Log in

View Full Version : Problem sa snimanjem

Max
21-11-2008, 11:20 AM
Kad snimam audio kanale , sve radi super , i onda kad pustim , u reprodukciji se cuje kao da pevac zuri jedno 10 ms

Karta je rme 9652 ....

Kad snimam , latencija mi je na 3 ms i koristim PoCo VSS3 reverb na sendu ....

Sve radi kao sat , ali kad pustim sta sam snimio , jednostavno ode pomalo levo , kao da pevac zuri .....

Ovo mi se ranije nije desavalo , a i desava se posle reinstalacije Nuenda .... mozda sam ukljucio nesto sto nisam trebao ??????

Pozdrav

Sky Surfer
21-11-2008, 02:03 PM
Uljuci delay compensation dok snimas. Pozz

Max
21-11-2008, 02:13 PM
ukljucen :(

Inace bi mi se sve raspadalo .....

.... jos neka ideja ???

Pozdrav

HeatMan
21-11-2008, 02:47 PM
hmmm.. ja znam da je par ljudi imalo problem sa rmeovim kartama jer su imali projekat na npr 44.8, a karta im je na npr 96..

proveri i to za svaki sluchaj...

Max
21-11-2008, 02:50 PM
hmmm.. ja znam da je par ljudi imalo problem sa rmeovim kartama jer su imali projekat na npr 44.8, a karta im je na npr 96..

proveri i to za svaki sluchaj...

Nema sanse ... Ensoniq Paris je master clock ......

ponadao sam se odgovoru tipa .... settings/options .... i onda stikliras ovo ili ono :(

Moracu da malo preispitam sve ....

Pozdrav

HeatMan
21-11-2008, 03:01 PM
uffff.. shta se koj q smarash sa rmeom kad imash parisa? :? mislio sam da nisi gajbi

sachekaj nekoga sa rme-om da se javi.. pretpostavljam da ti je reshenje pred nosom (uvek je).. ja malo znam o krmetu jbg..

poz

Oggy
21-11-2008, 03:25 PM
Treba videti kolika je latencija TC-a...
Da li se desava isto i kada iskljucis POCO?
Ono kako ti se manifestuje problem je indikacija da nema ASIO driver, pa snima preko nekog direct X ili Multimedia drivera, ali ne verujem da bi tebi to promaklo...
Nesto ti unosi latenciju u snimak...
Probaj da eliminises sta mozes...