View Full Version : koji je najbolji software vocal reverb
darkobt
22-11-2008, 11:38 PM
Jedno pitanje do svima.Me interesuje koji je najbolji softwarski reverb za vocal.
silicon science
22-11-2008, 11:42 PM
Steinberg Natural Verb
LACKY
23-11-2008, 10:24 PM
Svi su reverbi dobri. Samo pevaci nevaljaju.:da:
STUDIOTON
23-11-2008, 11:03 PM
Svi su reverbi dobri. Samo pevaci nevaljaju.:da:
nije tacno , svi su pevaci dobri cim udju u studio to bar ti znas .. obicnim ljudima nije ni dozvoljeno da privire ..
Moze jedino da ne valja mikrofon,jer je mali .. mora da bude veci od sm58 , jer ako je manji onda je manji i tanji zvuk
reverba sto vise stavljati jer to je pravilo,klijenti traze . ali ne na manji zvuk vec na veci mikrofon koji bolje radi kada se stavi malo na stranu,znaci da pevac peva pored a ne direktno,to je najbolji zvuk i to je ono sto se trazi .. ako ovako ne uradite,klijent ce vam reci da nemate pojma
nije tacno , svi su pevaci dobri cim udju u studio to bar ti znas .. obicnim ljudima nije ni dozvoljeno da privire ..
Moze jedino da ne valja mikrofon,jer je mali .. mora da bude veci od sm58 , jer ako je manji onda je manji i tanji zvuk
reverba sto vise stavljati jer to je pravilo,klijenti traze . ali ne na manji zvuk vec na veci mikrofon koji bolje radi kada se stavi malo na stranu,znaci da pevac peva pored a ne direktno,to je najbolji zvuk i to je ono sto se trazi .. ako ovako ne uradite,klijent ce vam reci da nemate pojma
da
i kad falsira to se nama pokvario onaj komprEsor!
HeatMan
24-11-2008, 12:06 AM
i kada im je promukao glas kazu da krchi snimak.
Ljudi .... pogledajte ovo ... reverb " kupatilo " !!!!
Ja pogledao snimak bez veze i prvo sto mi se jako dopalo je bio reverb .... kao ono ... :shock:
http://www.uaudio.com/media/videos.html
pogledajte prvi video .... sto pise pored njega .... 100% UA part 9 , With the 610 console
Pozdrav
dvuckovic
24-11-2008, 12:30 AM
Pa sto te to cudi, to je princip echo chambera, tako je bilo old school, dok nije bilo digitalije.
boggy
24-11-2008, 12:33 AM
Pa sto te to cudi, to je princip echo chambera, tako je bilo old school, dok nije bilo digitalije.
da, http://en.wikipedia.org/wiki/Echo_chamber
Ima jedna manja na ETF... sva je u keramickim plocicama... kao za kupatilo
pozdrav
bogi
dvuckovic
24-11-2008, 12:34 AM
Uh, bio sam tamo, uzas. A i GLUVA soba je dozivljaj za sebe :)
Ma neeee , ne cudi me , pogresno si me skapirao ...... nego je mnooogooo lep reverb :)
Pozdrav
da, http://en.wikipedia.org/wiki/Echo_chamber
A bre Boggy , ti mislis o meni kao da imam 22 god :) ( ono ... to jeste kompliment ali :rolleyes: 8-) )
Pozdrav
dvuckovic
24-11-2008, 12:39 AM
Pa probaj da napravis kuci, nije neki problem, a moze da bude interesantno :)
Znas ono, ljudi uvijek propjevaju u kupatilu :)
balthazaar
24-11-2008, 01:16 PM
najbolji je onaj koji ti se najviše svidi i koji ti misliš da je najbolji...objektivno najbolje ne postoji....isrpobaj..pa šta ti legne srcu i duši
kravadinka
26-11-2008, 03:41 AM
Tako nekako... Ipak Breverb je OK, malo i ovi sa impulsima, ali ako slucajno imas PT HD mozes se lepo castiti Eventide plugin-om, to sto sam cuo sa njega je pravo otkrovenje...
opustenzy
06-12-2008, 10:00 AM
Meni altiverb vrsi posao sa kompletnim impulsima -----
Danny Lou
06-12-2008, 03:30 PM
ir-1
d3houseworks
13-12-2008, 11:50 AM
...ili kupiti barem najmanji Powercore radi jeka.....
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.