PDA

View Full Version : SAE institut Stokholm

Starter*
12-02-2009, 12:16 AM
Bio ja sad u subotu...imali su sto se kaze otvorena vrata i ortak i ja se malo proluftirali da vidimo kako i sta...sve u svemu pricu znate sta i kako...meni se svideo studio i jazz svirka nekih likova...skroz soft i skroz fancy...Evo malo slika da naparite oci...mada trebao sam da ih okacim u temu "Slike vasih setupova..." ali nemam srca :) POZDARV SVIMA

Manley
12-02-2009, 12:23 AM
taj neve vr je bio u cirihu, na njemu sam radio diplomski ;)

Arthur
12-02-2009, 07:48 AM
pa baš lepo ;) mnogo ozbiljnije nego ljubljana, ovo već liči na školu :D

bukajenauka
12-02-2009, 11:51 AM
ne bih zheleo biti negativan...ali od 75 ljudi koje znam koji su proshli sae kurs njih 5 se josh uvek bavi muzikom...nakon tolikih godina od posle home recording hype ere....i to je tih 5 koji su se bavili soundom i pre nego shto su odradili kurs...Istina, kurs omoguchi, otvaranje ochiju i spoznavanja metode, tehnike snimanja i radjenja na dobrim spravama...druga losha strana toga je da ostalih 70 ne bi se usudila niti imala volju da pochnu snimati bez nekih "dicent"sprava...na krshevima....nego sede i chekaju da skupe 50.000 eura da bi uopshte pocheli...posle 10.000 eura koji su platili za kurs...ili mashu tim diplomama, kako bi se zaposlili u nekoj komercionalnoj firmi za ozvuchenje....gde obicno nisu ozbiljno shvacheni, jer nemaju iskustva....

Starter*
12-02-2009, 11:36 PM
pa ba? lepo ;) mnogo ozbiljnije nego ljubljana, ovo već liči na ?kolu :D

PA fino izgleda i dobro je uradjeno sto se prostora tice...ovaj studio je u neko podrumskom nivou i iza njega ima jos 2 ili 3 mala..onda na spratu ima jos 3 ili vise manjih, zajedno sa malim prostorijama sa kompovima i midi key....sala za konferencij...sve u svemu prijatan ambijent i ok ljudi...

Starter*
12-02-2009, 11:39 PM
ne bih zheleo biti negativan...ali od 75 ljudi koje znam koji su proshli sae kurs njih 5 se josh uvek bavi muzikom...nakon tolikih godina od posle home recording hype ere....i to je tih 5 koji su se bavili soundom i pre nego shto su odradili kurs...Istina, kurs omoguchi, otvaranje ochiju i spoznavanja metode, tehnike snimanja i radjenja na dobrim spravama...druga losha strana toga je da ostalih 70 ne bi se usudila niti imala volju da pochnu snimati bez nekih "dicent"sprava...na krshevima....nego sede i chekaju da skupe 50.000 eura da bi uopshte pocheli...posle 10.000 eura koji su platili za kurs...ili mashu tim diplomama, kako bi se zaposlili u nekoj komercionalnoj firmi za ozvuchenje....gde obicno nisu ozbiljno shvacheni, jer nemaju iskustva....

Realno mislim da vazi prica kao i za svaku drugu skolu-kurs, a to je da sve zavisi od tebe...sta ces ti sa stecenim znanjem i diplomom to je tvoja stvar..kako sam cuo od ljudi tamo SAE jeste priznat i ima neki rejting i to je plus...ostalo...