Log in

View Full Version : kako vam se cini ovaj mic?

opustenzy
14-12-2008, 10:15 PM
http://www.sendspace.com/file/g500fv

Ko pogodi koji je mic u pitanju vodim ga na kafu :grin:

opustenzy
16-12-2008, 01:34 PM
ok posto niko nece da odgovori sta misli

U pitanju je JVC

DeMa
16-12-2008, 03:15 PM
ok posto niko nece da odgovori sta misli

U pitanju je JVC

Oprosti bilo je slusano ali neznam na sto mislis na vocal?

a ubiti koji JVC

pozz
Denis

opustenzy
16-12-2008, 04:28 PM
na sve kompletno.

Vokal i gitare su snimane na jvc
ostalo sam koristio superior i chriss hein bass
Inace pesma postoji i peva je laura pausini u originalu ali sam ja napravio matricu

kravadinka
16-12-2008, 05:38 PM
Cekaj bre, kog ti zezas?!

Monroe/Rampart
16-12-2008, 06:02 PM
ajmo ispocetka posto sam se pogubio...znaci, ovo je pjesma laure pausini, koju si ti presvirao i neka "tvoja" pjevacica ju je otpjevala?

i sve to na jvc mikrofon? sto opet ne znaci puno posto nemam pojma na koji jvc mic mislis itd...

kravadinka
16-12-2008, 06:09 PM
Na jednom drugom forumu pojavljuje se s vremena na vreme neki Sheta Junior, svima prica o njegovom Citroen BX kako prolazi gde niko nije prosao i brzi je od ne znam ni ja sve koga, svi lude zbog njega, covek se ubi od smeha verovatno kod kuce...
Evo jos jedan prica kako je on ovo svirao, Superior i ostale munje...
Sheto, jesi to ti?!

opustenzy
17-12-2008, 01:41 AM
To je pesma laure pausini. Uzeo sam midi fajl i ispravio i odsvirao ...

Pod 1. Zacrsio sam muzicku akademiju odsek gitara tako da nikakav problem nije snimiti tako nesto.
pod 2. Sta je tu tako cudno???

Inace nemam nikakve veze sa tim Shetom.
Bavim se par godina ovim poslom i ne radim sam.

opustenzy
17-12-2008, 01:42 AM
Inace mislim na JVC m510 koji se ocigledno dobro pokazao s'obzirom da nemam nikakav preamp...
Imam lunu2 i deltu1010

opustenzy
17-12-2008, 01:43 AM
Jos jedna vazna stvar je da nikada nisam citao kako se radi mix, master...
Jednostavno znam sta zelim da cujem

kravadinka
17-12-2008, 02:24 AM
Ovo je originalna matrica, ne znam samo sta pokusavas...

HeatMan
17-12-2008, 02:52 AM
uzas.. ne mogu da verujem..

LACKY
17-12-2008, 03:29 AM
Ovo je originalna matrica, ne znam samo sta pokusavas...
Sta si napao coveka, skinuo midi fajl, snimio gitaru i vox i pita vas sta mislite o usnimku (sa datim mikrofonom).

opustenzy
17-12-2008, 07:01 AM
upravo to.
Hvala Lucky.

opustenzy
17-12-2008, 07:08 AM
Inace laura i ja smo nevidjeni ortaci ma dala eto tako matricu... madre de dios

kravadinka
17-12-2008, 12:26 PM
Ko zna bar malo o muzici odmah shvata da je ovo originalna matrica koju mozes naci na netu, malo li ih imam u mp3 formatu...
Ko misli suprotno moze da postavi jednu pored druge, sve ce mu biti jasno...
A sto se tice njegovog pitanja, pa krajnje je uvredljivo to sto pokusava i jos ocekuje ozbiljan odgovor na svoje pitanje...

opustenzy
17-12-2008, 12:56 PM
Ko zna bar malo o muzici odmah shvata da je ovo originalna matrica koju mozes naci na netu, malo li ih imam u mp3 formatu...
Ko misli suprotno moze da postavi jednu pored druge, sve ce mu biti jasno...
A sto se tice njegovog pitanja, pa krajnje je uvredljivo to sto pokusava i jos ocekuje ozbiljan odgovor na svoje pitanje...

Za odredjenu sumu cu ti pokazati project po kanalima za ovo sto ti zoves matricom.

Max
17-12-2008, 01:03 PM
Za odredjenu sumu cu ti pokazati project po kanalima za ovo sto ti zoves matricom.

A sto za odredjenu sumu ???

Ako si radio matricu a covek misli da je prava , to onda shvati kao kompliment , i lepo mu pokazi screen shot onoga sta si radio , i mirna Bachka ;)

Pozdrav

opustenzy
17-12-2008, 01:06 PM
Hvala Max :)

kravadinka
17-12-2008, 01:18 PM
A ja cu tebi bez ikakve sume dati mali hybrid "tvog" i originalnog aranzmana...

http://www.mediafire.com/?pnevnq35uym

Mali info, uvod je pocela Laura...

