View Full Version : Warp nekoliko kanala u sx-u odjednom?
HeatMan
01-12-2008, 12:20 AM
Postoji li mogucnost?
npr, snimio sam 3 kanala iste gitare.. i ako warpujem samo jedan, upadace u kontrafazu na trenutke.. chak i ako ih sve jedan za drugim ispomeram, bice josh gore..
imate neku ideju?
meni je palo na pamet da probam iz folder track-a to da uradim, al nisam siguran da je izvodljivo.. (nisam probao)
poz
Ima samo jedan nacin.
Napravis novi output koji ce biti visekanalni. Mozes recimo u tvom slucaju standardni 5.1 izlaz napraviti. Pretpostavljam da imas najvise 6 mono kanala tih gitara, ako su eventualno snimane stereo. Onda posaljes svaki kanal tih gitara na jedan od outputa na tom izlazu. Npr, prva gitara ide na front left i front right, druga gitara ide na surround left i right a treca na centar i LF. To onda renderiras (audio export) u novi fajl i taj fajl ucitas u projekt. Onda mozes sa warp toolom sva tri istovremeno pomicat. Kad si gotov s tim editiranjem onda samo jednostavno ides opet na Audio Export ali kazes da ne napravi "interleaved" exportiranje nego odaberi "split". Onda ce ti sve kanale posebno izbaciti i njih lijepo ucitas nazad. I imas sve kako je bilo, samo si u međuvremenu editirao... Tako se to radi...
Ja sam upravo prije tjedan dana tako editirao bubanj samo sam morao njega eksportirati u 10.2 fajl da bi svi kanali stali unutra. Uzasno je jednostavno kad shvatis logiku! Moze se koristiti u bilo kojoj situaciji.
HeatMan
01-12-2008, 04:14 AM
ufff.. to sam mislio da mi bude poslednja opcija.. mada nije mi palo na pamet posle da splitujem.. :)
3 kanala su.. tako snimam uglavnom. levi desni centralni mic. :)
btw, to bi znachilo da moram npr, 2.1 da izaberem? mislim znam da je taj .1 za efekte i da je na to uvek povezan sub, shto se tiche home teatra, al nem pojma ovako kako da odradim.. poshto ako napravim samo stereo render, onda ce biti kad splitujem kombinacija levog i centra i desnog i centra.. :?
hvala puno enivej! mislio sam da postoji lakshi nachin jebi ga..
poz i hvala josh jednom :)
Nema nazalost lakseg nacina...
Da, taj 2.1 je nuzan ako hoces warp na tri kanala
HeatMan
01-12-2008, 02:13 PM
hvala puno. :)
poz
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.