View Full Version : Gitara, klavir i rep.
HeatMan
29-11-2008, 06:35 AM
grupa soundless.. tachnije, jedan njihov chlan.. joxa.
ja svirao gitaru.. :) klavir i sve ostalo..
linak
http://rapidshare.com/files/168451135/sjeban_sam_t_racks.mp3.html
koga zanima oprema, gitara washburn ufff.. tamo gde sam se pohvalio stoji i model gitare. ne znam stvarno.. c451b stereo par i shure sm57 (kroz dbx 376pro) na gitari i gemini mkII (kroz dbx 376pro) na vokalu.
nije neshto preterano dobar mix, al je ok.. radjeno jutros od 12 do 6am.. :)
bacite utiske.. :)
poz
vasko
29-11-2008, 10:28 AM
iskreno,meni se ovo ne svidja
mislim da treba malo glas da utisas spram gitare
HeatMan
29-11-2008, 02:23 PM
nije neshto preterano dobar mix, al je ok.. radjeno jutros od 12 do 6am.. :)
snimano je i "mixano" za 6 sati.. dok sam bio mrtav.
hvala na slushanju u sv sl..
poz
stigma
29-11-2008, 02:26 PM
Link is down
HeatMan
29-11-2008, 02:36 PM
joooj.. ja sam hteo na yousendit da kachim al je bio "down for maintenence"
sad cu okachim...
poz
btw, skinut je 10 puta a jedan komentar.. :)
HeatMan
29-11-2008, 03:13 PM
izvolte novi linak
https://www.yousendit.com/download/TTZtb3BFdVVwTVdGa1E9PQ
poz
balthazaar
29-11-2008, 03:39 PM
Ekstra Sale! Tako treba...da se rep malo produbljuje drugačijim formama ;) Super mi je sve ....mada...bratzki...ipak...trebo si diskretno barem neki beat da ide uz ovo...rep ipak ište neki beat...hehehe..a mislim da znam i šta je bila inspiracija za ovo ;)
Super sve u svemu...svaka čast...
HeatMan
29-11-2008, 04:15 PM
shta? mene podseca na neshto, al ne mogu da uperim prst.. sve tripujem da je klepton u pitanju...
edit: hvala balti.. :) tebi sam znao da ce se svideti.. nisam hteo namerno da ubacujem beat al mi je na kraju bash legao onaj drum set.. poslednja strofa.. al samo da ga bolje smixam tek sad chujem greshke
balthazaar
29-11-2008, 04:23 PM
Na R U Still down ima jedna ili dvije stvari u kojima je dominanta akusticna gitara...na to me podsjetilo....
HeatMan
29-11-2008, 09:28 PM
ufff.. sad stvarno ne znam o chemu prichash.. :)
btw, niko vishe nishta nema da kaze? :(
sale tuzan
alfom
29-11-2008, 09:46 PM
:ups::ups:
?ta god napi?em, ljutiće? se :ups:.
Taj tvoj napisa toliko teksta.
Kako bi to raja pjevala za njim na nekom koncertu?
Ono, zna?, kad zaboravi? tekst pa pru?i? mic prema raji, ko 'oni da malo pjevaju'. :grin:
Bora Čorba to isto napisa jednostavno i pjevljivo : DAN JE TMURAN, JA MAMURAN ... :)
HeatMan
29-11-2008, 11:26 PM
shto bih se ljutio? :?
nije ni poenta da se izvodi. mozda se uradi spot koji prati prichu.. ako se i bude ikada izvodilo, on to moze u cugu da odrepuje.. na nastupu se greshke ni primetiti nece.
ovo je pesma koja je njemu lichno bitna, a i ja imam takve trenutke.. kapiram da imamo svi..
hvala na slushanju!
DaBear
30-11-2008, 09:10 AM
ja neslusam (i ne volim) (i ne kapiram) domaci rap....tako da necu ni da komentarisem.:ups:
HeatMan
30-11-2008, 01:42 PM
pa ne morash.
al hvala na slushanju ako si poslushao.
