View Full Version : Micanje vokala iz pjesme
didovzub
01-12-2008, 02:34 PM
ovako,treba mi za jedan nastup matrica pjesme Princeza Dade Topića i Slađane Milo?ević,e sad 99% da na netu neću nigdje naći matricu,pa dali postoji neki programčić kojim bi mogao "uklonit" voklae iz pjesme i dobit samo matricu,ima netko ideja mo?da?
hvala
Sasha Fishter
01-12-2008, 02:48 PM
ajd malo prvo pogledaj po forumu pa onda bubni pitanje...
google
01-12-2008, 06:44 PM
ovako,treba mi za jedan nastup matrica pjesme Princeza Dade Topića i Slađane Milošević,e sad 99% da na netu neću nigdje naći matricu,pa dali postoji neki programčić kojim bi mogao "uklonit" voklae iz pjesme i dobit samo matricu,ima netko ideja možda?
hvala
Probaj na>
www.mandrak.org (http://www.mandrak.org)
www.biglale.net
Inovative_kg
02-12-2008, 06:22 PM
Ja mislim da smo o ovoj temi pisali bar 602 puta na forumu.. Nemoguce je u potpunosti ukloniti vokale! Postoje razni filteri koji mogu da uklone vokale do odredjene mere (odnosno da umanje njihovu cujnost), ali i to varira od pesme do pesme.. Udji u winamp i u preferences nadji DSP efekte, odobri procesing onog justin stupid vocal removera i snimi preko bilo kog recordera kao stereo mix.. To je moj predlog.. Mozda postoji i neki bolji vocal remover... Potrazi malo. Pozz
HeatMan
03-12-2008, 12:04 AM
ma ima tvorac melodynea i to da smisli kako da postane izvodljivo
66musicman
03-12-2008, 10:52 PM
ma ima tvorac melodynea i to da smisli kako da postane izvodljivo
Ne daj boze, jer ako im i to uspe potpuno smo ga ufitiljili mi muzicari protiv PLAY & STOP "muzicara". P.S. Ajd sad midi-file-ovci udrite sa kritikama.
dejankuki
04-12-2008, 08:11 AM
Da je svako ko je pitao ovo pitanje na bilo kom mestu uplatio po 1Euro u budzet (namenski za ovo pitanje) danas bi taj budzet iznosio oko 2 hiljade milijardi... i bili bi bogata zemlja... i napravili bi taj program... ovako.. dok ne pocnu da placuju ljudi pare, nema od toga nista!
bassystem
08-12-2008, 02:46 PM
Probaj na>
www.mandrak.org (http://www.mandrak.org)
www.biglale.net (http://www.biglale.net)
e....ne rade ti linnkovi, jbg....ovi su provjereni:
www.minidisk.matrice.co.ju
www.splavovi.laptoppjevači.bmw
mada se ovaj drugi malo te?e učitava
awacs
08-12-2008, 02:57 PM
Ne daj boze, jer ako im i to uspe potpuno smo ga ufitiljili mi muzicari protiv PLAY & STOP "muzicara". P.S. Ajd sad midi-file-ovci udrite sa kritikama.
Muzičari su odavno ufitiljili u borbi protiv DJ-eva. Ovi likovi koji pu?taju MIDI bar pevaju preko tih matrica... ili se bar trude da pevaju...
ovako,treba mi za jedan nastup matrica pjesme Princeza Dade Topića i Slađane Milošević,e sad 99% da na netu neću nigdje naći matricu,pa dali postoji neki programčić kojim bi mogao "uklonit" voklae iz pjesme i dobit samo matricu,ima netko ideja možda?
hvala
Ako si dobar sa Slowstar om .... nema problema ;)
Mada , mislim da bi te izbacio iz kuce kad bi ga to pitao :D
Pozdrav
alfom
08-12-2008, 03:18 PM
Koliko je dana pro?lo, do sada je mogao pet puta sa?iti tako jednostavnu matricu kao na toj pjesmi!
Pa ako ni?ta drugo, skini bolan karaoke, spucaj na bilo koji synth ili onaj windowsov, pa snimi i malo dotjeraj i eto ti matrica.
Neće? u Metropoliten 8-) - valjda!
66musicman
09-12-2008, 09:10 AM
@alform "Koliko je dana prošlo, do sada je mogao pet puta sašiti tako jednostavnu matricu kao na toj pjesmi!"
Veoma hrabra izjava.
P.S.Fora je upravo u jednostavnosti.
alfom
09-12-2008, 10:00 AM
Ma kakva hrabra izjava!
Ima gotovu pjesmu : poskida arr., usnimi i sredi - i eto.
Cak ako mu je visoko, moze cucnuti i to ko od sale snimiti. :D
66musicman
09-12-2008, 11:33 PM
Nisi me razumeo ali nema veze.
Sorry za off.
didovzub
12-12-2008, 07:53 PM
poprilično sam uspje?no uklonio vokale,ba? uz pomoć karaoke verzije
i preko X3 ce dosnimio synthove,ispalo je i vi?e nego zadovoljavajuće
66musicman
13-12-2008, 03:32 AM
Ajd opisi nam preciznije kako si to izveo.
idekius
13-12-2008, 07:31 AM
:rotfl::rotfl::rotfl: Kuj mica džaci (vocali)?
Kuj gi mica, neka gi mica :rotfl::rotfl::rotfl:
Ja sam uspeo u takvom poduhvatu. Do duše, ja nisam sklanjao vocal, jer je bio o.k. u originalu. Ništa ja tu nebi dir?o... , pa sam samo otvarao usta i bilo je baš O.K. :)
Sad, ja imam drugi problem. Treba mi neki program koji uklanja violinu iz pesme! Treba mi za pesmu Barcelona - Queen... Tu mi onaj derpe i ona debela tetka ne smetaju, O.K. su, ali bih im rado svirao violinu na splavu :)
alfom
13-12-2008, 10:08 AM
:rotfl::rotfl::rotfl: Kuj mica d?aci (vocali)?
Kuj gi mica, neka gi mica :rotfl::rotfl::rotfl:
Ja sam uspeo u takvom poduhvatu. Do du?e, ja nisam sklanjao vocal, jer je bio o.k. u originalu. Ni?ta ja tu nebi dir?o... , pa sam samo otvarao usta i bilo je ba? O.K. :)
Sad, ja imam drugi problem. Treba mi neki program koji uklanja violinu iz pesme! Treba mi za pesmu Barcelona - Queen... Tu mi onaj derpe i ona debela tetka ne smetaju, O.K. su, ali bih im rado svirao violinu na splavu :)
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::r otfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::ro tfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
didovzub
14-12-2008, 04:33 PM
uopće neshvaćam va?u ironiju
niti mi je interesantno gledat va?e glupavo ruganje..čemu?
ru?ite ugled foruma ovakvim postovima
akordeonista
15-12-2008, 08:06 AM
Negde na You Tube-u sam gledao da Emulator X3 radi sve to jako dobro. Sa njim mozes da vadis i vokal i violinu do mile volje. Samo to treba znati uraditi u njemu a i sam program kosta tricavaih 500$.
disco violence
15-12-2008, 01:34 PM
Pokusaj sa programom YoGen Vocal Remover, mada je to vise lici na deciju igru mozes ga besplatno skinuti na adresi http://www.yogen.com/
imas i raznih pluginova za winamp takodje vokal removera pa pokusaj.Pozdrav.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.