i muzeve sestara Kovach, to je jos zanimljivije

Šta misli tovoja žena o ovim tvojim inspirativnim i nadasve nastranim idejama? :D:rotfl:

OFF
04-03-2009, 12:02 AM
sto nastranim, pa nisu oni valjda braca?:D

idekius
04-03-2009, 12:04 AM
sto nastranim, pa nisu oni valjda braca?:D

Nemoj da vredja? Bracu! :rotfl:

alfom
04-03-2009, 05:17 AM
sto nastranim, ?:D
Pa spavaju na strani.

alfom
06-03-2009, 06:29 PM
Hoće li ova tema dobiti epilog?

diviner
06-03-2009, 06:42 PM
Samo malo strpljenja...

alfom
06-03-2009, 06:53 PM
:jupi:

DaBear
13-03-2009, 05:01 PM
I ?

'oce da bude nesto?

InsaneEyes
14-04-2009, 09:45 PM
ne znam ko je ovaj covek, ali je neverovatan :shock:

http://www.discogs.com/artist/Aleksandar+Habi%C4%87?anv=Aleksandar+Sa%C5%A1a+Hab i%C4%87

http://www.discogs.com/Jakarta-Maske-Za-Dvoje/release/1023579

http://www.youtube.com/watch?v=IO7VcmZZs5k

Arthur
15-04-2009, 12:35 AM
legenda svakako. doduše u zadnje vreme omatoreo i prilično nepristupačan za komunikaciju.
ali jedan od mojih heroja odrastanja definitivno.

RAJKO
15-04-2009, 04:54 AM
ne znam ko je ovaj covek, ali je neverovatan :shock:

http://www.discogs.com/artist/Aleksandar+Habi%C4%87?anv=Aleksandar+Sa%C5%A1a+Hab i%C4%87

http://www.discogs.com/Jakarta-Maske-Za-Dvoje/release/1023579

http://www.youtube.com/watch?v=IO7VcmZZs5k

Vidim da se ovde mnogo ne zna o Sasi Habicu, a trebalo bi se mnogo znati i jos vise nauciti.
Mator nije,mladji je i progresivniji od mnogih,tezak za saradnju strahovito -samo za one koji su zalutali u profesiju kojom se bavi ceo zivot.
Mnogi "veliki"rok bendovi su u saradnj sa njim nastali i imali svoje najuspesnije godine.Mnogi mu direktno duguju svoj uspeh.
Definitivno jedan od mojih najboljih prijatelja.
I definitivno jedan od najbrzih ljudi koje sam upoznao u zivotu.
A na forumu se nece pojaviti nikada.

Sandzama
15-04-2009, 08:00 AM
A na forumu se nece pojaviti nikada.

Što? Jel ga mrzi ili nismo njegov nivo?

Arthur
15-04-2009, 09:43 AM
pa dobro, da je mlad, nije baš, čovek je radio ploče još 81ve (i to mini remek delo "Luna - Nestvarne Stvari"), ali da je progresivan, itekako jeste. I da, razumljivo je njegovo zaobilaženje ovog foruma.

redwater
15-04-2009, 05:03 PM
shteta....svashta bi ga pitao....

redwater
15-04-2009, 05:05 PM
a gos'n Nikola Vranjkovicj ? athure ??

LACKY
15-04-2009, 06:49 PM
A zasto sada ova prica o gostu? Kad imamo taze gosta!

InsaneEyes
15-04-2009, 07:43 PM
I to odlicnog, da znas da si u pravu. Jeste malo nepristojno.

Arthur
15-04-2009, 08:26 PM
svakako nije nepristojno, jer je naš gost tu da ostane, a i Insane je samo upitao za lik i delo Habićev. Tako da bez brige.
@Redwater

ti znaš koji je Nikola drkadžija, teško da će pristati, al svakako ću ga upitati iako čisto sumnjam. Ionako se zadnjih godina mnogo više bavi live tonom nego studijskom produkcijom.

voomighty
20-04-2009, 09:09 PM
a gos'n Nikola Vranjkovicj ? athure ??

pozdravljam predlog

A zasto sada ova prica o gostu? Kad imamo taze gosta!

jeste upravu si!!!! i to kako raspolozenog za pricu, ali moramo da mislimo na pokolenja :)

DaBear
02-05-2009, 12:27 PM
Idemo dalje sad!
Denyken je super odradio gostovanje...bas za primer!

Novi gost - dame i gospodo?

Jos nesto - ovaj format sa mesec dana gostovanja je super - gost se ne smori,
ne postavlja se puno glupih i nepotrebnih pitanja, itd...
nedelja dve izmedju da se organizuje novi i bice stalno nesto interesantno na forumu!!

Ajmo sad, predlozi....udri

diviner
02-05-2009, 03:20 PM
Mozda Denyken predlozi nekog od svojih kolega ?

Danny Lou
02-05-2009, 06:45 PM
uz duzno i veliko postovanje prema svim domacim producentima :mase: mislim da ne bi bilo lose da ovaj put imamo nekog stranca za gosta (ako je to izvodljivo)... znam da ce neko prvi da spomene jezicku barijeru ali da li je ona tako velika? eto cisto prijedlog...

