View Full Version : stalci za monitore - pitanje
funksoulbrother
29-01-2009, 01:33 PM
pred neko vrijeme još pročitao sam u jednom topicu da je jedan od članova foruma imao ideju umrtviti stalke za monitore pur pjenom. pokušao sam sada pronaći tu temu kako bih vidio je li dotični član to i pokušao, no nisam pronašao. nabavio sam izvrstan materijal od kojeg ću izraditi stalke, no sam po sebi je izuzetno težak jer su i cijevi i ploče vrlo debele/teške. tako da mi je ideja s pur pjenom zanimljiva. je li netko pokušao na taj način umrtviti stalke?
boggy
02-02-2009, 02:23 PM
....je li netko poku?ao na taj način umrtviti stalke?
zaboravi na pur penu, previse je lagana da bi umrtvila gvozdje... umesto toga, koristi suvi sitni pesak, odnosno... vec teske stalke jos otezaj.... ako ti je vec cilj umrtvljavanje.
pozdrav
bogi
Gulanfer
06-02-2009, 11:27 AM
ja sam trpao tu pur penu u stalke jer nisam hteo da budu preteski a posto volim da eksperimentisem ( a troskovi su bili minimalni ) malo sam se poigrao... i ne primecujem da mi nesto utice na zvuk... a da li bi bilo bolje sa peskom ? Neznam jer nisam probao...
To sto sam ja uradio je bilo vise kao : ajde da probam da vidim ( cujem ) sta ce da se desi.... meni je ok ali ja to radim iz hobija a ne profesionalno...
funksoulbrother
06-02-2009, 12:32 PM
ima smisla. a nista, ima onda da jajca otegnem dok ih dovucem u studio. javim dojmove i stavim fotke kad budu gotovi. hvala!
zlobisha
06-02-2009, 03:06 PM
ima smisla. a nista, ima onda da jajca otegnem dok ih dovucem u studio. javim dojmove i stavim fotke kad budu gotovi. hvala!
Pa, puni ih na licu mesta... Čuvaj jajca... :)
boggy
06-02-2009, 09:08 PM
Pa, puni ih na licu mesta... Čuvaj jajca... :)
Mudro zboris...
pozdrav
bogi
zlobisha
08-02-2009, 10:23 PM
Mudro zboris...
pozdrav
bogi
Ih... Sve za jajca... :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.