View Full Version : Va?e mi?ljenje o A. Auditionu 3
Nekakvo je opće mi?ljenje da je adobe audition DAW za početnike, uvod u ozbiljno bavljenje produkcijom i postprodukcijom zvuka. ako netko ovdje ima nekakvog iskustva sa zadnjim auditionom, zanima me u koju bi ga kategoriju stavili u odnosu na priznatije softvere tipa sonar, cubase, nuendo, itd.....naravno, svatko ima svoje preferencije, ali neka opća ocjena- koliko to je ili nije ozbiljan softver?
lesha
05-12-2008, 11:43 AM
Nekakvo je opće mi?ljenje da je adobe audition DAW za početnike, uvod u ozbiljno bavljenje produkcijom i postprodukcijom zvuka. ako netko ovdje ima nekakvog iskustva sa zadnjim auditionom, zanima me u koju bi ga kategoriju stavili u odnosu na priznatije softvere tipa sonar, cubase, nuendo, itd.....naravno, svatko ima svoje preferencije, ali neka opća ocjena- koliko to je ili nije ozbiljan softver?
ne bih ga poredio sa tim programima, pre sa soundforge i wavelab.
po meni bolje radi od ova dva.
poz
sonny
05-12-2008, 12:25 PM
ovisi kolko si ti ozbiljan glazbenik, ako si pocetnik onda ce ti bit i vise nego dobar.
alfom
05-12-2008, 12:51 PM
Dok nije izisao AA3, koristio sam tandem : CuBase / Wavelab.
Sada : CuBase / AA3, ili CuBase / Magix - zavisno sta radim.
Joxym
05-12-2008, 05:53 PM
Adobe Audition je EXTRA software!
Cubase koristim za MIDI snimanje,a Adobe za audio,editing i,uopste,koristim ga za audio snimanje.
Kada sam se upoznao sa Adobe-om,skoro da sam prestao,za te svrhe,da koristim Sound Forge!
Pozdrav!!!
Hmmm... nisam probao! Kazete da je dostojna zamjena za Wlab? :shock:
Onda moram probat. Bilo bi najs imati neki editor bolji od Wlaba (ne kazem da je wlab los ali...:wink: )
alfom
14-12-2008, 12:17 PM
Hmmm... nisam probao! Kazete da je dostojna zamjena za Wlab? :shock:
Onda moram probat. Bilo bi najs imati neki editor bolji od Wlaba (ne kazem da je wlab los ali...:wink: )
Pa jesi li probao? Utisci?
Danny Lou
14-12-2008, 05:38 PM
sx 3/audition 2 je kombinacija koju koristim... svaki alat je u pravim rukama mocan :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.