:*
ChoME
30-11-2008, 08:34 PM
jes da ne volim ovakav rep, ali dora je stvar, fino odradjeno...
onaj drum, shto ti reche lepo je lego, do jaja zvuchi.
druga strofa oko minut deset do jaja zvuchi pochetak i sve kul, a prva je prazna.
chini mi se da njoj fali neshto da je prodrma malo.
sve u svemu dobro je.
HeatMan
30-11-2008, 08:39 PM
prvoj strofi fali energije u njegovom repovanju..
znam.. niko od repera ne voli takav rep.. pogledaj i radiviziju i serbianunderground, pun q pregleda, josh vishe skidanja pesme a niko ne komentarishe..
poz i hvala na komentaru i slushanju!
ChoME
30-11-2008, 09:18 PM
da energija. nesam mogo da nadjem pravu rech, delom zbog toga shto najvishe pazim na matre, chak toliko i da sam zaboravio na samog repera i njegovu energiju.
pa pazi, ne verujem da niko nevoli samo je pitanje navika, navikli smo da slushamo drum i shta sad.
mada posle nekih 10 slushanja ove pesme, mrzelo me da je izgasim :D, skapiro sam fazon, bash zbog tog odskakanja od normalnog repa jeste dobro.
tja ako se radi josh ovkvih stvari ima velikih shansi da se uradi neshto josh mocnije pa se dopadne raji.
a to za riv i ostale gluposti na njihove komente zaboravi. samo mishljenje nekoliko ljudi moze da se poshtuje ostalo sve bagra.:)
pozz dorcol
HeatMan
30-11-2008, 11:40 PM
o tome ti i pricham..
soundless radi ol skul rep samnom sa takvim nekim izletima, i stvarima koje su hmm.. drugachije.. ima jedna rege/rep/jazz/rock pesma.. itd..
ja radim skoro ceo jazz/funk rep album, sa kojim izletom u reperima malo poznatije vode..
i tako.. bice svega... definitivno drugachije od ovoga shto vecina repera radi/slusha
poz
Tribal_kg
01-12-2008, 01:13 AM
Zanimljivo.. Veoma zanimljivo. ;)
Meni se svidja.. Necu mnogo da tupim.. Zanimljiv flow, tekst takodje.. Muzika super..
Nemacki reper Curse i njegova pesma "Und was ist jetzt" u slicnom fazonu.. Klavir i gudaci..
http://www.youtube.com/watch?v=WHSiTi9pjYg
Inace, mene je ova pesma odusevila mnogo puta od kad je izasla iako ne razumem skoro nista.. Super prenosi energiju koja raste kako se pesma blizi kraju. Fenomenalno ako mene pitas.. :)
HeatMan
01-12-2008, 01:35 AM
imam ja jednu jaaaaaako slichnu..
bacicu ti da chujesh, sutra kad budem bio u studiju.. radjeno proshle godine... klavir, rep i gudachi..
poz i hvala na komentaru, napokon da se i reperima svidja pesma hahahhah
HeatMan
01-12-2008, 01:46 AM
ja neslusam (i ne volim) (i ne kapiram) domaci rap....tako da necu ni da komentarisem.:ups:
zaboravljam da ti kazem da prokomentarishesh sa aspekta muzike i priche.. nema shta da se ne kapira u repu. to su osecanja prebachena na papir. bar shto se ove pesme tiche
alfom
01-12-2008, 05:02 PM
Jedini Yu rep koji priznajem je :
- Priča o Boži zvanom Pub,
- Repuj kod kuće, bitango! :D
(u potpisu : Đ.B.)
HeatMan
01-12-2008, 09:11 PM
i to dve jako dobre pesme
aj ako imash ovu drugu baci mi je na pp.. imam sve albume ja mislim, al nidje te pesme..
poz
balthazaar
02-12-2008, 02:51 AM
aj ako imash ovu drugu baci mi je na pp.. imam sve albume ja mislim, al nidje te pesme..
poz
hehehe ima se to ...ima se ;) samo traži ;)
ja radim skoro ceo jazz/funk rep album, sa kojim izletom u reperima malo poznatije vode..
