View Full Version : Petar Nisic - Tajna
evo jos jedne pesme
sve vrste komentara dobrodosle :)
http://www.yousendit.com/download/TTZuZXR4Z1BlM1R2Wmc9PQ
alfom
24-11-2008, 03:07 PM
:wave2:bravissimo
SHIVA
24-11-2008, 05:24 PM
Stvar je takva kakva jest, ba? kao i vokalist, i mislim da ne pretjerujem kad ka?em da su to jedine dvije zamjerke koje čujem. Sve drugo zvuči jednostavno odlično. Naizgled jednostavno i bez ikakvog napora... ba? kako treba.
Posebno mi se sviđa ?to je perskusivna i tonalna ritmika tako lukavo usklađena, a prostorno opet nema gu?ve i nadglasavanja. Reverbi su odlični, i vjerujem da su uzeli i znanja i vremena.
Svaka čast na svemu "oko" same pjesme :wink:
Everbeatz
24-11-2008, 05:55 PM
Po meni "too bass heavy" - postaje zamoran koliko ga ima na nekim mestima
gorjan
24-11-2008, 07:35 PM
Odlicno pevanje i dobar, nepretenciozan ljubavni tekst.
Sve u svemu, uradjeno sa ukusom
pozdrav
alfom
24-11-2008, 07:47 PM
Odlicno pevanje i dobar, nepretenciozan ljubavni tekst.
Sve u svemu, uradjeno sa ukusom
pozdrav
:thumbsup:
Svakako! Konačno malo muzike u ovoj sobi. :)
Nemanja Filipovic
24-11-2008, 07:48 PM
Meni se svidja,pogotovo atmosfera.Mozda malo nedostaje neka gitara,ali to je vec samo nesto sto bih ja ubacio.Inace,super.
Treger
04-12-2008, 05:19 PM
super trek super zvuk,mozda bass heavy zvuci malko zamuljano dole ko neki bass enhancer
hvala svima!
u pravu ste za sve i bice to sredjeno... ovo je vise raf posto je smixano za jedan dan, a onda jbg... zamor ucinio svoje :)
po meni recimo i vokal treba da bude meksi, malo je metalan... mora nadjem neku analogiju :D
a sto se tice gitara, klavira i sl. tzv. "must have" u pop pesmama... nekako mi to uopste ne fali... onda bi aranzman bio klasican, ovako ko zeli moze da pusti masti na volju :)))
pozdrav!
alfom
06-12-2008, 10:28 AM
Easy!
Prvo arr. dotjerati do finala, pa onda cuti da li treba cacnuti vox. 8-)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.