InsaneEyes
02-05-2009, 07:48 PM
to bi bilo ludilo

lesha
02-05-2009, 07:52 PM
vec smo pricali o tome, ne znam da li bi to ikome od stranaca bilo zanimljivo

InsaneEyes
02-05-2009, 07:54 PM
a to je istina

silicon science
02-05-2009, 08:44 PM
vec smo pricali o tome, ne znam da li bi to ikome od stranaca bilo zanimljivo

Sto, ja mislim da bi Bob Kacu bila chast da gostuje ovde

vasko
02-05-2009, 08:49 PM
xenija pajcin

neka bode smajlije ako nista drugo

Danny Lou
02-05-2009, 09:17 PM
nisam mislio da to okrene na zajebanciju... :rolleyes:

perun
02-05-2009, 10:45 PM
Sto, ja mislim da bi Bob Kacu bila chast da gostuje ovde

Ne sumnjam, samo ne verujem da je iko na forumu voljan da se bavi vishom matematikom sa minimalnim primesama muzike!

Geronimo
03-05-2009, 02:29 AM
Vlada Negovanovic

misovoj
03-05-2009, 09:53 AM
Oliver Jovanovic

Danny Lou
03-05-2009, 10:03 AM
Ne sumnjam, samo ne verujem da je iko na forumu voljan da se bavi vishom matematikom sa minimalnim primesama muzike!

pa nije da nema na forumu takvih slucajeva! :D

Arthur
03-05-2009, 12:48 PM
dragan stojnić Keba

InsaneEyes
03-05-2009, 05:45 PM
bez zezanja, ja bih voleo Roginatora da vidim kao gosta ovde bar na mesec dana, covek bi toliko imao toga da kaze o stvaranju magicnih italo, plesnih i ostalih zaljubljivackih zvukova, sto je po meni najveca magija produkcije

disco violence
05-05-2009, 02:22 PM
Koja-Disciplina Kitchme

silicon science
05-05-2009, 06:07 PM
Koja-Disciplina Kitchme

Taj je puk'o odavno... Tesko da bi nesto pametno od njega chuli...:wink::wink:

Danny Lou
05-05-2009, 08:16 PM
brale ti mozes reci da je koja pukao ali ono sto sam ja cuo prosle godine je jebeno dobra jaka energija sa stejdza... zivo resetanje!!!!! :grin::grin::grin::grin::grin:

Arthur
06-05-2009, 12:43 AM
bem li ga kakve to veze ima sa produkcijskim forumom al dobro :da:

Dexxy
06-05-2009, 01:45 AM
bem li ga kakve to veze ima sa produkcijskim forumom al dobro :da:

I ja to kazem...

Danny Lou
06-05-2009, 07:19 AM
pertpostavljam:

- bas gitara u miksu na milion nacina...
- kako sad tri instrumenta napraviti lom u miksu...
- britanska bendovska underground scena i sl.

ja ga licno ne poznajem ali bih volio da jedan tako kreativan lik bude gost na nasem forumu... nikad ne znas sta drugi zna :wink:

DaBear
06-05-2009, 09:14 AM
nije Koja u tom faznu...mislim da sad postuje i odgovara na pitanja...uopste!
Znam coveka ...dobro!

Idemo dalje..nove predloge molimo...

Geronimo
06-05-2009, 09:21 AM
Mozda bih Bojana Dugica nagovorio da dodje na ovaj forum ako nije vec ovde.

Danny Lou
06-05-2009, 09:43 AM
nije Koja u tom faznu...mislim da sad postuje i odgovara na pitanja...uopste!
Znam coveka ...dobro!

a kakav je da pojede i popije? :D :wink:

diviner
06-05-2009, 12:09 PM
Mozda bih Bojana Dugica nagovorio da dodje na ovaj forum ako nije vec ovde.

Mozes da pokusas, mada, mi smo vec u kontaktu sa Dugicem, posredno, preko saradnika iz Audiona, i porucio je da je trenutno zauzet.

Hvala ti u svakom slucaju...

Geronimo
07-05-2009, 01:53 AM
videcu se sa njime sad u maju, nemogu nista da garantujem ali cu mu nabaciti temu ...
:D

Mozes da pokusas, mada, mi smo vec u kontaktu sa Dugicem, posredno, preko saradnika iz Audiona, i porucio je da je trenutno zauzet.

Hvala ti u svakom slucaju...

roginator
07-05-2009, 02:54 PM
Ja bidam za gregu Z ( Gregora Zemljica)

ipak je on veliki znalac i dugo je u poslu...., a bilo bi u redu da i njega ugostimo kao GOSTA FORUMA!!!! jer ovdje na forumu on definitivno pretstavlja Slovensku školu produkcije i masteringa....

OCEM GREGU ZA GOSTA :da:

diviner
07-05-2009, 03:24 PM
Vjerovao ili ne ali mi upravo spominjemo Gregora u moderatorskoj sobi, tako da, polako, svi cete doci na red :D ...