Uzivajte...

Inovative_kg
17-12-2008, 04:51 PM
Nije mi jasno oko cega se digla ovolika halabuka.. Tesko je matricu preraditi u wav? Ona gitara ne moze da se odsvira? Zasto ne verujete coveku?

kravadinka
17-12-2008, 05:13 PM
Zato sto imam usi...

Inovative_kg
17-12-2008, 05:21 PM
Svi ih imamo, niko nije izuzetak. Hajde da vidimo ovako.. Da je covek i skinuo celu matru ( sto znam da nije ), pitanje je bilo 'kako vam se cini ovaj mic'. Vecina je ovde napisala sve samo ne svoje misljenje o mikrofonu... Ja sam mu svoje rekao, preko PM-a...

kravadinka
17-12-2008, 05:27 PM
Covek je pored toga rekao i da je on radio matricu, sto nema veze sa istinom, pa je njegovo pitanje postalo potpuno nevazno, kao sto i treba da bude razgovor sa nekim ko se sluzi takvim stvarima...
Hoces i ti da me ubedjujes da je on radio onu matricu?! Ako mi objasnis kako je on to sve identicno odsvirao, ima isti bubanj na Superioru, iste reverbe, na istom mestu su mu kliznuli prsti sa zice, profercerao mikrofon i tako redom, dobijes sve sto imam od opreme...

Uzgred, setio sam se odakle ga znam, a zna i on mene... :wink:

U Srbiji stalno kruze te urbane legende kako su nasi sportisti vrhunski, muzicari jedni od najboljih u svetu i ostale gluposti, a kad mi zatreba neko da mi nesto odsvira ne mogu da pronadjem nekog ko je u click-u, da ne idem dalje... Ovde sve sami genijalci, cuju kad komarac prdne, prosto se pitam gde se ti ljudi kriju i na kojoj planeti zive...
Budimo realni... :)

Pozdrav!

opustenzy
17-12-2008, 06:07 PM
previse si se uzbudio.

Inovative_kg ce imati priliku da vidi u fullu ovaj project.

a odakle mislis da me znas?

kravadinka
17-12-2008, 07:24 PM
Mali, idi piski u nekom drugom pesku... :wink:

LACKY
18-12-2008, 02:53 AM
Mali, idi piski u nekom drugom pesku... :wink:
Dodjavola u pravi si!
Cak je i pevacica ona prava.

LACKY
18-12-2008, 02:53 AM
previse si se uzbudio.

Inovative_kg ce imati priliku da vidi u fullu ovaj project.

a odakle mislis da me znas?
Sram te bilo! Prevarantu, a ja te branio.

opustenzy
18-12-2008, 10:39 AM
Ako neko poznaje italijanski malo bolje shvatice da je pevacica iz beograda

Naravno ko obrati paznju, pocetak refrena u pevanju ne pocinje istom glasnocom kao u strofi iz razloga softwerskih compressora, da ne pricam da prateci uopste ne idu tako, da je tekst drugaciji...

Tribal_kg
18-12-2008, 07:45 PM
Jednostavno, okaci taj vokal i gitaru i dokazi da si snimao ako ti je toliko bitno.

kravadinka
18-12-2008, 11:58 PM
Kako nekima nije dovoljan fajl koji sam postavio, povuci cu sve sto sam rekao ako postavis ovde fajl sa prvih 16 taktova, ali SAMO:
Plastiku solo, ritam gitaru, pad i gudace...
A mogao bi da ostavis i elektricnu gitaru u prvom nastupu refrena, vrlo je autenticna sa tim reverbom, mislim da bi koristilo...
Postavi fajl da zavrsimo ovu raspravu, u suprotno ako ne mozes jer nisi ti to radio, vec je to proizvod tvoje maste povuci se ti i ovi sto te brane tim jeftinim satorskim prozivkama
Dakle, dokazi da oni imaju usi i da si ti genije i postavi taj fajl kad te svi lepo molimo... :)

LACKY
19-12-2008, 01:05 AM
Vokal!

idekius
19-12-2008, 01:39 AM
Na jednom drugom forumu pojavljuje se s vremena na vreme neki Sheta Junior, svima prica o njegovom Citroen BX kako prolazi gde niko nije prosao i brzi je od ne znam ni ja sve koga, svi lude zbog njega, covek se ubi od smeha verovatno kod kuce...
Evo jos jedan prica kako je on ovo svirao, Superior i ostale munje...
Sheto, jesi to ti?!

:rotfl: Ovaj? "Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!" :)

kravadinka
19-12-2008, 03:52 AM
Bas taj... :rotfl: