Log in

View Full Version : jel crko ili?

korenjak
22-11-2008, 11:21 AM
opet mi se s*ebo konnekt osam.....

dakle jedan preamp radi , a drugi kad se otpanji do kraja gain jedva izgura na -10 db.

ovaj koji je ispravan vec na pola gaina gura preko nule!

jedanput sam izboo mikrofon , gain je bio na nuli a fantom upaljen, jel moglo to da ga pokvari?

dakle gain reaguje na obrtanje pota ali minimalno.....

jel crko ili ?

p.s. ima li tog majstora koji bi mogo da ga operishe?....jer na prosloj spravi sam imao slican kvar i artistov serviser nije uspeo da ga sredi, te su mi dali novu spravu, al avaj sad je istekla garancija
dakle imate li majstora za preporuciti?

pozz

dr.Ru
22-11-2008, 12:26 PM
ono sto meni pada na pamet, moze da ti pomogne:
http://www.sinevoice.com/

Inace, malo mi je to cudno, slusam samo lose vesti o TC audio kartama :(. Oni su dobra i kvalitetna firma

Oggy
22-11-2008, 12:31 PM
Ja mogu da kazem sve najlepse (da ne ureknem...).. :)

korenjak
22-11-2008, 01:05 PM
Ma meni je prvi tc radio ok sve do nekih 20 dana prad istek garancije, onda mu je na drugom ulazu isto ovako otkazao preamp, odvrne gain do kraja i nista, ali kod njega je znao da probije(proradi) ako se pot napne malo na dole. Bio u artistu na servisu dono ga kuci radio pola sata i opet otkazao...
Onda sam otiso kod njih i oni rekli nemoze se popravi i dali mi nov.....

I evo taj nov isti kvar s tim sto sad ne reaguje da proradi ni kad se napne ....a gain na ulazu jedan reaguje sa 10 posto pojacanja kad je pot do kraja....

i sad ne mogu da snimam gitaru i glas sa dva mikrofona.... :(

Strasno sam se iznervirao, bas sam maler.....razmisljam o prelasku na nesto drugo.....al avaj sad se nema ni para...

:(

:(

dr.ru jesi mislio da ovaj sinevoice tip moze da mi opravi preamp?

dr.Ru
22-11-2008, 01:49 PM
da, o njemu sam cuo dobre stvari, od ljudi koji se razumeju u elektroniku

korenjak
22-11-2008, 02:51 PM
ok kontaktiracu ga...

mogao bi da pitam i boggy-a zna li nekoga....

hvala

dr.Ru
22-11-2008, 04:52 PM
i Boggy, naravno