PDA

View Full Version : Virtual Guitarist problem

Inovative_kg
11-12-2008, 09:08 PM
Premestao sam VST iz foldera u folder i taj isti,novi, folder dodelio kao folder za pretragu u Sonaru. Napravio sam shortcut u Sonarovom primarnom VST folderu koji vodi do ovog novog, iskopirao .dll fileove, nigde nijedna greska nije prijavljena pri kopiranju i opet NISTA ! Mucim se vec 3 sata da sredim ovo, ne mogu da loadujem nijedan jedini program u VG. Program sam po sebi trazi reinstaliranje .. Pomagajte ...:cry::cry::cry:

Dexxy
11-12-2008, 11:46 PM
Za tri sata si mogao 5 puta da instaliras ponovo. Bolje to uradi.

Inovative_kg
11-12-2008, 11:56 PM
To sam i ja skontao. Problem je sto ne mogu da reinstaliram jer da bi radilo mora da bude smesteno ( bar meni tako izgleda) u osnovni Cakewalk VSTi folder, a tu ne mogu da ga stavim zbog prostora :), zato trazim konkretno resenje
:)

Dexxy
12-12-2008, 12:05 AM
Ne. Kad instaliras, prvi put kad te pita gde ces... u vst folder, drugi put za data file izeberi gde god hoces, bilo koji Hd. I samo kad ga prvi put pokrenes trazice ti data folder. Ti mu pokazes, zapamti i miran si...

milanCHE
12-12-2008, 12:09 AM
kao sto ti dexxy rece-izgleda ti ne gine re-instal:( ....ne radim sa sonar-om, ali sam imao slicnu situaciju sa nuendom,jer sam pre neki dana instalirao novi o.sistem na jedan slobodan hdd,mislivsi da na tom hdd-u budu samo o.sistem i programi a sve banke,semplovi....na drugom(storage),a stari o.s(xp32) i programi na trecem,tako da i on koristi semplove sa tog drugog hdd-a(storage)....e,mislio sam i da cu to sve uspeti da uradim tim sistemom shortcut-a,kao sto si ti uradio i uspeo sam da "prevarim" par plug-ova da mi rade(BFD bubanj,stylus RMX,wizoo latigo i darbuka i jos par nekih)ali sam vecinu morao da reinstaliram i da prilikom nove instalacije pokazem path gde treba da traze semplove(tj.banke).jbg,bolje ne gubi vreme,ionako u toku same instalacije VG imas opciju da smestis po volji sample bank gde zelis...
poz

Dexxy
12-12-2008, 12:19 AM
Meni je sve razdvojeno. U C particiji su samo .dll u Vst folderu. Sve ostalo je na drugom Hd (vst), audio je na trecem. I svaki Hd radi za sebe i brze...

Inovative_kg
12-12-2008, 11:07 AM
Kupih HDD, odoh sad da se bakcem sa ponovnim instaliranjem svega i da probam taj XP DAW SP3 :)...