Log in

View Full Version : VELIKA DILEMA:Korg PA2X PRO ili Roland G-70???

mesh
15-01-2009, 07:03 AM
Obzirom da bih se bazirao na pu?tanju midi i mp3 fajlova, ?ta predla?ete kao kvalitetniji odabir?

lesha
15-01-2009, 07:52 AM
winamp

mesh
15-01-2009, 08:16 AM
:D
Nasmijao si me od srca...
Ima? pravo, tu nema spora.
I najjeftinije i najbolje...:rotfl:

Ali ne mo?e? s time na stage...

Samo da zna? kakve muke mučimo mi ?to nismo muzičari...:ups:

pedjah
15-01-2009, 08:43 AM
Stvarno je ?alosno ?to uop?te postoje klavijature koje reprodukuju mp3. Mislim da je bespotrebno nabrajati razloge za ovu konstataciju.

zlobisha
15-01-2009, 11:01 AM
Obzirom da bih se bazirao na pu?tanju midi i mp3 fajlova, ?ta predla?ete kao kvalitetniji odabir?

:shock:
mp3? Za?to? Mo?e? dosta jeftinije proći sa nekim aran?erom na kojem mo?e? pu?tati midi-e, a obzirom da kao ?to ka?e? niste muzičari, ne trebaju ti klavijature tog kvaliteta.
U svakom slučaju, ne verujem da bi mnogo pogre?io u bilo kom slučaju, ?to se kvaliteta tiče. To bi bilo isto kao: Fender ili Gibson? Oba su vrhunski instrumenti, samo zavisi ?ta ?eli? od instrumenta...
Mada sumnjam da u tvom slučaju postoji neka razlika...
:shock:

on Lord
15-01-2009, 11:02 AM
Ja glasam za PA!
Ima onaj real time transposer za mp3 fajlove, kad krene da ti umire pevac :)
Ne znam kakav im je odnos cena, al ja vise volim korg, i uvek sam za korg!

zlobisha
15-01-2009, 11:02 AM
winamp

Ih... Pa, hardver je u pitanju... iPod. :wink:

clusterchord
16-01-2009, 06:46 PM
zasto jednostavno ne pustite CD, ostavite kosaru za pare...i odete kuci na dremku?

miljan
22-01-2009, 02:32 PM
zasto jednostavno ne pustite CD, ostavite kosaru za pare...i odete kuci na dremku?

Ha,ha,ha..........svaka cast.......:rotfl::rotfl::rotfl:

kravadinka
22-01-2009, 06:17 PM
Zbog takvih kao ti ovakvi kao ja nemaju posla... :wink:
Aj ti lepo malo proguglaj MORAL, pa ostavi muziku da se njom bave oni kji znaju, a ti otvori radio stanicu, mozes pustati muziku do mile volje... :wink:

leinad
23-01-2009, 12:09 PM
Obzirom da bih se bazirao na puštanju midi i mp3 fajlova, šta predlažete kao kvalitetniji odabir?
Najkvalitetniji izbor je taj da ako imaš neko konkretno pitanje vezano uz sviranje, instrumente s kojima bi svirao itd. da ga postaviš a ako nemaš onda nas ne trebaš držat za budale...sorry ali mislim da je to primjerenije pitanje za neki drugi podforum npr. Dj oprema ili software za puštanje mp3. file-ova

anderson
26-06-2009, 04:17 PM
winamp

:rotfl::rotfl::rotfl:
Bua ha ha ha ha ha
:rotfl::rotfl::rotfl:

Duze od godinu dana imam Pa2x.
Iako za sebe bez lazne skromnosti mogu da kazem da JESAM muzicar, i dalje mi je komformije da za vreme pauza na tezgama pustam muziku sa mp3 playera.
Mp3 bord sa klavijature sam isprobao, to funkcionise bez problema( transpose,/tempo+/- 30%), ali me vec dovoljno iritira sto mi se retko kad obracaju na tezgama pitanjem: " da li sviras/svirate xxx pesmu?", vec:
"je l' imas xxxx pesmu?".
Ovo vec zadire u diskusiju po moralu i temu dozivljanja instrumenata od strane obicnog sveta...
Ne mogu da pustam mp3 sa klavijature. Radije cu otici kuci.