To moram čut.:)
Ova pjesma Sjeban sam mi je odlična, ba? je lijepo odrađena. Jedino mi se nesviđa kad prebrzo izgovori neke lajnove, valjda zbog flowa.
A kad smo već kod stranih u sličnom fazonu, ima? npr.
Sage Francis - Water Line
http://www.youtube.com/watch?v=CFnExJdqiMo
Atmosphere- guarantees
http://www.youtube.com/watch?v=hoLxuyV9qz8
itd. itd.
gorjan
02-12-2008, 12:24 PM
poz
Ako imas sve albume, onda poslusaj prvu pesmu sa "Tri posleratna druga" -Sugar rep - to je to:)
A sto se tice ove vase pesme, moram priznati da ne poznajem rep nesto posebno, al mi se svidja ova akusticna atmosfera i skroz mi je dobar taj treci deo teksta, sa klupom i kerom- veoma slikovito, sto ja jako cenim u tekstovima.Mislim da je steta da se taj deo nalazi na kraju, retko ko ce imati zivaca da sve preslusa, a mislim da je to najvrednije u pesmi. Znam da je ovo amaterski pogled na pesmu, al mozda necemu posluzi...
pozdrav
HeatMan
02-12-2008, 02:01 PM
@wxyz: hvala, chim budem u studiju gledam tube (ne radi mi na 56k)
@gorjan: imam, imam.. nashao.. (hvala baltiju) :) inache, znam ja dobro pesmu, al izgleda da nemam taj album, ne znam.. siguran sam da nemam jedan (ne znam ni kako se zove, znam samo da su imena pesama nazvana po nekim zenskim imenima)
btw, hvala na komentaru... upravu si, u potpunosti.. al to je vec do njega.. ja bih dosta stvari drugachije odradio.. al ne mogu vec od njega mene da pravim jbg..
inache studio spomenjen u pesmi bi bio moj, jelte.. :) nije radio oko 4/5 meseci zbog gerijatrijskog komshiluka...
Eeva_r&b
02-12-2008, 03:00 PM
evo i mene,iako sam ti rekla juce misljenje,skinula sam danas da poslusam pazljivije...ono sto sam rekla za flow juce,..flow u ostatku pesme mi ne smeta,stavise kako odmice pesma sve mi bolje,do kraja koji mi je skroz kul..pocetak definitivno nije u koraku sa ostatkom,slabiji je dosta,i tekstualno i u flowu,i u njegovoj interpretaciji ...al u sv slucaju najbolje sto si radio sa joksom do sad...i dzitra mi je do jaja,to ti vec rekoh...btw ne razumem sta je hteo da kaze 'da uvek ostanem crn'?
alfom
02-12-2008, 03:27 PM
dzitra mi je do jaja
Sorry Eeva :D, al' ne otrpih :rotfl:.
ChoME
02-12-2008, 07:01 PM
napokon da se i reperima svidja pesma hahahhah
pochela je revolcija
HeatMan
02-12-2008, 11:20 PM
evo i mene,iako sam ti rekla juce misljenje,skinula sam danas da poslusam pazljivije...ono sto sam rekla za flow juce,..flow u ostatku pesme mi ne smeta,stavise kako odmice pesma sve mi bolje,do kraja koji mi je skroz kul..pocetak definitivno nije u koraku sa ostatkom,slabiji je dosta,i tekstualno i u flowu,i u njegovoj interpretaciji ...al u sv slucaju najbolje sto si radio sa joksom do sad...i dzitra mi je do jaja,to ti vec rekoh...btw ne razumem sta je hteo da kaze 'da uvek ostanem crn'?
fala na komentaru..
blackness is a state of mind. :) to je hteo reci.
pochela je revolcija
ma nije tribal reper.. ne mogu ga tako nazvati, ne mosh ga svrstati u te degene.. zato sam se i smejao grohotom.. :)
poz
Tribal_kg
02-12-2008, 11:36 PM
"..ja nisam reper brate, ja srbin sam iz geta.." :rotfl::rotfl::rotfl:
HeatMan
03-12-2008, 12:00 AM
to to.. :)
ChoME
03-12-2008, 08:30 PM
inache studio spomenjen u pesmi bi bio moj, jelte.. :) nije radio oko 4/5 meseci zbog gerijatrijskog komshiluka...
ahahaha joou ovo nisam vido ha koja budalashtina
dodji kod mene gajbi pa da vidish komshiluk.
al dobro sad ih polako navikavam
HeatMan
03-12-2008, 11:16 PM
max oggy artur i ostali mi nisu prokomentarisali pesmu..
