PDA

View Full Version : Naljepnice umjesto tipkovnice

Ad Fines
19-01-2009, 11:36 PM
http://www.4keyboard.com/

RNT
20-01-2009, 01:09 PM
Pa nije lose, lakse je popamtit shortcute, a nije ni skupo, 5,69 $.
Samo je pitanje koliki su troskovi transporta?

Ove bi nas zanimale:
http://www.4keyboard.com/index.php?main_page=index&cPath=83_85

Rhino
20-01-2009, 01:27 PM
Ja cu ovo da uzmem, sto da ne?... Kakvi troskovi transporta za naljepnice??

Ovo kosta 4.5e..... Neka me sa transportom ispane i 12.4e ako treba:D

Max
20-01-2009, 01:35 PM
Hajde neka neko uzme 20 kom ..... a da se isprijavljuju ljudi ovde koji bi uzeli ......

Pozdrav

HeatMan
20-01-2009, 01:44 PM
ja bih uzeo za cubendo za sad.. ako nije neka nenormalna lova..

mada, isti mi kurac.. ionako skoro sve znam napamet..

RNT
20-01-2009, 02:16 PM
Ja cu uzeti za Nuendo, nije neka lova. Imam otvoreni PayPal racun, pa ako je netko zainteresiran iz Hrvatske, mogu uzeti i za njega, pa podijelimo troskove.

Pozzz......

RNT
20-01-2009, 02:32 PM
Ja se registrirao kod njih. Daju popust i na kolicine, smijesni s obzirom na ukupnu cijenu, ali ok....

Buy 5 or more items in a single category, get 2% off
Buy 10 or more items in a single category, get 3% off
Buy 20 or more items in a single category, get 5% off
Buy 50 or more items in a single category, get 8% off
Buy 100 or more items in a single category, get 10% off

I cijena postarine je 3,20$ do Hrvatske.

$5.69 - Sub-Total

$3.20 - Regular Shipping (Regular Shipping to HR)
$8.89 - Total

Znaci, ukupno 8,89$ za Hr.

sRce
20-01-2009, 02:46 PM
ajde ko ce da uzima iz Srbije da se organizujemo...

meni treba za Cubase...

dawid
20-01-2009, 07:05 PM
Kome treba nek se javi na PM. Mozete sami odstampati za oko 100 din bilo gde

Max
20-01-2009, 07:16 PM
Kome treba nek se javi na PM. Mozete sami odstampati za oko 100 din bilo gde

I plastifikacija .... mislim da se ne oljusti za 5 dana ....

I valjda mora da se isece po obliku ? Taj noz valjda kosta .....

U svakom slucaju , evo ja se javljam :)

Pozdrav

dawid
20-01-2009, 08:12 PM
I plastifikacija .... mislim da se ne oljusti za 5 dana ....

I valjda mora da se isece po obliku ? Taj noz valjda kosta .....

U svakom slucaju , evo ja se javljam :)

Pozdrav
Nisam obecao da ce biti lako :D
Al ja sam u stamparskoj bransi pa znam trikove sa skalperom. Stavis lenjir i nezno predjes skalperom (da ne probije na drugu stranu) i to je to. Ako neces da ti se skida boja kazi im da ti odstampaju na pvc-u. A ako te to sve mrzi onda naruci original jer, da se ne lazemo, ipak je tako najlakse :D

Max
20-01-2009, 08:19 PM
Nisam obecao da ce biti lako :D
Al ja sam u stamparskoj bransi pa znam trikove sa skalperom. Stavis lenjir i nezno predjes skalperom (da ne probije na drugu stranu) i to je to. Ako neces da ti se skida boja kazi im da ti odstampaju na pvc-u. A ako te to sve mrzi onda naruci original jer, da se ne lazemo, ipak je tako najlakse :D

Znam da si u branshi ( ja sam nekad imao kontakata .... ) pa te zato i pitam , a vidis da su uglovi prilagodjeni tasterima ....

Sa full colorom , plastifikacijom , solidnim lepkom i nozem za secenje .... to bas i nece da bude jeftini ( a mozda se i varam ??? )

Pozdrav

dawid
20-01-2009, 08:22 PM
Znam da si u branshi ( ja sam nekad imao kontakata .... ) pa te zato i pitam , a vidis da su uglovi prilagodjeni tasterima ....

Sa full colorom , plastifikacijom , solidnim lepkom i nozem za secenje .... to bas i nece da bude jeftini ( a mozda se i varam ??? )

Pozdrav
Poslao sam ti mailom jpg pa pogledaj. a3 format u digitalnoj stampi je oko 100 din (stane ti bar 3 seta na jedan papir) a iseces sam jer su ove pravougaonog oblika. To je neka starija varijanta pa nisu fensi kao ove nove :wink:
Uzmes lenjir i skalper i iseces za 5 min.
I ne treba ti lepak ako stampas na muflonu ili pvc papiru.

