PDA

View Full Version : TC powercore i UAD

metalman
07-12-2008, 09:55 PM
Evo nakon godina fusharenja mozda da se malo uozbiljim po pitanju dsp kartice i njihovih pluginova...

Po vasem misljenju koja karta od ovih nudi bolje pluginove, slobodnop izrazite odnos cijena kvaliteta...

Zanima me dali ove kartice mogu preuzimati samo svoje oficielne pluginove ili mogu preuzeti processing i standardnih pluginova, npr sonnox oxford serija postoji vec kao nativna za pc... uglavnom vecina pluginova od tc 6000 serije koja je je jako skupa vec su dostupni pa me zanima dali su to ti isti ili se za uad i tc rade posebni sa posebnim algoritmima i one samo to processsiraju...

zato je tu dobar rumski staff koji sve resava :)

STUDIOTON
07-12-2008, 10:52 PM
tc 6000 pluginovi su 1:1 sa pravim pluginovima pisanih bas za 6000 ..

ako pitas sta je bolje prvo uzeti .. a sta jeftinije .. mislim da sada ne znam ni sam sta je jeftinije ..

U svakom slucaju u oglasima mozes naci dosta dobrih ponuda za uad1 kartice sa dosta pluginova .. kartica kao kartica ne vredi ni 10 eur .. vec to sto placas su pluginovi i kolicina pluginova koji se nude .. ako bi nasao uad1 sa svim pluginovima bilo bi najbolje i najjeftinije resenje . mada sdruge strane je ta dsp snaga koja je jako mala na jednoj uad1 kartici naspram sada uad2 ponude ..

A kada je poco u pitanju .. tu nema kompromisa .. spremis pare i kupis sta ti treba ..

Treger
08-12-2008, 01:55 PM
pluginovi sa cora ne rade na uadu i obrnuto a sonox postoji u verziji za core i native...

d3houseworks
08-12-2008, 08:51 PM
Najbolje je uzeti i jedno i drugo na način da ne uzmeš najskuplje varijante: Osnovni paket i jednog i drugog će ti dati vrhunske jeke i limiter u TC-u i vrhunske kompresore u UAD-u, s time da su za UAD plugovi jeftiniji....