:(
niko me ne vole
Rhino
03-12-2008, 11:19 PM
Fino je sve ovo ako ne ulazim aranzerski..... Daj neki minimalni beat sto reche balthazar pa da ga zaokruzimo.:)
Svidja mi se sound kao sound.... ok zvuci gitara... Tj dobro zvuci:)
HeatMan
03-12-2008, 11:34 PM
pa to i jeste poenta.. sad cu nakachim noviju verziju.. bubnjevi su malo izrazeniji.. al kao ona tupacova i nasova pesama "gangstas neshto" :) poenta je bila samo da dzitra bude.. iskreno, meni ne treba nishta vishe.. a minimalistichki ne mere da zvuchi..samo da nakachim novu verziju pa cesh chujesh..
btw, sad asm se setio da ni ti nisi prokomentarisao.. :)
pusa
Eeva_r&b
03-12-2008, 11:46 PM
thugz mantion...samo sto flow u toj pesmi prati gitaru (ako me secanje dobro vara)...a ovde je flow haoticniji...
pa to i jeste poenta.. sad cu nakachim noviju verziju.. bubnjevi su malo izrazeniji.. al kao ona tupacova i nasova pesama "gangstas neshto" :) poenta je bila samo da dzitra bude.. iskreno, meni ne treba nishta vishe.. a minimalistichki ne mere da zvuchi..samo da nakachim novu verziju pa cesh chujesh..
btw, sad asm se setio da ni ti nisi prokomentarisao.. :)
pusa
HeatMan
03-12-2008, 11:59 PM
joooj jebo te flow.. :)
zamisli da on repuje vako sporo kako pichi dzitra..
dal bi onda bio sjeban, zbunjen i nadrkan u isto vreme?
bio bi pospan.. :)
inache ne volim spoken rep, ni offbeat rep, al mi je joksica ovde bash lego kako valja.. :)
Eeva_r&b
04-12-2008, 12:05 AM
u prethodnom postu nisam rekla da je to nesto lose...
flow mi se ne svidja samo na pocetku...ostalo sve kul..
joooj jebo te flow.. :)
zamisli da on repuje vako sporo kako pichi dzitra..
dal bi onda bio sjeban, zbunjen i nadrkan u isto vreme?
bio bi pospan.. :)
inache ne volim spoken rep, ni offbeat rep, al mi je joksica ovde bash lego kako valja.. :)
HeatMan
04-12-2008, 12:10 AM
haotichno uglavnom znachi loshe, kod tebe. :)
HeatMan
04-12-2008, 12:12 AM
necu nikad vishe da mixam kad sam mrtav umoran.
http://www.yousendit.com/download/TTZrK3BEMGNVbStGa1E9PQ
glas mi je preistaknut.. gitare su sad.. hmmm. sumljive.. al su bubnjevi dobri hahahha osim shto trebaju dzitre da se dignu, pa mi je sad dobosh preistanut jbg.. al to bi bilo to.. :)
poz
edit: a nije mi ni rale komentarisao pesmu.. :(
:)
Rhino
04-12-2008, 12:49 AM
a minimalistichki ne mere da zvuchi..
Uhh, nemoj takkkko:)
HeatMan
04-12-2008, 12:27 PM
ne znash ti kakav sam ja.. shto komplikovanije to bolje..
poz
Eeva_r&b
05-12-2008, 06:01 PM
ne znash ti kakav sam ja.. shto komplikovanije to bolje..
poz
less is more
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.