Log in

View Full Version : Focusrite Liquid mix

metalman
02-12-2008, 03:26 PM
Bok ekipo!

Evo gledam malo saffire pro 40 i liquid mix... Pa imam nekoliko pitanja izvan vec postavljenih postova...

Trenutno imam Yamahu dsp factroy 2416, poznati dsp model... I sound je ok a integrirani dsp-ovi su isto jako snazni...

Sada razmisljam da uzmem saffire pro 40 ali kazu iz focusrite-a da nema integrirani dsp sto u prijevodu znaci da ce snimak biti odlican ali miks i pluginove preuzima u potpunosti procesor sto u mom slucaju i nije neki (p4 3.0 ht, 256kb) ako se ne varam?

Liquid mix kazu mnogi da je cak zvucniji od uad-a ali primjetio sam da nema uopce reverba, pa me zanima da li za njega uopce postoji reverb, ili ako bi koristio waves npr dali bi dsp sa liquida preuzeo process ili bi i dalje nativne koji nisu od focusrite-a preuzimao procesor sto ne zelim naravno? mogao bi i ostati na yamahi neko vrijeme ali nisam siguran kako ce se slagati sa saffireom buduci da su driveri i ovako ne previse stabilni i stari...

Hvala na savjetima, pozdrav!

DADDY Z
02-12-2008, 05:18 PM
LM radi samo EQ i kompresiju sa svojim impulsima tj. Dynamic convolution...u prevodu ne radi ništa drugo i ne preuzima procesing

alen
03-12-2008, 07:00 AM
...i imaces 32 ekvilajzera i 32 kompresora koje pokrece liquid mix a za sve ostalo ce morati da se archi cpu racunara

metalman
05-12-2008, 03:04 PM
steta da je tako kako sam shvatio, inace sprava bi bila vise nego dobra, morati cu
vjerojatno preci na uad... hvala na komentarima

ramswaper
08-10-2009, 01:08 PM
Pozdrav Svima!
Da ne otvaram drugu temu...
Ako netko zna kako instalirati drivere za L.M. 16?naime ja muku mučim već 2 dana,i ni?ta.
Uz njega sam dobio DVD sa emulacijama koje je potrebno instalirati da bih taj Hardver radio,nadajući se da su i na njemu driveri ali ni?ta od toga.
instalirao sam software ali bezuspje?no,ne mo?e raditi bez drivera,mislim prilično glupo pitanje postavljam,ali ne znam zaista vi?e ?to da radim,kako da ga stavim u funkciju da radi.
Ako netko zna,molim za pomoć.

Boombass
08-10-2009, 01:40 PM
Oti?i na njihovu stranicu i skini zadnje drivere , instaliraj i to ti je to.Prati ?to pi?e prilikom instalacije.

ramswaper
08-10-2009, 02:16 PM
Oti?i na njihovu stranicu i skini zadnje drivere , instaliraj i to ti je to.Prati ?to pi?e prilikom instalacije.
evo kako ka?e? sve skinuo i instalirao i sve radi kako treba hvala puno na pomoći.?ivio!

sinaj
28-12-2009, 10:48 PM
Jel ima neko iskustva sa Pro Tools-om i Liquid-om???
pokusao sam ono sa latencijom,ali mi nakon nekog vremena izbaci gresku nesto kako archi procesor!!?

pozz

Bockie
29-12-2009, 10:39 AM
Jel ima neko iskustva sa Pro Tools-om i Liquid-om???
pokusao sam ono sa latencijom,ali mi nakon nekog vremena izbaci gresku nesto kako archi procesor!!?

pozz

Treba da sredis buffer size u settingsima Toolsa i ne znam da li sam LM ima nesto na tu temu...

Ngino
31-01-2010, 02:24 AM
Da nije neko pazario Liquid Mix preko E-Baya i sl.?
Koliko je to pametno?

Tiki the Boyler
01-02-2010, 02:30 PM
Koliko i bilo ?ta drugo ?to kupuje? preko eBaya!