View Full Version : Waldorf Microwave 2.0 SoundDiver Adaptation
HrastProgrammer
26-01-2009, 07:59 AM
Prije nekog vremena sam kupio Microwave s OS 2.0, a posto mi se njegov user interface ne cini bas kao najbolje rjesenje za editiranje na duge staze, koristio bih SoundDiver. Imam zadnju verziju (3.0.5.2), ali Microwave adaptation je i dalje napravljen za OS 1.xy jer, na primjer, ne podrzava wavetable iznad C56 i slicno.
Zanima me da li netko ima kakvih informacija u vezi adaptation-a za OS 2.0? Da li isti uopce postoji i gdje bi se mogao naci?
silicon science
26-01-2009, 07:57 PM
Ne znam da li si sabskrajbovan na Waldorf mailing listi (sto oni greskom zovu forum), pa tu postavi pitanje, sigurno znaju i ako neko ima verziju koja ti treba to su oni:wink:
Pozz
HrastProgrammer
27-01-2009, 06:19 AM
Jesam, otprilike negdje od 1997. :wink:
U toku zadnja 2-3 tjedna se tamo stalno svadjaju i prepiru oko toga da li Waldorf treba naplatit sample upgrade za Blofeld Desktop i koliko bi to trebao naplatit i slicno ... Pricekat cu da se to malo smiri pa cu onda pitat. Iako, ne vjerujem da cu dobit potvrdan odgovor posto sam pretrazio sve raspolozive stranice i arhive po Internetu ... i nista. Kao krajnja solucija ostaje mi dotjerivanje postojeceg adaptationa u vlastitom aranzmanu, ali mi je lijeno time se bavit ...
HrastProgrammer
04-03-2009, 01:56 PM
Update:
Zahvaljujuci ljudima s Waldorfove mailing liste problem je rijesen. Ne smije se dodavati novi instrument manualno, nego obavezno treba napraviti autoscan tako da adaptation prepozna o kojoj verziji OS-a se radi i na osnovu toga se automatski konfigurira ...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.