View Full Version : Servis klavijatura, BG...?
Ljudi, hitno mi je potreban pouzdan serviser za klavijature u BGu. (Ne bih kod gosn. Lea:mad:).
Hvala
Arthur
22-01-2009, 10:43 PM
apolo servis, nebojša, udri search, Goran ga je preporučio a i ja potvrđuujem
Synclavier
22-01-2009, 11:12 PM
Toplo preporucujem gosn' Nenada Antanasijevica, godinama mi odrzava sprave, umeo je da resi gadne probleme, a hoce (i ume :da:) da se uhvati u kostac i sa vintage spravama i da ih dovede u vrlo dobro stanje. Servis mu je u blizini Bajlonijeve pijace, ako te interesuje poslacu ti broj i adresu na p.m..
Pozdrav.
mekonin
23-01-2009, 12:13 PM
ako moze i meni broj i adresa na pm
hvala
Stefan89
01-12-2009, 10:53 PM
Pozdrav, na vasem forum sam pronasao informacije u vezi servisa klavijatura, i slao sam pm Synclavieru i Arthuru, ali ajde i ovde da napisem. Imam Yamahu mo8 i pre izvesnog vremena je par dirki u trecoj oktavi (D, E i F) dobilo tzv luft odn zveket pri dodiru, sviranju. Prvo sam je odneo kod gosp. Nebojse iz Apolo servisa, i ruku na srce ne bih nista lose da govorim o coveku, verovatno je dobar majstor, ali moja klv je stajala kod njega dve nedelje, a da je nije ni pogledao da vidi u cemu je problem. A rekao mi je kad sam odneo, da ce mi se javati za par dana. Elem da ne duzim ionako dugu pricu, uzeo sam klv od njega i odneo je u servis kod vec pomenutog gosp Lea, kod Sky musica. Oni su mi zamenili najlkrticnije dve dirke (D i E) sa novima. Medjutim ostale su mi jos tri dirke koje zvekecu F i A u istoj oktavi, i H, koje su iz te oktave prebacili poslednju. E sad zasto im nisam rekao da zamene te ostale dirke. Stvar je u tome sto su mi vec stavljanje nove dve dirke naplatili 3000 din i samo otvaranje klv jos 2500 din. Sve ukupno 5500 din. Pa sad racunajte koliko bi me izaslo da su sve menjali.
E sad, zeleo bih vase misljenje, da li su ipak skupo naplatili popravku. I ako bi Synclavier mogao i meni da da telefon gosp Nenada da vidim da li bi on mogao da mi zameni ostale dirke.
Izvinjavam se na dugackom i zamornom postu, ali mi treba pomoc.
Arthur
02-12-2009, 12:44 AM
poslao sma ti odgovor sa brojem telefona, nije ti stigao?
goran ns
02-12-2009, 08:36 AM
Apolo servis Bg,
Nesa
063264730
Stefan89
02-12-2009, 11:40 AM
Nije mi stigla poruka, nemam pojma zasto. Ispostavilo se kao sto sam vec napisao u prethodnom postu, da sam nosio u apolo servis kod gospodina Nebojse Cupica, i drzao mi je klv dve nedelje i uopste ih nije ni pogledao da vidi u cemu je problem. Shvatam da covek ima puno posla, ali ipak nije uredu, mogao je da mi kaze odmah da nema vremena, a ne da ih drzi toliko dugo i da mi se na javlja uopste.Tako da hvala na njegovom broju, ali necu da opet nosim kod njega. Tako da bih molio Synclavier da mi da telefon od gospodina Nenada A. poz
igorxp
17-08-2010, 11:26 AM
Jel radi neko USB klavijature? Imam M-audio Radium 61 koji od sinoć neće da upali. :(
fatboy
11-07-2011, 01:41 PM
Jel radi neko USB klavijature? Imam M-audio Radium 61 koji od sinoć neće da upali. :(
Ja sam moj Axiom49 prvo odneo ovde na Vracar u Vukice Mitrovic u neku ACME firmu gde su mi drzali moj midi nekih mesec ipo dana da bi me na kraju zvali i rekli mi da je polomljena plocha unutra i da to ne moze da se resi tj moze ali deo iz nemacke putuje mesec dana i to bi kostalo oko 180eur...
Onda sam poslao to prijatelju u NS gde on ima neke heroje koji servisiraju sve zhivo i imaju preteran skill.... posle 3 nedelje su me zvali da mi jave da je bio problem do jednog integralnog kola i naplatili mi ceo servis 2700 din...
Dakle pazite u BG-u sta vam ko prica u servisima u vezi M-Audio opreme!
xtrinity
11-05-2012, 12:43 AM
Pozdrav..
istina, thread je bajat, al je problem aktuelan :(
Na aranžeru Roland G600,od drugara, otišao START/STOP taster.Večeras sam mu otvarao aranžer, došli do mikroprekidača, medjutim taj START/STOP taster je polomljen, drži se na nekoj tankoj žičici, čak su i one pokidane.
Gde može da se nadje , ili ako neko prodaje, mada sumnjam da postoji..ali čisto da pitam, taj START/STOP taster,jer je najveći od svih tastera i čak sam gledao da ga zamenim nekim manje frekventno upotrebljivanim tasterom, ali svi ,u odnosu na njega, su manji i kraći.
Dobro bi došli i telefoni na PM, ili ovde, od servisa, za koje se predpostavlja da mogu da imaju neke starije modele slične serije G800,G1000 i sl. sa kojih bi mogao da se skine taj problematični taster.
Hvala.
nikolaivanic
11-05-2012, 05:23 PM
ljuba 011 2158 358
Trinithy
28-04-2013, 11:23 AM
Na navedenom broju telefona ne postoji nikakav servis klavijatura pa molim da ne zovete. Hvala!
darkstar
29-04-2013, 01:38 AM
Xtrinity,pozovi roland planet u beogradu...mozda mogu da ti to nabave ili da te upute na nebojsu servisera...
Katto
30-10-2013, 06:19 PM
Pozdrav, interesuje me zna li neko gde vr?e servis aran?era? u pitanju je Korg pa 50...Ne radi mu osvetljenje na displeju, i pukla je opruga na pitch benderu. Ako neko ima iskustva sa tim problemima, pomoć bi mi dobro do?la..Hvala :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.