View Full Version : Access Virus|TI2
Mika Technika
15-01-2009, 07:18 PM
http://www.access-music.de/events/2009-01/virus_ti2.html
chekirajte video klipove:) novi os
milos
15-01-2009, 07:44 PM
Hah, vec vidim Fischeka kako se trza :D:wink:
fischek
15-01-2009, 08:24 PM
:rotfl: ma iskulir'o sam - uz'o bih A6 pre verovatno ;)
clusterchord
16-01-2009, 01:05 AM
pre*eben dizajn. jako mi se svidja. dodali su i tape echo, ring modulacije i neke nove distorzije.. ali to je sve.
jer.. ostali su kreteni na USB 1.1 !! :banghead::banghead:... pa to je da ne povjerujes. nakon toliko halabuke i zalbi usera oko total integration, i presporog USB-a, i svih timing problema, oni ostadose na istom.. i ne stave USB2 ..
nije da sam sutra mislio kupovati Virus TI, al ovo je stvarno razocaranje..
relis
16-01-2009, 06:40 AM
Grabe puno manjim koracima nego kod prelaza s C-a na TI. Vise redizajn nego novi model. Ali i to je za pohvalu. Ne smijemo se razmaziti, ipak Access izdaje nove modele vrlo frekventno.
A ovaj polar (ili kako se vec zove) je predivan. Jedan od najljepsih sinteva uopce!
Ja bih uzeo ovog Virus prije nego A6!
Joyba
16-01-2009, 09:09 AM
kako je to zahvalna sprava, nema kvarova, sve radi, efekti na sebi, lepo zvuci, svi moguci knobovi, automatizacija prshti, i sve to x6, milina...
clusterchord
16-01-2009, 12:25 PM
Grabe puno manjim koracima nego kod prelaza s C-a na TI. Vise redizajn nego novi model.
pa je al racunaj da od izlazka TI serije nije proslo vremena isto kao recimo izmedju B i C, ili C i TI. ovo je neki polukorak. tako da nisu oni nista usporili.
TI je jos uvijek nov i aktualan sint.
silicon science
16-01-2009, 12:48 PM
Stvarno to sa usb-om je uzas, imao sam nedelju dana Virusa i to mu je veeelika mana. Da ne kazem da se par puta zestoko zapucao (i to ma MacBooku), pa restartuj... Stvarno ih ne kapiram:confused::confused::shock:
relis
16-01-2009, 12:54 PM
pa je al racunaj da od izlazka TI serije nije proslo vremena isto kao recimo izmedju B i C, ili C i TI. ovo je neki polukorak. tako da nisu oni nista usporili.
istina, krivo sam se odrazio:D, ovaj izrazio.
Ocem novi Virus!!!:banghead:
alavuk
16-01-2009, 03:01 PM
evo izvoli novi T(I) virus :P
http://500.dk/sider/baggrunde/film/resident_evil_movie_mila%20jovovich_by_paul_anders on.jpg
1ucid
01-02-2009, 11:23 AM
pre*eben dizajn. jako mi se svidja. dodali su i tape echo, ring modulacije i neke nove distorzije.. ali to je sve.
jer.. ostali su kreteni na USB 1.1 !! :banghead::banghead:... pa to je da ne povjerujes. nakon toliko halabuke i zalbi usera oko total integration, i presporog USB-a, i svih timing problema, oni ostadose na istom.. i ne stave USB2 ..
nije da sam sutra mislio kupovati Virus TI, al ovo je stvarno razocaranje..
moguce da su to namjerno uradili iz nekog razloga jer ne vjerujem da je tako teshko se prebachit na usb 2.0
ranije su pricali nesto kako je usb 1.1 "stabilniji" od usb2...tj. manje dropouta mada tesko da je to toliki problem...
inace, TI2 je bukvalno blagi redizajn i vise dsp-a...ako neko nije hteo da kupi TI, nece hteti ni TI2...
silicon science
08-02-2009, 11:50 PM
Ne kapiram i dalje tu njihovu filozofiju... Ali kapiram sta je ulaganje svezeg kapitala u redizajn postojeceg sinta, kao i odobravajuce klimanje glavom radosnih kupaca na prichu o totalnoj integraciji i stabilnosti i chuda, koji direktno podrzavaju "total inertion" od strane Access... Da se razumemo, vreme je krajnje da se pojavi sint sa LAN protokolom i da ga lepo usklade i srede i redizajniraju tj. prilagode za sint i ... Ovako ce samo da nastave da prduckaju u etar i da se hvale :banghead::banghead:
Jos jedan razlog zasto volim Waldorf:da::wink: Posteno brate, za 400 evra dobijes nesto sto radi, bez sumanutih pricha koje Access fura a od toga nista... Voleo bih da "puknu" kao Waldorf pa da se vrate za par godina malo "pametniji"... Nadam se tome:ups::ups:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.