Log in

View Full Version : ?sino Elettronico presents

nESbo
08-12-2008, 11:13 AM
E pa drugari, dru?ina sa CaoZdravo portala je udru?ila snage i donela na svet jedan vrlo lep CD. :D Kao i uvek kad naletite na mene i pomislite, gle evo ga ovaj besplatni, lol, tako i ovaj put, d?aba izdanje, čak onaj kome se svidi mo?e da dobije i CD sa kvalitetnom ?tampom.

Dakle:

Kompilacija koja će promeniti va? pogled na elektronsku muziku ovaj put dolazi odande odakle ste je najmanje očekivali - iz Srbije. U inat postojećim ?ablonima i ?anrovima, predstavljamo vam jedno sasvim drugačije, neobično muzičko iskustvo.

?sino Elettronico presents:
VARIOUS ARTISTS - FUSION MUTATION

http://www.asino-elettronico.com/ae001/fm450.jpg

?sino Elettronico je nova etiketa pokrenuta sa ciljem da probudi i promovi?e alternativnu, ne?anrovsku elektronsku scenu, pre svega u Srbiji, a potom i okru?enju. Fusion Mutation predstavlja prvi korak u ovom smeru i tu je da predstavi nove domaće muzičke projekte koji se po svom pristupu elektronskom zvuku ne uklapaju u glavne tokove, a pritom nimalo ne zaostaju kvalitetom i kreativno?ću. Kompilacija je izrađena u ograničenom broju pa?ljivo upakovanih promotivnih primeraka, ali je pritom potpuno slobodna za skidanje i (neprofitnu) distribuciju, u okviru CreativeCommons licence.

http://www.asino-elettronico.com/ae001/front170px.gif

01 Volarić - Svitanje
02 Koneyn - Eclipse
03 Abadroza - Dada gull
04 Bicikl - Noćni pastir
05 Z.Bone - New way
06 Xiqhhyiecryn - Mathematics on ketamine
07 Youth A.D. - Life support
08 Nemanja Lazić - Cap

Besplatan download (320kbps mp3 + pdf i jpeg artwork) i vi?e informacija na adresi:

www.asino-elettronico.com (http://www.asino-elettronico.com)
*sajt je potpuno funkcionalan ali trenutno ne i estetski optimizovan za Internet Explorer ;]

Takođe, mo?ete nas naći i na MySpace-u: www.myspace.com/asinoe (http://www.myspace.com/asinoe)

Pa uzdravlje!

alavuk
08-12-2008, 05:59 PM
Super ! evo skidam kompilaciju , cim budem preslusao , javljam utiske !

fischek
11-12-2008, 02:25 PM
svaka cast - meni su super 6. i 8.

nESbo
11-12-2008, 02:47 PM
Odlično, hvala na komentaru. Jel još neko preslušao možda?

alfom
11-12-2008, 03:46 PM
Jesam ja - iz znati?elje.
Ali, ne bih komentarisao ono ?to ne razumijem :).

silicon science
11-12-2008, 07:02 PM
Z bone mi je najbolji, vidi se da chovek zna sta radi, kao i Bicikl, sjajan atmosferik filmski trip. Ostalo mi nije loshe ali nista narochito, sta znam, moze to i bolje8-)

Mika Technika
12-12-2008, 03:14 AM
pawwa(Xiqhhyiecryn): je odradio lepo(samo da nema vristanja),

stalker(Koneyn): takodje,

ti nesbo(Z.Bone): opet onaj konga loop(sa nekog sempl diska) si ostavio(ja bas ne volim loopove, pogotovo ne sa poznatih sempl kompilacija, da si chopovao pa iskoristio kao sing shot bi bilo ok, ali ceo loop ostaviti, to mi je bezveze),

nemanja(Nemanja Lazić) : ok je sve(samo ovo stenjanje od ribe smara jako),

volaric: ok trek ali smorio me ovaj hang drum, sad svuda po netu svi skidaju te sempl diskove i one sa kalimbom, pa sam se zasitio tog zvuka.

abadroza: fino i interesantno(drugacije od onog sto sam ranije cuo od njega, ovde ima malo i break-a)

youth ad: ok skroz,

bicikl: fin atmosferik

silicon science
12-12-2008, 11:08 AM
Zaboravih da pitam gde je Mika Tehnika na ovoj kompilaciji, slobodno mogu da kazem da je za vecinu autora on "tata" sto se tiche ovakve muzike, a znam i da je chlan tog vaseg Asino foruma gde se kompilacija "rodila"... :confused:
Neozbiljno jako...

pawwa
12-12-2008, 12:05 PM
Ćao zdravo, hvala vam na komentarima stvarno.

