Log in

View Full Version : test neumann u87 i api 7600

grada27
26-01-2009, 09:00 PM
http://www.4shared.com/file/81820137/670ef2e/Mix_so_Kod_Grade_1_mp3.html?dirPwdVerified=bfa4472 d

Posto nemam pojma kako to namestiti,a nije bilo ni vremena, nisam nista cackao samo ukljucio i snimio,sad ne bi bilo lose neki koment,sto se tice vokala znam da ima puno falsa i da je aranzman bezveze,takodje i hal to preskocite :banghead: nego zanima me sta mislite o tehnickoj strani samog zvuka prvenstveno vokala,vredi li neumann i api toliko para.U stvari moze to puno bolje siguran sam samo da malo izvalim kako to radi.:da:

Veliki pozdrav!

korenjak
31-01-2009, 06:14 PM
Grado

Pojacaj vokal u mixu ako mislis da se moze dati bilo kakva procena usnimka vokala, smanjio si ga ko da oces da ga sakrijes
i daj ga sa manje efekata

kod mene u pesmi povremeno nesto pucka mislim da je to puckanjeu samoj pesmi....vidi kod tebe jel se cuje

p.s. ovo ti pevash? :)

grada27
01-02-2009, 09:27 PM
Stvarno si u pravu,totalno nije odgovarajuc snimak za nekog ko bih hteo da da neku kruitiku tim spravama ili mu bude vodilja za nabavku istih.Videcu vrlo brzo da postavim neke vokale,akustare,minijature sto cistije sa minimum efekata ili cak totalno suvi zapisi, da se oseti pravi karakter tih uredjaja,samo da dodjem do vremena.

Veliki pozdrav!