Log in

View Full Version : Headphonics-Evolution of funk

disco violence
16-01-2009, 09:46 AM
Evo svi preporucuju neku muziku pa cu i ja.Slucajno sam otkrio ovaj dupli CD i mogu vam reci da skoro nisam cuo nesto ovako dobro.Muzika je mesavina Break beata, Drum and basa, funka, semplova iz filmova i gomile zvukova.Headphonics je projekat dva Finska producenta Markku Louhio i Tommi Sirki?, videcete da je produkcija perfektna, a pesme su ne zna se koja je bolja od koje.Na zurci lagano pustiti ovaj dupli CD i nerazmisljati.
Neke stvari mozete ovde preslusati http://www.headphonics.net/
Pozdrav!

zlobisha
16-01-2009, 02:54 PM
Uz svo du?no po?tovanje, meni je ovo bzvz... Ni?ta lično... :)
I nema nikakve veze sa evolucijom, a tek sa funkom. :D

disco violence
16-01-2009, 04:12 PM
Nisam ni ocekivao da ce svi skontati.

Maiv
16-01-2009, 05:10 PM
Meni je ovo ok, ima finih voznji, hvala!

DADDY Z
17-01-2009, 08:29 PM
a jesi ti primetio da imaš poseban thread (malo gore iznad ovog) za preporuku odličnih albuma ?
inače nije loše...

Maiv
17-01-2009, 09:00 PM
Bilo bi dobro mozda napraviti cijeli dio za preporuku albuma a ne samo thread. Onda bi se u naslovu threada vidjelo ime albuma a i taj thread bi bio sam za komentirat taj album. Trenutno ima thread sa brdom stranica i albuma i ne zna se uopce o kojem se albumu prica. :)

lesha
17-01-2009, 10:08 PM
ta tema je i zamisljena tako da se forum ne bi pretrpavao, vec da bi ljudi mogli naci sve na jednom mestu.

Maiv
18-01-2009, 02:35 AM
Ma htio sam sam naznacit da ako je sve u jednom threadu postaje zbunjujuce, mogao bi se u "ostalo" ili tak nekom dijelu foruma otvoriti dio koji bi se zvao npr. "muzika po preporuci" gdje bi ljudi skretali pozornost na muziku koja im se svidja po principu: jedan album jedan thread. Mislim da bi tak bilo jos preglednije...

edit: ak je problem u pretrpavanju foruma, tj. ak time forum gubi na funkcionalnosti onda bolje neka ostane ovak kak je.

disco violence
18-01-2009, 09:23 AM
Ja video kako drugi rade pa isto tako uradio.

disco violence
18-01-2009, 12:55 PM
Bilo bi dobro mozda napraviti cijeli dio za preporuku albuma a ne samo thread. Onda bi se u naslovu threada vidjelo ime albuma a i taj thread bi bio sam za komentirat taj album. Trenutno ima thread sa brdom stranica i albuma i ne zna se uopce o kojem se albumu prica. :)
Cini mi se da je ovo dobra ideja.Mnogo je jednostavnije za clanove i mnogo funkcionalnije.