Max
20-01-2009, 08:28 PM
Poslao sam ti mailom jpg pa pogledaj. a3 format u digitalnoj stampi je oko 100 din (stane ti bar 3 seta na jedan papir) a iseces sam jer su ove pravougaonog oblika. To je neka starija varijanta pa nisu fensi kao ove nove :wink:
Uzmes lenjir i skalper i iseces za 5 min.

HA ha ha ha ... super je .... stampaj !!!!

( posto ja nemam ni lepljiv papir i ne znam kako se radi plastifikacija :) )

Jos cu da te castim :)

Pozdrav

dawid
20-01-2009, 08:36 PM
HA ha ha ha ... super je .... stampaj !!!!

( posto ja nemam ni lepljiv papir i ne znam kako se radi plastifikacija :) )

Jos cu da te castim :)

Pozdrav
Ma nisam mislio ja da stampam :D
Mozes odneti bilo gde taj jpg (naravno, tamo gde rade digitalnu stampu)i reci im da ti odstampaju. Trebace im 2 minuta :wink:. Taj papir ne moras plastificirati.
Ako budes u NSu navrati do stamparije gde radim i dzaba cu ti odstampati :D Mada imam i kuci 3,4 seta pa ostavi adresu na pm i poslacu ti. I tako ih premestam iz fijoke u fijoku :D

Tribal_kg
20-01-2009, 08:50 PM
Posalji i meni taj .jpg. :)

Dexxy
20-01-2009, 10:57 PM
Evo ja sam u Ns do petka pa mogu da ponesem za Maxa i mene :) ako ima?

dawid
20-01-2009, 11:47 PM
Poslao :da:

mildan
21-01-2009, 10:53 AM
Evo ih za ProTools, besplatne, bolje su nego te 4keyboard (posebno za crnu tastaturu):
http://www.gearslutz.com/board/new-product-alert/175146-pro-tools-stickers-free.html

Odstampao sam ih za 55din u copy center kod Bozidarca na samolepljivom papiru i posle nekoliko meseci su pocele da mi se bele ivice na onima na kojima nisam lepo isekao, tako da cu morati jos jedan krug da obrnem (ali sam sada profi za to seckanje).

Tribal_kg
21-01-2009, 06:31 PM
A u kojoj velicini ovo treba stampati? o.O

Koje su velicine tasteri na tastaturi?

milanCHE
21-01-2009, 11:35 PM
uh....ja nadjoh nesto za SX/Nuendo...ali-kad se raspakuje-25MB:confused:i jos je u nekom .tif formatu.....evo napravih i screenshot,pa sam ga kao takvog save-ovao u .jpg format normalnijih dimenzija
dakle,jel' to ovo?:confused:
:wink:

filip
22-01-2009, 12:10 AM
Ljudi,

MENI TREBA NESTO OVAKO BAS ZA OVU TASTATURU
http://towardsbetterinteraction.files.wordpress.com/2008/05/apple-shortcut-laptop-1.jpg

sRce
22-01-2009, 10:51 PM
uh....ja nadjoh nesto za SX/Nuendo...ali-kad se raspakuje-25MB:confused:i jos je u nekom .tif formatu.....evo napravih i screenshot,pa sam ga kao takvog save-ovao u .jpg format normalnijih dimenzija
dakle,jel' to ovo?:confused:
:wink:

posalji mi gde si naso ovo ??

milanCHE
22-01-2009, 11:06 PM
evo (http://rapidshare.com/files/120098645/Cubase_Keyset.rar)
a objasnjenje pogledaj u p.m.:rolleyes:
poz

sRce
22-01-2009, 11:12 PM
evo (http://rapidshare.com/files/120098645/Cubase_Keyset.rar)
a objasnjenje pogledaj u p.m.:rolleyes:
poz

bravo drugare... imas pice...

milanCHE
22-01-2009, 11:22 PM
i ban do sledece zime....:D
poz....

Tribal_kg
23-01-2009, 06:31 PM
A u kojoj velicini ovo treba stampati? o.O

Koje su velicine tasteri na tastaturi?

Zna li neko? Ne bih da odstampam pogresnu velicinu. :)

dawid
24-01-2009, 10:35 AM
Zna li neko? Ne bih da odstampam pogresnu velicinu. :)
To bi trebala biti originalna velicina koliko se secam. Samo odnesi u stampariju, reci za sta ti treba i pogledace oni velicinu pre stampe, osim ako nisu drkadzije :D

dawid
24-01-2009, 10:45 AM
Evo resizeovano pa skidajte
http://www.ludekrawepunk.com/CubaseKeyset.jpg

voomighty
25-01-2009, 10:37 AM
hm.... jel digitalna nece da krene da se skida i mrlja posle jedno mesec dana????

Max
25-01-2009, 12:17 PM
hm.... jel digitalna nece da krene da se skida i mrlja posle jedno mesec dana????

Ti imas definitivno problem sa citanjem , ili te mrzi da citas threadove :confused:

Ako ne pocnes da citas ima da potplatim nekog da te banuje 8-):da:

.... ali evo .... da si citao procitao bi sledece ....

