View Full Version : Vox tone lab le
Da li je neko imao iskustva sa vox git. procesorom tone lab le i kakva.
Imao sam prilike da lićno gustiram bossov gt-8 i nemam pojma . sve je to već viđeno. pa me zanima ovde gore pomenuta sprava eto vidim ima i lampu.
Hvala unapred.:)
LAMPASH
14-02-2009, 12:54 AM
Pozdrav Koco!Ja sam probao tu spravu jedno 50 puta,ali nisam je imao u svojoj sobi:),dakle nisam preterano cackao po njemu.E sad,ono sto sam cuo odnosno svirao sa mojom gitarom i sto izlazi iz tog proca je jako dobro.Pisali smo na ovom forumu o njemu pa mozes da kontaktiras ljude koji ga poseduju(use search:) ).Ponovo ti kazem,ono sto sam cuo dok sam svirao sa njime ja jako pristojno,a i od ljudi koji ga imaju sam cuo samo reci hvale,mada sam ako se dobro secam sa njime svirao stvari od Europe,Satriani-a...,dakle neki blagi heavy,ali nisam probao da napravim farbu tipa Pantera i sl.Reci nam bar sta sviras.Nadam se da sam ti bar malo pomogao,a ne odmogao:)
newbieOP
14-02-2009, 12:47 PM
Ja imam Tonelab SE i mogu reći sve naj o toj pedali... u tom rangu podnih gitarskih procesora, jaaako dobra sprava...:wink:
lemy777
17-02-2009, 09:19 AM
Cao,posedujem jednog tonelab-a le oko godinu dana,ja ga sigurno necu menjati,radi besprekorno,e sad zavisi sta tebi treba,za sve je super osim ako ti treba zvuk Hard Core, nema taj dzdz,Drajvovi su sjajni,bukvalno kao da si se napanjio na pojacalu,odlicne simulacije Vox-a,Marshala...Delay,Reverb,Chorus,flanger...sve to radi jako solidno,jedino sto bih ti preporucio da kupis kao dopunu,dobar Wah (posto ovaj nije najsrecnije odradjen),i resio si problem,naravno opet kazem sve zavisi sta ti treba. Pozzzzzzzzz
Hvala ljudi .
Ja inaće sviram autorsku muziku baziranu na rock zvuku i ?elja mi je da malo promenim priću ili nadogradim jednom takvom spravom.
evo mog trenutnog geara.http://www.youtube.com/watch?v=nFkHxIKZiS4
lemy777
20-02-2009, 08:40 AM
Pa prijatelju sta ces vise od toga,ako vec imas vox-a i gomilu pedala,nema potrebe za bilo cim:grin:
Eh, apetiti ,apetiti .potpuno si u pravu.:shock:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.