?to se tiče Mike Tehnike, na?alost izde?avalo se to ?to se izde?avao :( nećemo to nastavljati sada. ?to se tiče muzike, već sam rekao da sam u?ivao na va?em nastupu na exitu ;-D

SumAnuT
12-12-2008, 12:56 PM
Ja mogu da primetim da ste vas dva koje sam slusao ranije napredovali u kvalitetu produkcije, i da je zbone dosta dobro izmasterovao trake, a i ovi ostali su sasvim ok ...

Muzika ko muzika, na momente mi je zanimljiva, inace nista spec, ali to je stvar ukusa ...

silicon science
12-12-2008, 08:02 PM
Ćao zdravo, hvala vam na komentarima stvarno.

Što se tiče Mike Tehnike, nažalost izdešavalo se to što se izdešavao :( nećemo to nastavljati sada. Što se tiče muzike, već sam rekao da sam uživao na vašem nastupu na exitu ;-D

A sta se to izdesavalo?

Mika Technika
12-12-2008, 10:05 PM
A sta se to izdesavalo?

postojala je tema, kao i ovde sto ima o noise muzici, i ja ispljuvao noise kao i ovde, ali mi obrisali postove, i ja rekao koji ste buljasi, bas je gej, cemu to i nastala rasprava, i lepo rekao ako je tako, obrisite moj account, eto.

ja se nisam naljutio, al mi j bilo bezveze, i zelim im jos 10000000000000 kompilacija i dobre muzike da prave! i valjda cemo se jednog dana i upoznati ;)

alavuk
12-12-2008, 10:15 PM
e koji si otporash ! :D

kompilacija je skroz ok , bas mi ne smeta ! :D

silicon science
12-12-2008, 10:18 PM
postojala je tema, kao i ovde sto ima o noise muzici, i ja ispljuvao noise kao i ovde, ali mi obrisali postove, i ja rekao koji ste buljasi, bas je gej, cemu to i nastala rasprava, i lepo rekao ako je tako, obrisite moj account, eto.

ja se nisam naljutio, al mi j bilo bezveze, i zelim im jos 10000000000000 kompilacija i dobre muzike da prave! i valjda cemo se jednog dana i upoznati ;)

Pretpostavljao sam da je tako nesto, imam ja shesto chulo za te stvari, odmah sam provalio da su turbo-folk ekipa :rotfl: Ne znam, nikada nisam voleo "klanove" bilo kakve vrste, da moras da se slizesh sa ekipicom i da budes u njihovom malom kruzoku i tad si okej... I bilo kakvo drugachije misljenje, koje je krajnje iskreno izneseno, kao recimo tvoje za noise se sankcionise. To me podseca na Exit ekipu i njihov blog u kome fanovi iznose utiske, i bilo koje negativno misljenje (ima i takvih, jel, s tim sto se za Exit moze napisati cela Vujaklija sa negativnostima) se brishe :confused: :confused: :banghead: :banghead: A ovo ti je bas ta pricha, tako da bole te k*r*c... A da su prave face ti Asino i da cene tvoj rad (a trebalo bi), stavili bi tvoju pesmu na kompilaciju bez obzira na nesuglasice u vezi noise-a (koji je po meni totalni kretenizam), to rade ljudi koji ne znaju vola da ubodu pa ajd da "nojzujemo".. Chast izuzecima kojih je jako malo

Mika Technika
12-12-2008, 10:21 PM
e koji si otporash ! :D

kompilacija je skroz ok , bas mi ne smeta ! :D

:rotfl:

Mika Technika
12-12-2008, 10:23 PM
Pretpostavljao sam da je tako nesto, imam ja shesto chulo za te stvari, odmah sam provalio da su turbo-folk ekipa :rotfl: Ne znam, nikada nisam voleo "klanove" bilo kakve vrste, da moras da se slizesh sa ekipicom i da budes u njihovom malom kruzoku i tad si okej... I bilo kakvo drugachije misljenje, koje je krajnje iskreno izneseno, kao recimo tvoje za noise se sankcionise. To me podseca na Exit ekipu i njihov blog u kome fanovi iznose utiske, i bilo koje negativno misljenje (ima i takvih, jel, s tim sto se za Exit moze napisati cela Vujaklija sa negativnostima) se brishe :confused: :confused: :banghead: :banghead: A ovo ti je bas ta pricha, tako da bole te k*r*c...

ok je da se drze kao ekipa, ali da ne smes da pljunes na nesto(tj. da kazes svoje misljenje, to mi je bezveze) ja sam dozvolio pljuvanje venetian snares-a na idm temi(tu me je pawwa postavio za modernatora) pa nisam nikome nista brisao, kapiram da svako treba da kaze svoj stav, i ako je meni to smetalo(bez osnove je bilo) ali nema veze.