......
Odstampao sam ih za 55din u copy center kod Bozidarca na samolepljivom papiru i posle nekoliko meseci su pocele da mi se bele ivice na onima na kojima nisam lepo isekao, tako da cu morati jos jedan krug da obrnem (ali sam sada profi za to seckanje)......

Pozdrav

koki
25-01-2009, 12:59 PM
mene je to izaslo pre par meseci 2 kom sa shipingom oko 18 evra preko e baya.moram priznati da se nisam bas odusevio kvalitetom,tj vidljivoscu pojmova na stampi,ali dosta sam ubrzao svoj rad od kad ih imam...al dobra je to stvar u svakom slucaju...imaju negde i one za 25evra kom,one mi izgledaju mnogo bolje..

SHIVA
25-01-2009, 03:23 PM

btw, digitalna je samo tehnologija tiskanja, ?to samo znači da tisak nie kontroliran mehaničkom, već digitalnom tehnologijom. Boja kori?tena u tisku je i dalje vrlo analogna, jer nulama i jedinicama bi bilo jako te?ko obojati papir, ili u ovom slučaju foliju.

voomighty
25-01-2009, 03:36 PM
@MAX
procitao sam sve, naravno, nema potrebe za takvim stavom profesora u penziji... covek lepo kaze IVICE, sto je normalno da se desava po ivicama. ja mislim na celu nalepnicu, boje u digitalnoj stamni se ne sjedinjuju sa teksturom papira kao kod ofset ili injet gde se mastilo ubacuje u teksturu papira., poznato je da digitalna stampa PUCA tamo gde je savijesh. pa sam se zapitao koliko se to masti, koliko se razmazuje boja itd itd itd. one nalepnice (ORIGINALNE) su verovatno stampane na nekoj foliji ili nekom masnijem papiru u drugoj tehnici stampe pa teskko da ce doci do takvih problema. bolje vam je (dogotrajnije i lepse po vasu tastaturu) da shtampnete na A4 onaj JPG i stavite na zid ili astal. Mislim, realno ima 10 shortcuta koje treba znati... ako vam za to posle toliko godina rada trebaju nalepnice...ok.. ili je to zbog klijenata.... da vide da je sve PROFI :) pa i tastatura
@shiva
jako se razlikuje od OFSET ili INKJET stampe gde boja ULAZI u papir, jeste analogno i dalje, slazhemo se :wink:

pozdrav

filip
25-01-2009, 10:48 PM
dakle jel ima neke vrste logic nalepnica za ove novije mac tastaturice (standard i wireless)? To bi mi trebalo

SHIVA
25-01-2009, 11:09 PM
@shiva
jako se razlikuje od OFSET ili INKJET stampe gde boja ULAZI u papir, jeste analogno i dalje, slazhemo se :wink:

Dobar digitalni tisak bit će jednako postojan kao i offset, a digitalni tisak i ink jet tehnologija nemaju ba? puno zajedničkih točaka.

Inače imam vam dobar trik. Od?tampajte naljepnice na samoljepiv papir, a preko otiska naljepite prozirnu PVC foliju, i tek onda skalpelom re?ite. To će barem utrostručit rok trajanja naljepnica, a ne ko?ta gotovo ni?ta.

milanCHE
25-01-2009, 11:32 PM
Inače imam vam dobar trik. Odštampajte naljepnice na samoljepiv papir, a preko otiska naljepite prozirnu PVC foliju, i tek onda skalpelom režite. To će barem utrostručit rok trajanja naljepnica, a ne košta gotovo ništa.

:thumbsup:

voomighty
26-01-2009, 01:03 AM
Inače imam vam dobar trik. Od?tampajte naljepnice na samoljepiv papir, a preko otiska naljepite prozirnu PVC foliju, i tek onda skalpelom re?ite. To će barem utrostručit rok trajanja naljepnica, a ne ko?ta gotovo ni?ta.

upravo to!!!
ili recimo, ko je iz BGa moze u Byzartu (UL. Rachkog 6, kod Cvijiceve) stampati na samolepljivoj PROVIDNOJ foliji sve to, ako vam se provide slova od tastature ili ako je monogo tamno ako imate CRNU tastaturu, zalepite samolepljivu foliju na neki samolepljivi papir..muflon.... pa onda secite i lepite na tastaturu! kako god...

marioroland
24-12-2013, 04:57 AM
Jel ima neko mo?da naljepnice za tastaturu tj. sliku da si mogu od?tampati od PRO TOOLS-a.Unaprijed zahvalan

mail:
mario_miksic@yahoo.com (mario_miksic@yahoo.com)

Khan
24-12-2013, 07:19 AM
Mozda jos nekom treba, mada, izadje ti na isto, sto se troskova tice, da narucis.

A1ias
29-08-2014, 10:23 AM
Ja koristim ove STIK NALEPNICE ZA TASTATURU (http://stik.sirmium.org) (www.stik.sirmium.org) i prezadovoljan sam... traju već dve godine bez ikakvog o?tećenja... a i nalaze se u kom?iluku ! Cena je 200 dind?i...