Log in

View Full Version : Stan u Nisu

dexyco
29-11-2008, 10:44 PM
Evo, i ja da kukam za stan. Konacno sam raskrstio sa cimerom koji mi je kacio Olju Karleusu na zid (ili on samnom, svejedno) :D, i, imam fore 30 dana da nadjem nesto normalno za mene jedinca ili da budem sam prvih mesec do dva, a onda budem sa nekim u nekom jednosobnom stanu ili vecoj garsonjeri. :) Pomoc bi mi jako znacila, jer se sad teze nalaze dobri stanovi za pristojnu sumu. Narode, uzdam se u vas. :)

dexyco
03-12-2008, 12:16 PM
Prigustilo je posteno, hajd molim vas ako neko nesto sazna, nek mi odmah pusti PM... :banghead:

Braca
03-12-2008, 12:24 PM
Ajd ja da probam da pomognem makar savetom. Nedavno sam za jednu devojku trazio stan i cene se krecu od 70 eura na periferiji do 300 eura u centru. Ono sto ja mogu da preporucim da nekako nabavis narodne novine i da onda zoves, ako imas nekog pajtosa u Nisu on ti to moze pogledati a ti zovi. Znaci ja sam nasao za 70 eura pristojna mala garsonjera, ali ima sve sto treba i to u Durlanu, ne znam sta studiras jer je vazna predpostavljam i blizina fakulteta. To je sve sto ja mogu u ovom trenutku da ti pomognem

dexyco
03-12-2008, 07:49 PM
I savet puno znaci... :) Uhhh, ja sam naisao na neku garsonjeru za 100e na Margeru (nije nova, ali kao ima sve sto treba), jedini je problem sto ja to ne mogu da pogledam sve do 20-tog (gazde zive u BG-u). A ako budem cekao i na kraju ne bude to ono sto sam ocekivao, ili jos gore, bude izdato u medjuvremenu, onda ce prigustiti... Ima li nekih vajdi od onih agencija ili je u pitanju cisto otimanje novca? Reci mi, sto se tice tih narodnih novina, mislis na niske oglase ili na?

P.S. Jel si mozda upucen u vezi ovog bezicnog neta koji bi trebao da krene u Nisu? Taj stan nema telefon, a net mi je prilicno bitan...