Log in

View Full Version : ruDAW XTM OSX sa popustom

diviner
21-11-2008, 12:35 PM
ruDAW XTM OSX - 1300 eura (ogranicena ponuda od samo 2 komada)

Specifikacija je gotovo identicna onoj koja je ostavljena u originalnoj ruDAW XTM temi (jedino je 3 x 750GB zamjenjeno sa 2 x 1TB diskovima):

ASUS P5W
Intel Core 2 Quad Q6600
ThermalTake Sonic Tower
4 x 2GB DDR2 800 Apacer + 4 x TT Spirit mem. Cooler
2 x 1TB Seagate 7200.11
Gainward 7600GT 256MB PCI-E (dual DVI)
Dvd rezac SATA LG
Flopi
Antec P182 + akusticki modovano CoolerMaster RealPower 620W
Kablovi i dodatni kuleri (4 x 12cm chieftec cooler), filteri za prašinu
Akustička obrada, Adaptacija Kućišta, Adaptacija napajanja

http://www.rumski.com/razno/ruDAWXTMOSXforSale.jpg

Razlog snizenja: Dajemo racunare po cijeni kostanja izrade, jer nam je potreban novac za ulaganja u druge projekte.

Ako imate bilo kakvih pitanja, pitajte.

Eon
23-11-2008, 10:06 AM
TO se kaze treba nam obrtni kapital :)

salim se malo...

ja bih mozda uzeo ali da ne zavlacim javicu se konkretno ako bude uskoro nekakve love.....usao sam u nekakve investicije (diviner zna) :)....treba mi svakako jos jedna njegova masina....uzeo sam prababu RUDAW-a jos davne 2004 :) koja i dan danas sljaka savrseno samo je malo vreme pregazilo

poz
Eon

diviner
24-11-2008, 03:56 PM
Hehe...stari dobri barton. I ja imam kuci istu masinu (barton i Abit NF7-S plocu), nisam je mjenjao...

Jos informacija glede ruDAW XTM OSX verzije:

Minimalni garantovani takt 3.2Ghz, cime je racunar snazniji nego najjaci Mac Pro Quad koji moze trenutno da se uzme.

Posto je ovaj racunar prakticno Mac Pro replacement (zamjena) , usteda je preko 1000 eura (nesto sporiji Mac Pro Quad 2.8Ghz, sa ovim karakteristikama kosta, barem po Apple-ovoj racunici i preko 3400 eura).

Sistem koji se sada dobija je provjereni i visokoefikasni Tiger 10.4.10...

Maticna ploca iako sa starijim 975 chipsetom podrzava i nove 45nm Q9550/Q9650 i to najnovije E0 revizije (koje nemate jos u prodaji kod nas). Licno upravo probali tu kombinaciju (imamo svoje izvore za nabavku najnovijih procesora), i uz manja tweakovanja moguc i blazi overklok, bez problema.

Uz ruDAW tim koji ce se i dalje baviti OSX86 platformom cete moci dobiti uvijek svijeza upustva kako nesto setovati (trenutno radimo na osposobljavanju leoparda), a sto se tice garancije, ona se ne moze porediti sa onom Appleovom kod nas (nikada necete morati placati crknut deo po 400-1000 dolara, i necete cekati duze od par dana na opravku ako uopste ista bude i potrebna, posto ruDAWi uglavnom rade bez problema i po 4-5 godina, kako je i clan EON potvrdio). Naravno, rumski ne moze da da garanciju na softver, jer ga mi nismo pravili, ali moze da vam pomogne sa iskustvima koje smo stekli da bi se problemi rjesili na najlaksi moguci nacin (do sada ruDAW XTM OSX je nasao uspjesno cak i primjeu kod video obrade, na Final Cut platformi).

I zadnja i najpozitivnija stavka: svi zainteresovani mogu dobiti ruDAW XTM OSX na probu, ili povrat novca (ukoliko se radi o sigurnom kupcu) u roku od mjesec dana, ukoliko nisu zadovoljni kupovinom.

Eon
24-11-2008, 07:39 PM
jel bi mogla nekakva jaca graficka da udje sa istom stabilnoscu?

diviner
25-11-2008, 05:18 PM
Pod Tigerom najbolja je upravo ova graficka 7600GT. Ona je gotovo jednako brza koliko i 8600GT...

Naravno, moze da se stavi i 8800GT i 290 i ATI 4870, samo je pitanje kako ce se ponasati u OSXu...

Za win je sasvim svejedno koja je graficka unutra...

milos
25-11-2008, 05:37 PM
Ako ces koristiti samo za DAW mislim da ti ne treba nista jace...
Ja imam 7300GT i Leopard mi radi savrseno....

Eon
26-11-2008, 08:48 AM
ne za DAW samo, za siroku upotrebnu vrednost!!!

zna diviner :)

poz
Eon

diviner
26-11-2008, 12:43 PM
ne za DAW samo, za siroku upotrebnu vrednost!!!

Za Call of Duty 5 i tako te ozbiljne radnje ;) ...

Eon
27-11-2008, 11:07 AM
Za Call of Duty 5 i tako te ozbiljne radnje ;) ...

pa otprilike i jos tako....ovaj....tih......stvari!!!!!!!!!

poz
Eon

diviner
29-11-2008, 02:20 PM
Oba rezervisana/prodata, zatvaramo ponudu, tako da ce nadalje vaziti regularna cifra od ~1500 eura...

Eon, bez brige, za tebe i ostale prijatelje foruma uvijek ima popusta, pa kada budes raspolozen za kupovinu, ti se samo javi...

Ostalima hvala na interesovanju.

Eon
29-11-2008, 03:23 PM
smrc....neko je bas srecan

uglavnom hvala na beneficiji....javim se za kupovinu....

poz
Eon