Lag
13-12-2008, 02:52 AM
pa sigurno neko smatra da ima osnove
kao shto ti mislish da imash osnove za pljuvanje nojza, a ja ne
budi ponekad objektivan mika

Mika Technika
13-12-2008, 03:23 AM
u pravu si lagani ali sad cu ti reci u cemu je stos( i zasto je bilo bez osnove):
covek video spotove od venetian snares-a, i ispljuvao ga u fazonu"gari je smesan pogledaj mu spotove" niti je poslusao vise od jednog albuma(da bi mogao konkretno da prica o njegovoj muzici), niti je znao ko mu radi spotove,niti su ti spotovi oficijelni, to je ono kao, "ja uzeo trek i nalepio slike i stavio na youtube i kao spot", al nema veze, bitno je da ja ispljujem i ako nisam ni poslusao sta taj covek radi, pa to vec nije u redu.. ja sam noise ispljuvao sa nekim argumentima, to na noise temi na ovom forumu moze da se vidi. Ali kazem ti, ja se ne ljutim :)

Lag
13-12-2008, 11:34 AM
pa ima i on orgument koji mi je smeshan kao i tvoj za nojz. ;)

SumAnuT
13-12-2008, 11:55 AM
Mikin najjaci argument:

http://img.photobucket.com/albums/v201/galerija/mp423070108.jpg

Lag
13-12-2008, 12:05 PM
he he :|

Mika Technika
13-12-2008, 02:48 PM
pa ima i on orgument koji mi je smeshan kao i tvoj za nojz. ;)

ne

pa zezanja nikad dosta :D nije da ne kapiram noise(sama buka i to je to, jer ne moze biti nista vise od toga), ali zelim da cujem sta je tu tako famozno i inspirativno i naucno umetnicko delo, stvaralastvo koje je "wau"!, mislim nije mi jasno uopste, ima gomile experimentalnih radova koji su mnogo poucniji od noise-a i od kojih mozes vise nauciti u ritmickom kao i melodijskom, fx smislu, zato meni nije jasno cemu ta pomama za necim sto nema veze sa zivotom u svakom pogledu.. niti pokazuje neku komplexnost u muzickom smislu.

Mika Technika
13-12-2008, 02:48 PM
Mikin najjaci argument:
http://img.photobucket.com/albums/v201/galerija/mp423070108.jpg

:rotfl:ahaahahahahahahahahahahah!!!!

Lag
13-12-2008, 03:44 PM
ne
da
;)

pawwa
14-12-2008, 12:57 AM
U ovoj temi su prekr?ena skoro sva pravila pona?anja (http://www.rumski.com/forum/announcement.php?f=94) na rumskom.

:(

SumAnuT
14-12-2008, 01:02 AM
Ma pawwomane ovde ti je kao i na psygardenu, svi se znaju pa je opustena atmosfera, sto cesto ima ovo za posledicu ... jbg ... Uglavnom nije nista licno ;)

pawwa
14-12-2008, 01:27 AM
^ Znam to, ali je tema krenula u pogre?nom smeru, to je sve. Treba srediti temu, obrisati irelevantne post-ove jer se ovako izgubi fokus sa kompilacije.

SumAnuT
16-12-2008, 05:48 AM
E jbg nemam te moci ovde, ne znam zasto moderatori ne reaguju, cimni nekog od modova na pm, mozda ne prate temu ...

silicon science
16-12-2008, 10:57 AM
^ Znam to, ali je tema krenula u pogrešnom smeru, to je sve. Treba srediti temu, obrisati irelevantne post-ove jer se ovako izgubi fokus sa kompilacije.

Ako si vec stavio u promociju radova onda moras ochekivati i komentare :wink: chemu brisanje :confused:

nESbo
16-12-2008, 03:29 PM
E jbg nemam te moci ovde, ne znam zasto moderatori ne reaguju, cimni nekog od modova na pm, mozda ne prate temu ...

ja ne znam ?to se ti javlja? uop?te hahaaaaaaaaaaa

SumAnuT
16-12-2008, 05:10 PM
Sta je bre kriminalcu jedan, kompokradice! :)

pawwa
16-12-2008, 06:24 PM
Ako si vec stavio u promociju radova onda moras ochekivati i komentare :wink: chemu brisanje :confused:Nisam ja postavio topic, a naravno da očekujem komentare, ali ne i va?a lična prepričavanja nekih drugih tema, implicitno i eksplicitno vređanje...

Joyba
17-12-2008, 03:35 PM
Nemanja Lazic bravo :)